scarlet Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 halbina a jak byłam u ciebie to ten kociak wydawał sie taaaaaki słudziutki, milutki i do przytulania....a tu proszę - pokazał pazurki........... a raczej ząbki :diabloti: Quote
Gosiara Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Rodzice Zadziorka:) Na górze tata,na dole mama Quote
BIANKA1 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Przynajmniej rodzice znani , nie tak jak u moich :roll: Quote
halbina Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 no tak... a ja go reklamuję jako jamnikowatego... dobrze, że wcześniej nie widziałam tatusia, bo to najzwyklejszy kundel będzie z Bąbla... :roll: Gosiaro, czy suczka będzie wysterylizowana?... Quote
fizia Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='BIANKA1']Banerki prześliczne , jeszcze takich nie widziałam :lol: Można tak zrobić z każdym zdjęciem tutaj Glitterfy.com - MySpace Glitter Graphics Quote
halbina Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Byli dzis w dowiedzinkach fajni młodzi państwo z... zapomniałam... Państwo przywieźli wyprawkę i prosili o zaklepanie Zadziorka, bardzo prosili... do 25. listopada... bo wtedy odbieraja klucze od swojego nowego mieszkania... Pańcia ma swojego ukochanego kotka, ale niestety Pan uczulony na koty, wiec kociak zostanie w domku rodziców (i tak by go pewnie nie oddali!), Pan robił specjalnie badania alergiczne, czy może mieć pieska... i może, więc szukali, szukali i znaleźli ukochanego swego psiaka... Przyjechali sie przedstawić, zapoznać, obfocić małego itp. I tak... zakładamy, że Zadziorek za 10 dni pojedzie do swojego domku... Ale proszę sie jeszcze nie cieszyć, żeby nei zapeszyć... (a myślałam, że już pojedzie i w domu zrobi sie luźniej...) :roll: ;) (dziś miał też pojechać Tajniak, ale jego Pan zadzwonił, że musimy przesunąć odbiór kociaka na jutro, bo cos im wypadło... trzymajcie kciuki za te domki, bo zapowiadaja sie odpowiedzialne, czyli... wymarzone!) Quote
Kara. Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Trzymamy. Pewnie jak następnym razem tu zajrzę, to całe towarzystwo będzie w swoich domach:lol: Quote
Gosiara Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Nie cieszymy się,ale trzymamy kciuki!!! Quote
Gosiara Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Będzie,będzie:)Już ja to załatwie... Quote
Asiaczek Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Super ujęcia! Nie dziwię się, że Zadziorek tak szybko znalazł Dom. http://lh6.ggpht.com/_0Pb15bNQ8OU/SRnPZLsg_GI/AAAAAAAAEoQ/vZ4QrBZRMAM/s400/PB110409.JPG Cudne! http://lh4.ggpht.com/_0Pb15bNQ8OU/SRnbGWcltyI/AAAAAAAAE7o/C7jzFSMLNHw/s512/PB110561.JPG Kumple Dwa! http://lh4.ggpht.com/_0Pb15bNQ8OU/SRyfx6u8RRI/AAAAAAAAFHk/nA-yrOo0WKA/s320/PB130064.JPG Quote
Asiaczek Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 halbina napisał(a):Byli dzis w dowiedzinkach fajni młodzi państwo z... zapomniałam... Państwo przywieźli wyprawkę i prosili o zaklepanie Zadziorka, bardzo prosili... do 25. listopada... bo wtedy odbieraja klucze od swojego nowego mieszkania... Pańcia ma swojego ukochanego kotka, ale niestety Pan uczulony na koty, wiec kociak zostanie w domku rodziców (i tak by go pewnie nie oddali!), Pan robił specjalnie badania alergiczne, czy może mieć pieska... i może, więc szukali, szukali i znaleźli ukochanego swego psiaka... Przyjechali sie przedstawić, zapoznać, obfocić małego itp. I tak... zakładamy, że Zadziorek za 10 dni pojedzie do swojego domku... Ale proszę sie jeszcze nie cieszyć, żeby nei zapeszyć... (a myślałam, że już pojedzie i w domu zrobi sie luźniej...) :roll: ;) (dziś miał też pojechać Tajniak, ale jego Pan zadzwonił, że musimy przesunąć odbiór kociaka na jutro, bo cos im wypadło... trzymajcie kciuki za te domki, bo zapowiadaja sie odpowiedzialne, czyli... wymarzone!) Mocno trzymam kciuki! Pzdr. Quote
