Jump to content
Dogomania

KOSZALIN - stary szkielet BUKA. Zdarzył mu się na stare lata cud...:-)

Recommended Posts

• Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

samoglow napisał(a):
.:multi: Wiesz troszke brutalnosci w milosci dodaje pieprzyku...:evil_lol:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
:mdleje::mdleje::mdleje:

w życiu tego psa nie wydam do żadnego domu... :placz::placz:

Posted

skoro już wyjaśnione, kto kogo kocha, choć nie wiadomo dlaczego :roll:
to koleżanka samoglow mogłaby podkasać rękawki i zobić Buce ogłoszenie w allegratce. Jak nie zarejestrowana to niech sie zarejestruje - koszt 1,22 z Vat. Potem ew. zbiorowo wykupimy kody do wyróżnień.

Ja nie moge tego zrobić, bo bezsens wychodzi. Związany z województwami. A nie mogę zmienic danych, bo wtedy moje małopolskie psy lądują z ogłoszeniami nad morzem.

Ktoś jeszcze bezrobotny i gupoty się go trzymają?
to mu znajde zajęcie :mad:

parade miłości bedą mi tu urządzać :-x
jak ja wam zrobie wyznanie to od razu wezmiecie się do roboty :diabloti:

Posted

Ja jestem od allegro.
W zyciu nie widzialam allegratki.
Moze bym sie i zarejestrowala, ale ja mieszkam w innym wojewodztwie, a Ty cos Camaro o metliku z wojewodztwami piszesz.
Wyjasnij pliss :lol:

Posted

W alegratce ogłoszenia pojawiaja się zgodnie z "województwem" dającego ogłoszenie.
czyli w moim przypadku małopolskie
i nie mogę tego zmienic, ponieważ ogłaszam "swoje małopolskie psy"
Nie ma wyboru - jak na allegro, ze co pies to możesz podać inny kontakt

Skoro ty nie ogłaszasz psów - to przy rejestracji podaj namiary Kingi i będzie Gut (Kinga tylko potwierdzi rejestracje - tyle to się naumie) i będziesz wstawiać koszaliniaki

albo swoje dane - bo jednak Pomorskie to woj. oscienne i ma to jakiś sens. Po psa można jechac 200 km. 800 jadą tylko nawiedzeni

Posted

Camara napisał(a):
(Kinga tylko potwierdzi rejestracje - tyle to się naumie)

Boże :placz::placz::placz:

jakie WY WSZYSCY macie o mnie zdanie :oops::oops:
zgroza :-(

Posted

samoglow, kochana (przez Kinge i Angelike :eviltong:)
w imieniu Buki (i nie zapomnij o Malcie :diabloti:) dziękuję za trud i znój włożony w ratowanie koszaliniaków :loveu:

Kinga - se aktywuj!!! bo bez tego samoglow dalej nie ruszy!

a mnie prosze nie kochać, bo jak wieść gminna niesie (i słusznie :evillaug:) jestem ostatnią osobą, która sie do tego nadaje. Mam niską czułość, małą subtelność, empatie poniżej normy i klne jak szewc w poniedziałek. Proszę mnie nie kochać, bo doznam szoku. W szoku bywam jeszcze gorsza :evil_lol:

I se usuną to sianko z podpisu :diabloti: już nieaktualne :p

Posted

Angelika8 napisał(a):
Ja melduję,że osobiście idę Bukę/Bukiego;) zobaczyc,moze wygłaskac jak będzie okazja,może zdjęcia przytargam:cool3:

Zdjęc nie przytargałam za to małą kopię Buki:razz:

Posted

Camaro - a wlasnie, ze Cie kocham. :multi:
Kinga - nic nie musisz aktywowac. Wzielam wsio na siebie. Mieszkam niedaleko, a telefonik bede do Ciebie podawac.:eviltong:
Angeliko - co i dokad przytargalas? Bo jak to, co mysle, to chyba Cie TZ do schronu odda z calym inwentarzem :shake:

Posted

[quote name='samoglow']Camaro -
Angeliko - co i dokad przytargalas? Bo jak to, co mysle, to chyba Cie TZ do schronu odda z calym inwentarzem :shake:

Przytargałam do domu i to dosłownie,bo się suni iśc nie chciało,ale cudo,no mały Buka w żeńskim wydaniu:lol:
Czy Ty z moim TZ rozmawiałaś:evil_lol:,bo właśnie tak powiedział,ale spokojnie jeszcze trochę tu pomieszkam,bo nie ma to jak babski podstęp

(rozpowiedziałam rodzinie,a głównie TZ teściowej/mojej Mamie,że... to On,że ma takie wielkie serce i wiecie co zrobił na święta,zabrał ze schronu największą biedę i jaką brzydką,taki kochany..dla zwierząt:diabloti:, moja M. była pełna zachwytu dla osoby swojego zięcia,a ten uśmiechał się słodko przez zaciśnięte zęby,ale nie zaprzeczył:evil_lol:)
[SIZE=2]
Buka Ciebie też weźmie jakieś nawiedzone Babsko,bo jesteś cudowny:loveu:

Posted

[quote name='Angelika8']Przytargałam do domu i to dosłownie,bo się suni iśc nie chciało,ale cudo,no mały Buka w żeńskim wydaniu:lol:
Czy Ty z moim TZ rozmawiałaś:evil_lol:,bo właśnie tak powiedział,ale spokojnie jeszcze trochę tu pomieszkam,bo nie ma to jak babski podstęp

(rozpowiedziałam rodzinie,a głównie TZ teściowej/mojej Mamie,że... to On,że ma takie wielkie serce i wiecie co zrobił na święta,zabrał ze schronu największą biedę i jaką brzydką,taki kochany..dla zwierząt:diabloti:, moja M. była pełna zachwytu dla osoby swojego zięcia,a ten uśmiechał się słodko przez zaciśnięte zęby,ale nie zaprzeczył:evil_lol:)

[SIZE=1]Buka Ciebie też weźmie jakieś nawiedzone Babsko,bo jesteś cudowny:loveu:

Dawaj fotki :lol:

Posted

[quote name='Angelika8']

[SIZE=1]Buka Ciebie też weźmie jakieś nawiedzone Babsko,bo jesteś cudowny:loveu:

Angelika, ze ten Twój chłop Cię z chałupy nie wywalił na pysk - to mu sie dziwię :crazyeye:
( a ja mam niemowlę :eviltong:, MA spódniczki, dżinsowe z różową falbaneczką, do przebierania :multi:)

Posted

[quote name='samoglow']Dawaj fotki :lol:

Foty tu :cool3:
Dolly

Już mi dawno nic na dywan koopy nie robiło:razz: i innego tego:razz:,już dawno niczego z krzaczorów nie wyciągałam po nocy,no pełna cywilizacja i kultura:placz:

Posted

samoglow napisał(a):
Cos Ci zezarla, a moze TZ-owi?

Ona juz na stale? jak inne piesy na nia?

Próbuje zagarnąc wszystkie miski w domu,a inne towarzystwo jest oszołomione jej bezczelnością :evil_lol:.Wczoraj do mnie dotarło,że nasze zwierzęta przyjmują nowego lokatora w prawie naturalny sposób,tak ma byc:-o.Tylko mała jest naprawdę bezczelna,wybrała sobie to spanie,które jej pasuje,nie patrząc,że należy ono do innej suni:diabloti: