Jump to content
Dogomania

KOSZALIN - stary szkielet BUKA. Zdarzył mu się na stare lata cud...:-)

Recommended Posts

Posted

zaskoczyła mnie "psia" znajoma, której pokazałam w necie Bukę.
Ona wykrzyknęła: - ojej, owczarek zmieszany z dogiem!

ja najpierw :crazyeye::crazyeye:, potem przyjrzałam mu się, i: :loveu:, rzeczywiście, on ma w sobie dużo z doga ;).

w sobotę go widziałam ( uczciwie przyznaję, zdjeć nie zrobiłam :oops:), piękny jest ten Buka, mimo, ze nie rzuca się w oczy od razu.

duży, duuuży :loveu: - jak ktoś lubi duże psy, masywny ( już nie szkielet, choć nadal mógłby przytyc jeszcze trochę), i te oczy cielaka, i ta mina poczciwca...

miałby ktoś z niego wielką radość.
gdyby tylko go chciał.

• Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Hej, mam do was pytanie a raczej prośbę. Potrzebuję kontaktu z kimś z was. Mam pilną prośbę w sprawie jednego psa w schronisku w Koszalinie. Bardzo proszę kogos o kontakt na maila bądź nr gg animax@buziaczek.pl nr gg 7319805. Jest to bardzo ważna dla mnie sprawa. Przepraszam, że się tak wtrąciłam w ten wątek o tym biednym psiaku... ludie są okrutni... jak można doprowadzić do takiego stanu psa.... skacz do góry hop hop biedulku!!!!!

Posted

ZNAlazłam BUka..a tu taka cisza..więc idziemy na spacerek..a potem mizianka na dobranoc dla Dziadunia ślicznego...trzeba rozruszać chyba troszkę ten wątek...gdzie ma ogłoszenia???

Posted

[quote name='karina1002']

Ale ja go nie wezmę, jednego koszalińśkiego mam :p

dwa koszalinskie są dwukrotnie lepsze od jednego koszalińskiego :loveu:

...jest przepiękny.
nabrał ciała, zrobił się dostojny i prawie :oops: masywny - a przy tym ta poczciwa morda...

koleżankę Angelikę8, która widziała go w minioną sobotę naocznie - proszę o publiczne potwierdzenie jego przepiękności ;)

Posted

[quote name='kinga']dwa koszalinskie są dwukrotnie lepsze od jednego koszalińskiego :loveu:

...jest przepiękny.
nabrał ciała, zrobił się dostojny i prawie :oops: masywny - a przy tym ta poczciwa morda...

koleżankę Angelikę8, która widziała go w minioną sobotę naocznie - proszę o publiczne potwierdzenie jego przepiękności ;)

ja tam mysle, ze kolezanka Angelika ma juz tyle koszalinskich psow, ze jednego wiecej to juz nawet u siebie nie zauwazy....:evil_lol:

A beda nowe zdjecia Buki? Allegro to on jeszcze ma?

Posted

[quote name='samoglow']

A beda nowe zdjecia Buki? Allegro to on jeszcze ma?[/quote]

się zrobią - to będą :eviltong:

...mniemam, ze kol. Camara jest osobą obowiąkową i poukładaną - i pilnuje solennie tego allegro :roll:... nawet, jeśli pies z kulawa nogą o niego nie zapyta

chociaż, nie wiem, z tą Camarą :niewiem:
dzwonię do niej zupełnie niedawno, zapytuję towarzysko i przypominająco:

- czy Ty pamiętasz w ogole, że mnie masz? i moje koszalinskie psy?

na co pada zdecydowane i wykluczające dalsze rozmowy:

- Nie. W OGÓLE nie pamiętam :p.

:placz::placz:

Posted

[quote name='kinga']dwa koszalinskie są dwukrotnie lepsze od jednego koszalińskiego :loveu:

To, że dwa koszalińskie so dwukrotnie lepsze od jednego koszalińskiego, to ja wiem.

Ale ja mam 4, w tym jeden koszaliński. Mogłabym np. z Tobą zamienić jedną Zalesiankę na jednego koszalińśkiego (domyśl się którą :eviltong:).

Ale Ty się pewnie nie zgodzisz.....:lol:

Posted

[quote name='karina1002']

Ale ja mam 4, w tym jeden koszaliński.:lol:[/quote]

ale to jawna niesprawiedliwość.
masz trzy białostockie.
i jednego marnego z Koszalina. :diabloti:

pomyśl sama, jak temu koszalinskiemu musi być głupio samemu wśród autochtonów :shake:
jaki on - ten koszaliński - musi się czuć osamotniony...:placz:

Posted

eee tam.
one, w tym Białymstoku, wszystkie takie wybrakowane,
ślepe, głuche, połamane.

nie chcem :shake:

A taki Buka - sama słodycz.
kompletny, całkowicie kompletny :loveu:

......................

edit: tfu, głuchy to z Koszalina :oops::oops:

Posted

[quote name='kinga']eee tam.
one, w tym Białymstoku, wszystkie takie wybrakowane,
ślepe, głuche, połamane.

nie chcem :shake:

A taki Buka - sama słodycz.
kompletny, całkowicie kompletny :loveu:

......................

edit: tfu, głuchy to z Koszalina :oops::oops:

Ach ta reklama...:loveu::loveu::loveu:

Posted

...jest przepiękny.

Zawsze mówiłam,że On nieprzeciętny:loveu: i jaki przyjazny, no cudo

Posted

samoglow napisał(a):
ja tam mysle, ze kolezanka Angelika ma juz tyle koszalinskich psow, ze jednego wiecej to juz nawet u siebie nie zauwazy....:evil_lol:

A beda nowe zdjecia Buki? Allegro to on jeszcze ma?

Fakt już się potykam,zwłaszcza,że ferajna zawsze przy nogach,nie lada wyczynem jest zejście po wąskich schodach:razz:
Doliczyłabym się przy miskach :evil_lol:

Posted

Angelika8 napisał(a):
Fakt już się potykam,zwłaszcza,że ferajna zawsze przy nogach,nie lada wyczynem jest zejście po wąskich schodach:razz:
:evil_lol:

kochana.
ale NIKT Ci nie każe taszczyć Buki po wąskich schodach :shake:.

on w poziomie parteru też sobie da radę, możesz być spokojna :p