Jump to content
Dogomania

KOSZALIN - stary szkielet BUKA. Zdarzył mu się na stare lata cud...:-)

Recommended Posts

• Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aaaa!
To w ogole dla mnie nowosc. Na allegro ogloszenia pisze sie w html. No wiec pieknie w tym html napisalam i tutaj, a tu masz: patrze na swoje ogloszenia i wszystkie oznaczenia html wlazly do tekstu. Musialam usunac i poprawic.
Mozna tez jakos ogloszenie wyroznic, ale nie bardzo zrozumialam o co w tym chodzi i jak sie robi.
Podpowiedzcie :)

Gosienko, nie masz sie czym zachwycac - podkradlam Ci tekst :razz:

Posted

wyróżnienia robi sie wysyłając sms pod podany numer, otrzymuje się kod, który się wklepuje a ogłoszenie wędruje do góry, czyli bliżej pierwszych miejsc wyświetlanych stron
tam są dwie opcje - jedna taka: sms i jeden kod do wykorzystania od zaraz
i pakiet kodów za nieco większą kwotę ale można sobie kody wykorzystywac co jakiś czas
poczytaj - na stronie jest instrukcja

Buka hop :p

Posted

Angelika8 napisał(a):
Buka w gazecie był:cool3:,napisali,że się błąkał,
może komuś w oczko wpadnie:loveu:

słabo wyglądał w tej gazecie :shake:

nota bene nie rozumiem, czemu przed publikacją zdjęcia nie można sprawdzic tak oczywistej rzeczy, jak powód pojawienia się psa w schronisku?
Niby mało istotne, bo jak ma komuś wpaść w to oko - to wpadnie - ale jak dla mnie - to jakieś to takie... niechlujne :roll:

Posted

Też mi się wydaje że to "błąkanie" to nie najlepsza reklama -ktoś pomyśli -może uciekł,może przeskakuje przez ogrodzenia itp. A oddany z powodu "widzi mi się" człowieka to inne wrażenie robi. Ale cóż liczmy że ktoś się po prostu "zabuja w nim;) W końcu został gwiazdą w prasie:cool3: