maarit Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Dobrej nocy Buka:loveu:a od rana domku szukaj!!!!:cool3: Quote
Angelika8 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Gonia13 napisał(a)::Dog_run:pobiegaj trochę Buka dzielnie wspierany przez Gonię13:p i ja też podniosę Quote
Angelika8 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 samoglow napisał(a):No a jak Czoper? Świetnie,aczkolwiek następna wizyta z małym dodatkiem,tzn.stalowe gatki :diabloti:, bo w otoczeniu tylu babeczek zgłupiał A i jeszcze coś...mojej rodziny nie chciał do domu wpuścic :evil_lol: Quote
samoglow Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Angelika8 napisał(a): A i jeszcze coś...mojej rodziny nie chciał do domu wpuścic :evil_lol: Nie lubi tloku? :lol: Quote
Angelika8 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 samoglow napisał(a):Nie lubi tloku? :lol: Do dzieci go przekonałam,ale TZ nie:evil_lol: BUKUŚ szukaj Quote
samoglow Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 I co teraz? Czoper mieszka w domu, a TZ w kojcu? :crazyeye: Quote
Angelika8 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 samoglow napisał(a):I co teraz? Czoper mieszka w domu, a TZ w kojcu? :crazyeye: Nie,nie, Czoper ma swój dom i swoich "Panciów":loveu:,nas odwiedza,a w razie konieczności trochę pomieszka.Nie widzę Czopka w kojcu,więc zostaje jedno rozwiązanie:evil_lol: Quote
samoglow Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 :megagrin::megagrin::megagrin::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
mar.gajko Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Ja bardzo przepraszam:p Ja nei jestem w temacie:roll: KTO to jest Czoper???? Czy coś mi umknęło??? Quote
samoglow Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Czoper to taki czterolapny gosc Angeliki, co jak przychodzi w odwiedziny, to TZ Angeliki wychodzi w inne odwiedziny :evil_lol: A tak poza tym: Hopaj Buku albo z hukiem lub bez huku ! :diabloti: Quote
maarit Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 :Dog_run:To pobiegaj Buku, ciotka nie może bo się rehabilituje.... znowu:placz: Quote
PaulinaT Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 O jacie. Ale Buka. Czy Bukiet może? Ja to bym go Bukiet... Bosz, jak on patrzy... Quote
maarit Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Ciotka w coraz lepszej formie to znowu spacerek:painting: Quote
kinga Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 mam w domu jego piątkowe zdjęcia, nie zdążyłam jeszcze wkleić. smutno wygląda na nich Buka. Jak stary, zmartwiony, zrezygnowany pies. on od tych swoich zmartwień jeszcze tak poszarzał, postarzał, już się wtapia w koloryt schroniska, już się robi taki... niewidoczny. - a czym to skutkuje - to wiemy... :-( Quote
samoglow Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 popatrzcie :crazyeye: Psy giganty - Ulubieńcy - Psy i Koty - WP.PL Quote
mar.gajko Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 kinga napisał(a):mam w domu jego piątkowe zdjęcia, nie zdążyłam jeszcze wkleić. smutno wygląda na nich Buka. Jak stary, zmartwiony, zrezygnowany pies. on od tych swoich zmartwień jeszcze tak poszarzał, postarzał, już się wtapia w koloryt schroniska, już się robi taki... niewidoczny. - a czym to skutkuje - to wiemy... :-( Kinga, bo to jest stary, samotny, zrezygnowany pies. Wrzucono go do schronu. Być może zycie miął kiepskie, ale była ułuda domu, ułuda pana. A teraz? Co ma? Przerażająca samotność wśród stada rozszczekanych psów. To tak jak samotny jest czasem człowiek wśród tłumu. Quote
maarit Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Szkoda że tylko złe wieści. Jak tu wchodzę to zawsze się łudzę że będą nowe -dobre wiadomości a tu gorzej za kazdym razem:-(:-(:-( Quote
Angelika8 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Buka jest smutny,ale...nabrał trochę ciała,to solidny, rewelacyjny pies. I taki inny, piękny, jego uroda wyróżnia się :cool3:.Dzisiaj miał wielki dylemat,bo ciotka wpadła w porze karmienia,więc witac się czy wracac do miski:razz:.Odeszłam cichutko,niech się chłopina naje:p Quote
mar.gajko Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Cos tu cicho i samotnie. U tego Buki. Nikt nei zagląda nikt się nie interesuje. Żadnych nowych zdjęc. Nic a nic. Quote
Angelika8 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='mar.gajko']Cos tu cicho i samotnie. U tego Buki. Nikt nei zagląda nikt się nie interesuje. Żadnych nowych zdjęc. Nic a nic. :cool3::cool3::cool3: Quote
maarit Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Angelika8 napisał(a):Buka jest smutny,ale...nabrał trochę ciała,to solidny, rewelacyjny pies. I taki inny, piękny, jego uroda wyróżnia się :cool3:.Dzisiaj miał wielki dylemat,bo ciotka wpadła w porze karmienia,więc witac się czy wracac do miski:razz:.Odeszłam cichutko,niech się chłopina naje:p To rzeczywiście miał problem - głaskania żal i jedzonka żal - ale oczywiście po jedzonku było solidne głaskanie - jak sądzę:cool3::cool3: Quote
Angelika8 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Gonia13 napisał(a):To rzeczywiście miał problem - głaskania żal i jedzonka żal - ale oczywiście po jedzonku było solidne głaskanie - jak sądzę:cool3::cool3: Niestety:shake:, brak swobody, dwóch Panów stało nade mną :crazyeye:,ale nadrobimy w weekend:cool3: Quote
maarit Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Angelika8 napisał(a):Niestety:shake:, brak swobody, dwóch Panów stało nade mną :crazyeye:,ale nadrobimy w weekend:cool3: To będzie radocha dla niego;) Quote
Recommended Posts