wtatara Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 informacja z Allegro [FONT=Times New Roman, Times, serif][FONT=Times New Roman, Times, serif][SIZE=4]Piesek do pilnej adopcji - grozi mu schronisko.[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman, Times, serif]Mały, młody, miły i ufny młody samiec. Chce być jak najbliżej człowieka. Lubi dzieci i osoby starsze. Na spacerach zachowuje się wzorowo: chodzi przy nodze i spełnia podstawowe polecenia. Bardzo karny i wesoły. Jest nauczony czystości. [/FONT] [FONT=Times New Roman, Times, serif]Z[SIZE=5]ostał znaleziony w lesie w okolicy Zalesia Górnego. Niestety nie możemy go zatrzymać, gdyż całymi dniami nie ma nas w domu, a piesek jest bardzo towarzyski.[/FONT] [FONT=Times New Roman, Times, serif] [FONT=Times New Roman, Times, serif]Złożenie oferty kupna nie jest równoznaczne z nabyciem pieska.[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman, Times, serif][FONT=Arial]Telefon komórkowy: 692 314 480 (Joanna) .[/FONT][/FONT] Quote
wtatara Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 nie chce iść do schronu-pomózmy mu Quote
beka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 wtatara napisał(a):nie chce iść do schronu-pomózmy mu Lara mam wrażenie jest z taktych okolic i robi piekne fotki.. Moze mogłaby cyknąc bo te srasznie marne... Quote
wtatara Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 czarny kundelek-grozi schronisko (472779616) - Aukcje internetowe Allegro dzięki za zainteresowanie Quote
wtatara Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 jak tam napisz czy zrobiłas ogłoszenia dla psiaka Quote
wtatara Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 niestety Kraków- gdybym tam mieszkała chetnie bym pomogła Quote
bastet30 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Witam To ja wystawiłam pieska na Allegro. Bardzo dziękuję za zainteresowanie, aż miło, że jest tyle osób pomagającym zwierzakom;-) Śpieszę donieść, żę zgłosiła się osoba chętna do wzięcia pieska, ma w sobotę przyjechać aż z Płocka;-) Mama nadzieję, że tak się stanie;-) Dam znać co i jak. Pozdrawiam Was serdecznie Quote
Itske Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Na zdjęciach nie widać dokladnie wielkości - proszę napiszcie - jak duży jest psiurek? I czy jeszcze urosnie? Quote
bastet30 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Piesek szczęśliwie pojechał do nowego domku;-) Ponoć przypomina pieska, którego kiedyś miała ta rodzinka;-) Byli bardzo nim zachwyceni;-) Piesek też wyglądał na zadowolonego. Miło, ze niektóre tego typu historie mają happy end. Dla mnie podwójnie miło, bo trzy miesiące temu udało mi się wyadoptować malutkiego kotka;-) Pozdrawiam Was cieplutko w ten szary, acz miły bardzo dzień;-) Quote
Recommended Posts