Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Paola06 napisał(a):
Ja sie też troszke pogubiłam,co nie znaczy że maluch-maluchy nie szukaja domków.

Słodziaki,a kotka też widziałam:)

Dziekuję za szybką interwencję i podziwiam stadko,i ich opiekunkę:calus:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Aktualizacja: obecnie przebywaja u mnie dwa szczeniaki: Zadzior (to jego wątek) i Bąbelek (ten ze zdjęć na tej stronie, cytowanych przeze mnie... w cytacie tym jest też adres jego wątku), no i kociak jeszcze Tajniak...

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BIANKA1 napisał(a):

Co Ty Okta , spania nie masz ?:cool3:

bo chodzę spac w tej godzinie jak wszyscy wstają:evil_lol:

a filmik:crazyeye:super! masa pracy-Bianka podziwiam Twoje siły bo taka ilośc szczeniaków to nie rekracja tylko czysty zasów i to całą dobę.

Posted

halbina napisał(a):

a my idziemy spać... i zamierzamy sie wyspać... przed nami wreszcie weekend wolny, długi weekend! :cool3:

Halbinko że zamierzasz to jedno a czy to będzie wykonalne to jutro powiesz:evil_lol:

Posted

fajnisty jest, w człowieka sie wtula albo cały chodzi w rękach... z przodu jęzorek próbujący cię wylizać, z tyłu ten jego kuperek z ogonkiem... kiedy go miziasz, uspokaja się i zasypia rozmarzony... wobec reszty stadka zadziorny, ale już odpuścił wściekłe ataki, teraz tarmosi sie zabawowo czy to z kociakiem, czy też z dorosłymi psami... dorosłe koty raczej olewa...

Posted

Halbinka, znowu masz fajnego maluszka :loveu:. Oj, szkoda będzie go oddać...
A my dzisiaj powitaliśmy nową obywatelkę Szczecina: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/11-o-letnia-zula-potrzebna-pieniadze-na-hotelik-transport-do-janowa-lubelskiego-110336/index21.html[/URL]

Posted

Halbinko jak Ci wekeend mija?jak tam Zadzior?
Popatrz na Ta Lunę,czuję się taka bezsilna:(Ale cieszę się że mogę sprawić że nie jest głodna...
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilne-kto-wezmie-mloda-rasowa-sunie-rasa-cane-corso-124172/index11.html#post11207672[/url]