Alicja Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://lh4.ggpht.com/_0Pb15bNQ8OU/SRCxzlTVBUI/AAAAAAAAEPI/zDLgF3gQVVU/s400/PB040197.JPG Quote
halbina Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 a teraz sie zabawimy w "koci koci łapci!" albo w "papę i mamę": W papę raz! O Mamo!" Quote
fizia Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Rewelacyjny!! Na nieśmiałego nie wygląda :) :evil_lol: Quote
lena_zet Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 boskie :diabloti: kuźwa, pies wielkości kota :evil_lol: nie wytrzymam-koledzy pierwsza klasa!! :lol: Quote
egradska Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Halbinko, czy Ty prowadzisz jakieś statystyki tymczasowiczów;) Jestem pewna, że jesteś wsród rekordzistów pod tym względem PODZIWIAM:loveu: Quote
karusiap Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:jakie maciupenkie:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ziutka Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Dzięki Halbinko za linka :loveu: Zdjęcia powalają na kolana :evil_lol: Quote
halbina Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Kociak ma na imie Tajniak (rozważam też zmianę na Kordian, bo cordis=serce, a ma czarne serduszko na piersi!), ma dwa miesiące może... Szczenior jest mini mini... mniejszy od niego, ma w sobie cuś z jamnika... na moje oko dużo... Zadzior! statystyki prowadzę w ramach działalnosci Fundacji "Szara Przystań" w Zabrzu, zbieramy umowy adopcyjne, wrzucamy info na naszą stronę... ale nie ja tu przodownik, na pewno! Bianka jest Pstrowskim dogomanii, właśnie ma osiem szczeniaków, świnek morskich chyba ze 20... Quote
Recommended Posts