BUDRYSEK Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Miki juz w nowym domku :placz: Quote
peate Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Budrysku chyba Ci się emotikonki pomyliły ;) Mikusiu oby Ci super świetnie w tym nowym domku było :loveu: no i oczywiście czekamy na fotki :cool3: Quote
BUDRYSEK Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 peate nic mi sie nie pomyliło!!! ja tak mam!:-( jutro Miki z Budryniem jadą na wydmuszkowanie ;) Quote
BUDRYSEK Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Miki i Budrynio już po kastracji bidoki dwa małe Quote
peate Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 oj niedobra Budrysek, nie dobra ..:kociak: :kociak: Quote
BUDRYSEK Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Miki ma się świetnie skacze po kwiatach jak małpka postaram sie jak najszybciej Go odwiedzić jest u moich dobrych znajomych więc wszystko jest pod kontrolą Quote
BUDRYSEK Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Mam wieści z domku Mikiego wszyscy sa Nim zachwyceni :) dzieciaki Go kochają jest pieszczony non stop :) nawet doberman Ares obwąchuje Go z zaciekawieniem ale jeszcze bliskiego kontaktu nie mieli i mam nadzieje,ze nie bedą mieli :wink: jestem szczęśliwa :D Quote
BUDRYSEK Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Byłam wczoraj u Mikiego gania z dzieciakami po całym domu chciałabym mieć tyle energi podrósł,apetycik ma jest przekochany zabrałam aparatale bez karty pamięci ale foteczki podeślą mi znajomi Quote
Recommended Posts