samoglow Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Alez sie ciesze.:multi: Wiesz troszke brutalnosci w milosci dodaje pieprzyku...:evil_lol: Quote
kinga Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 samoglow napisał(a):.:multi: Wiesz troszke brutalnosci w milosci dodaje pieprzyku...:evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :mdleje::mdleje::mdleje: w życiu tego psa nie wydam do żadnego domu... :placz::placz: Quote
Camara Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 skoro już wyjaśnione, kto kogo kocha, choć nie wiadomo dlaczego :roll: to koleżanka samoglow mogłaby podkasać rękawki i zobić Buce ogłoszenie w allegratce. Jak nie zarejestrowana to niech sie zarejestruje - koszt 1,22 z Vat. Potem ew. zbiorowo wykupimy kody do wyróżnień. Ja nie moge tego zrobić, bo bezsens wychodzi. Związany z województwami. A nie mogę zmienic danych, bo wtedy moje małopolskie psy lądują z ogłoszeniami nad morzem. Ktoś jeszcze bezrobotny i gupoty się go trzymają? to mu znajde zajęcie :mad: parade miłości bedą mi tu urządzać :-x jak ja wam zrobie wyznanie to od razu wezmiecie się do roboty :diabloti: Quote
Angelika8 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Ja melduję,że osobiście idę Bukę/Bukiego;) zobaczyc,moze wygłaskac jak będzie okazja,może zdjęcia przytargam:cool3: Quote
samoglow Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Ja jestem od allegro. W zyciu nie widzialam allegratki. Moze bym sie i zarejestrowala, ale ja mieszkam w innym wojewodztwie, a Ty cos Camaro o metliku z wojewodztwami piszesz. Wyjasnij pliss :lol: Quote
kinga Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Camara - kocham Cię :loveu::loveu::loveu: :diabloti: - panuj nad nimi, bo ja nie mam żadnego posłuchu tutaj :placz: Quote
Camara Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 W alegratce ogłoszenia pojawiaja się zgodnie z "województwem" dającego ogłoszenie. czyli w moim przypadku małopolskie i nie mogę tego zmienic, ponieważ ogłaszam "swoje małopolskie psy" Nie ma wyboru - jak na allegro, ze co pies to możesz podać inny kontakt Skoro ty nie ogłaszasz psów - to przy rejestracji podaj namiary Kingi i będzie Gut (Kinga tylko potwierdzi rejestracje - tyle to się naumie) i będziesz wstawiać koszaliniaki albo swoje dane - bo jednak Pomorskie to woj. oscienne i ma to jakiś sens. Po psa można jechac 200 km. 800 jadą tylko nawiedzeni Quote
kinga Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Camara napisał(a): (Kinga tylko potwierdzi rejestracje - tyle to się naumie) Boże :placz::placz::placz: jakie WY WSZYSCY macie o mnie zdanie :oops::oops: zgroza :-( Quote
samoglow Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Camaro, a zauwazylas, ze Kinga Cie kocha ? Dobra, zajrze do tej gratki i wyniucham jak i co sie robi:razz: Quote
samoglow Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Sej aktywowalam konto na tej gratce. Kingo kochana (przeze mnie i Angelike) wystawiac Buke? Moze poczekam na te sliczne i obiecane zdjecia ? :eviltong: Quote
Camara Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 samoglow, kochana (przez Kinge i Angelike :eviltong:) w imieniu Buki (i nie zapomnij o Malcie :diabloti:) dziękuję za trud i znój włożony w ratowanie koszaliniaków :loveu: Kinga - se aktywuj!!! bo bez tego samoglow dalej nie ruszy! a mnie prosze nie kochać, bo jak wieść gminna niesie (i słusznie :evillaug:) jestem ostatnią osobą, która sie do tego nadaje. Mam niską czułość, małą subtelność, empatie poniżej normy i klne jak szewc w poniedziałek. Proszę mnie nie kochać, bo doznam szoku. W szoku bywam jeszcze gorsza :evil_lol: I se usuną to sianko z podpisu :diabloti: już nieaktualne :p Quote
Angelika8 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Angelika8 napisał(a):Ja melduję,że osobiście idę Bukę/Bukiego;) zobaczyc,moze wygłaskac jak będzie okazja,może zdjęcia przytargam:cool3: Zdjęc nie przytargałam za to małą kopię Buki:razz: Quote
samoglow Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Camaro - a wlasnie, ze Cie kocham. :multi: Kinga - nic nie musisz aktywowac. Wzielam wsio na siebie. Mieszkam niedaleko, a telefonik bede do Ciebie podawac.:eviltong: Angeliko - co i dokad przytargalas? Bo jak to, co mysle, to chyba Cie TZ do schronu odda z calym inwentarzem :shake: Quote
