Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

halbina a jak byłam u ciebie to ten kociak wydawał sie taaaaaki słudziutki, milutki i do przytulania....a tu proszę - pokazał pazurki........... a raczej ząbki :diabloti:

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no tak... a ja go reklamuję jako jamnikowatego... dobrze, że wcześniej nie widziałam tatusia, bo to najzwyklejszy kundel będzie z Bąbla... :roll:
Gosiaro, czy suczka będzie wysterylizowana?...

Posted

Byli dzis w dowiedzinkach fajni młodzi państwo z... zapomniałam... Państwo przywieźli wyprawkę i prosili o zaklepanie Zadziorka, bardzo prosili... do 25. listopada... bo wtedy odbieraja klucze od swojego nowego mieszkania...
Pańcia ma swojego ukochanego kotka, ale niestety Pan uczulony na koty, wiec kociak zostanie w domku rodziców (i tak by go pewnie nie oddali!), Pan robił specjalnie badania alergiczne, czy może mieć pieska... i może, więc szukali, szukali i znaleźli ukochanego swego psiaka... Przyjechali sie przedstawić, zapoznać, obfocić małego itp. I tak... zakładamy, że Zadziorek za 10 dni pojedzie do swojego domku... Ale proszę sie jeszcze nie cieszyć, żeby nei zapeszyć...
(a myślałam, że już pojedzie i w domu zrobi sie luźniej...) :roll: ;)
(dziś miał też pojechać Tajniak, ale jego Pan zadzwonił, że musimy przesunąć odbiór kociaka na jutro, bo cos im wypadło... trzymajcie kciuki za te domki, bo zapowiadaja sie odpowiedzialne, czyli... wymarzone!)

Posted

halbina napisał(a):
Byli dzis w dowiedzinkach fajni młodzi państwo z... zapomniałam... Państwo przywieźli wyprawkę i prosili o zaklepanie Zadziorka, bardzo prosili... do 25. listopada... bo wtedy odbieraja klucze od swojego nowego mieszkania...
Pańcia ma swojego ukochanego kotka, ale niestety Pan uczulony na koty, wiec kociak zostanie w domku rodziców (i tak by go pewnie nie oddali!), Pan robił specjalnie badania alergiczne, czy może mieć pieska... i może, więc szukali, szukali i znaleźli ukochanego swego psiaka... Przyjechali sie przedstawić, zapoznać, obfocić małego itp. I tak... zakładamy, że Zadziorek za 10 dni pojedzie do swojego domku... Ale proszę sie jeszcze nie cieszyć, żeby nei zapeszyć...
(a myślałam, że już pojedzie i w domu zrobi sie luźniej...) :roll: ;)
(dziś miał też pojechać Tajniak, ale jego Pan zadzwonił, że musimy przesunąć odbiór kociaka na jutro, bo cos im wypadło... trzymajcie kciuki za te domki, bo zapowiadaja sie odpowiedzialne, czyli... wymarzone!)

Mocno trzymam kciuki!

Pzdr.

Posted

A jednak Zadziorek nie jest zarezerwowany, pan dzis zadzwonił, sprawa odbioru kluczy sie przeciągnie, potem jeszcze kupno mebli... no i święta... przemyśleli sprawę i uczciwie zadzwonili powiedzieć, że choć bardzo by chcieli Zadziorka, to jeśli ktoś sie zgłosi po niego, mam go wydać... przynajmniej miał pan odwagę i uczciwość... szkoda, fajny miałby Zadziorek domek, ale do nowego roku czekać nie będziemy... :shake:

Posted

wchodzą sobie wszystkie na głowę i depczą się niemiłosiernie, zwłaszcza jak wracam z pracy... Inka bije szczyle ogonem... depcze pchające się samobójczo... na szczęście mnie wchodzą na głowę tylko nocą... ;)

Posted

Zadziorek właśnie znalazł swój własny domek. Będzie mieszkał w Zabrzu na Zaborzu, u pani Izabeli, jej męża i będzie miałdo towarzystwa dwoje dzieci: dziewczynkę i chłopca. Państwo są młodzi, dzieci małe, ale podeszli do sprawy odpowiedzialnie, szukają psa juz od jakiegoś czasu i wybrali Zadziorka. Maja minidomek z miniogródkiem... :cool3:

Posted

halbina napisał(a):
Zadziorek właśnie znalazł swój własny domek. Będzie mieszkał w Zabrzu na Zaborzu, u pani Izabeli, jej męża i będzie miałdo towarzystwa dwoje dzieci: dziewczynkę i chłopca. Państwo są młodzi, dzieci małe, ale podeszli do sprawy odpowiedzialnie, szukają psa juz od jakiegoś czasu i wybrali Zadziorka. Maja minidomek z miniogródkiem... :cool3:

:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

halbina napisał(a):

gratulacje!!!