Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

informacja z Allegro
[FONT=Times New Roman, Times, serif][FONT=Times New Roman, Times, serif][SIZE=4]Piesek do pilnej adopcji - grozi mu schronisko.[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman, Times, serif]Mały, młody, miły i ufny młody samiec. Chce być jak najbliżej człowieka. Lubi dzieci i osoby starsze. Na spacerach zachowuje się wzorowo: chodzi przy nodze i spełnia podstawowe polecenia. Bardzo karny i wesoły. Jest nauczony czystości. [/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, serif]Z[SIZE=5]ostał znaleziony w lesie w okolicy Zalesia Górnego. Niestety nie możemy go zatrzymać, gdyż całymi dniami nie ma nas w domu, a piesek jest bardzo towarzyski.[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, serif]
[FONT=Times New Roman, Times, serif]Złożenie oferty kupna nie jest równoznaczne z nabyciem pieska.[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, serif][FONT=Arial]Telefon komórkowy: 692 314 480 (Joanna) .[/FONT][/FONT]

Posted

wtatara napisał(a):
nie chce iść do schronu-pomózmy mu

Lara mam wrażenie jest z taktych okolic i robi piekne fotki..
Moze mogłaby cyknąc bo te srasznie marne...

Posted

Witam

To ja wystawiłam pieska na Allegro. Bardzo dziękuję za zainteresowanie, aż miło, że jest tyle osób pomagającym zwierzakom;-)
Śpieszę donieść, żę zgłosiła się osoba chętna do wzięcia pieska, ma w sobotę przyjechać aż z Płocka;-) Mama nadzieję, że tak się stanie;-)
Dam znać co i jak.

Pozdrawiam Was serdecznie

Posted

Piesek szczęśliwie pojechał do nowego domku;-) Ponoć przypomina pieska, którego kiedyś miała ta rodzinka;-) Byli bardzo nim zachwyceni;-) Piesek też wyglądał na zadowolonego.
Miło, ze niektóre tego typu historie mają happy end.
Dla mnie podwójnie miło, bo trzy miesiące temu udało mi się wyadoptować malutkiego kotka;-)

Pozdrawiam Was cieplutko w ten szary, acz miły bardzo dzień;-)