Angelika8 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='samoglow']Camaro - Angeliko - co i dokad przytargalas? Bo jak to, co mysle, to chyba Cie TZ do schronu odda z calym inwentarzem :shake: Przytargałam do domu i to dosłownie,bo się suni iśc nie chciało,ale cudo,no mały Buka w żeńskim wydaniu:lol: Czy Ty z moim TZ rozmawiałaś:evil_lol:,bo właśnie tak powiedział,ale spokojnie jeszcze trochę tu pomieszkam,bo nie ma to jak babski podstęp (rozpowiedziałam rodzinie,a głównie TZ teściowej/mojej Mamie,że... to On,że ma takie wielkie serce i wiecie co zrobił na święta,zabrał ze schronu największą biedę i jaką brzydką,taki kochany..dla zwierząt:diabloti:, moja M. była pełna zachwytu dla osoby swojego zięcia,a ten uśmiechał się słodko przez zaciśnięte zęby,ale nie zaprzeczył:evil_lol:) [SIZE=2] Buka Ciebie też weźmie jakieś nawiedzone Babsko,bo jesteś cudowny:loveu: Quote
samoglow Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 To juz lepiej ze schronu przytargac biede, niz nianczyc wrzeszczaca ludziowa, nawet z falbankami :shake: Quote
samoglow Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='Angelika8']Przytargałam do domu i to dosłownie,bo się suni iśc nie chciało,ale cudo,no mały Buka w żeńskim wydaniu:lol: Czy Ty z moim TZ rozmawiałaś:evil_lol:,bo właśnie tak powiedział,ale spokojnie jeszcze trochę tu pomieszkam,bo nie ma to jak babski podstęp (rozpowiedziałam rodzinie,a głównie TZ teściowej/mojej Mamie,że... to On,że ma takie wielkie serce i wiecie co zrobił na święta,zabrał ze schronu największą biedę i jaką brzydką,taki kochany..dla zwierząt:diabloti:, moja M. była pełna zachwytu dla osoby swojego zięcia,a ten uśmiechał się słodko przez zaciśnięte zęby,ale nie zaprzeczył:evil_lol:) [SIZE=1]Buka Ciebie też weźmie jakieś nawiedzone Babsko,bo jesteś cudowny:loveu: Dawaj fotki :lol: Quote
kinga Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 [quote name='Angelika8'] (rozpowiedziałam rodzinie,a głównie TZ teściowej/mojej Mamie,że... to On,że ma takie wielkie serce i wiecie co zrobił na święta,zabrał ze schronu największą biedę i jaką brzydką,taki kochany..dla zwierząt:diabloti:, moja M. była pełna zachwytu dla osoby swojego zięcia,a ten uśmiechał się słodko przez zaciśnięte zęby,ale nie zaprzeczył:evil_lol:) [SIZE=1]Buka Ciebie też weźmie jakieś nawiedzone Babsko,bo jesteś cudowny:loveu: Angelika, ze ten Twój chłop Cię z chałupy nie wywalił na pysk - to mu sie dziwię :crazyeye: ( a ja mam niemowlę :eviltong:, MA spódniczki, dżinsowe z różową falbaneczką, do przebierania :multi:) Quote
Angelika8 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 samoglow napisał(a):To juz lepiej ze schronu przytargac biede, niz nianczyc wrzeszczaca ludziowa, nawet z falbankami :shake: :lol::lol::lol: Quote
Angelika8 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='samoglow']Dawaj fotki :lol: Foty tu :cool3: Dolly Już mi dawno nic na dywan koopy nie robiło:razz: i innego tego:razz:,już dawno niczego z krzaczorów nie wyciągałam po nocy,no pełna cywilizacja i kultura:placz: Quote
samoglow Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Hmmm....a w ktorym miejscu ona jest podobna do Buki? :cool3: Quote
Angelika8 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 samoglow napisał(a):Hmmm....a w ktorym miejscu ona jest podobna do Buki? :cool3: Nie widzisz podobieństwa:evil_lol: (w apetycie) Quote
samoglow Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Cos Ci zezarla, a moze TZ-owi? Ona juz na stale? jak inne piesy na nia? Quote
Angelika8 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 samoglow napisał(a):Cos Ci zezarla, a moze TZ-owi? Ona juz na stale? jak inne piesy na nia? Próbuje zagarnąc wszystkie miski w domu,a inne towarzystwo jest oszołomione jej bezczelnością :evil_lol:.Wczoraj do mnie dotarło,że nasze zwierzęta przyjmują nowego lokatora w prawie naturalny sposób,tak ma byc:-o.Tylko mała jest naprawdę bezczelna,wybrała sobie to spanie,które jej pasuje,nie patrząc,że należy ono do innej suni:diabloti: Quote
Angelika8 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Kinga pewnie przebiera różowe falbanki:evil_lol: i zdjęc Buki nie da Quote
samoglow Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 To niech Buka ubierze w te falbanki i zrobi fotki, do ogloszenia sa potrzebne ! Quote
Recommended Posts