Ziutka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 BIANKA1 napisał(a):Trzymamy mocno . I ja również ;) Quote
halbina Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 A jednak Zadziorek nie jest zarezerwowany, pan dzis zadzwonił, sprawa odbioru kluczy sie przeciągnie, potem jeszcze kupno mebli... no i święta... przemyśleli sprawę i uczciwie zadzwonili powiedzieć, że choć bardzo by chcieli Zadziorka, to jeśli ktoś sie zgłosi po niego, mam go wydać... przynajmniej miał pan odwagę i uczciwość... szkoda, fajny miałby Zadziorek domek, ale do nowego roku czekać nie będziemy... :shake: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 dosłownie wchodzi mu na głowę. Mały Zadzioras:p (Halbinka zna Norasa Zadziorasa) Quote
halbina Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 wchodzą sobie wszystkie na głowę i depczą się niemiłosiernie, zwłaszcza jak wracam z pracy... Inka bije szczyle ogonem... depcze pchające się samobójczo... na szczęście mnie wchodzą na głowę tylko nocą... ;) Quote
BIANKA1 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Psie ogony są jak bicze :evil_lol: U mnie Puniek zawsze przewraca kociaki i szczeniaki . Ale ogonem Puńka mozna sie tez fajnie pobawić :lol: Quote
Formica Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Halbinko reklamuj jako jamnikowatego, bo on ewidentnie wdał się w mamusię posturą :) Co do samej suni zdaję się w przyszłym tygodniu ją ciachamy :diabloti: Quote
halbina Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Zadziorek właśnie znalazł swój własny domek. Będzie mieszkał w Zabrzu na Zaborzu, u pani Izabeli, jej męża i będzie miałdo towarzystwa dwoje dzieci: dziewczynkę i chłopca. Państwo są młodzi, dzieci małe, ale podeszli do sprawy odpowiedzialnie, szukają psa juz od jakiegoś czasu i wybrali Zadziorka. Maja minidomek z miniogródkiem... :cool3: Quote
DG32 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 halbina napisał(a):Zadziorek właśnie znalazł swój własny domek. Będzie mieszkał w Zabrzu na Zaborzu, u pani Izabeli, jej męża i będzie miałdo towarzystwa dwoje dzieci: dziewczynkę i chłopca. Państwo są młodzi, dzieci małe, ale podeszli do sprawy odpowiedzialnie, szukają psa juz od jakiegoś czasu i wybrali Zadziorka. Maja minidomek z miniogródkiem... :cool3: :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Soema Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 halbina napisał(a): Maja minidomek z miniogródkiem... :cool3: I minipsiaka :multi: Quote
Agnie Koty Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Bardzo się cieszę! I gratuluję!:multi: Quote
anilla Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 halbina napisał(a):Zadziorek właśnie znalazł swój własny domek. Będzie mieszkał w Zabrzu na Zaborzu, u pani Izabeli, jej męża i będzie miałdo towarzystwa dwoje dzieci: dziewczynkę i chłopca. Państwo są młodzi, dzieci małe, ale podeszli do sprawy odpowiedzialnie, szukają psa juz od jakiegoś czasu i wybrali Zadziorka. Maja minidomek z miniogródkiem... :cool3: gratulacje!!! Quote
Recommended Posts