halbina Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 stadko się najadło po pachy, uzupełniło płyny... poszalało, poszczekało... harmider robia starszny, dobrze, że każdy w innym czasie, to sąsiedzi nie są w stanie sie doliczyć, ile ich jest... :eviltong: potem pojawiły sie pierwsze kałuże, stawy i jeziorka i wysepki jasno- i ciemnobrązowe... potem znów poszalały... i wreszcie padły... każde w swoim kącie... a ja po wypiciu kawki i poprzednich wpisach odczekałam ten żywioł i zabrałam się do mycia podłóg, kiedy one wreszcie usnęły... właśnie skończyłąm, kiedy pierwsze znów się obudziło i nalało... perpetum mobile... :cool1: Quote
Patsi Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Podziwiam cierpliwość, Halbinko:thumbs: Domki, znajdujcie się! Quote
Kara. Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Syzyfowa się powinnaś nazywać:evil_lol: Też chciał dobrze, bo ten ogień...:splat:Nie to Prometeusz...:oops: A za co właściwie ten Syzyf:hmmmm: Mity greckie musiałabym wyciągnąć, ale są w kartonie...którymś:roll: Quote
Paola06 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 A ja jutro umówiona jestem na rozmowię p/adopcyjną w temacie maluszka.:) Halbina nic o tym nie wie-ale zobaczymy-ja heksa jestem.:mad: Quote
oktawia6 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 mity greckie....ładne czasy- tylko psy nie mam czasu od ponad roku na lekturę-kiedys ksiazka była przedłuzeniem mojej reki Quote
oktawia6 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 BIANKA1 napisał(a): nie śpicie ?:cool3: Bianka się obudziła-tj poszła już spac:evil_lol:tj. wstaje za godzinę:evil_lol:wiem bo o 6-tej Bianka się zrywa:eviltong: Quote
halbina Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Picasa Web Albums - Halina - nowości 2 Picasa Web Albums - Halina - nowości 2 Picasa Web Albums - Halina - nowości 2 Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 mały stwór szuka domku:loveu: przypomina mi takiego psiaka znajdę , wykarmionego na butelce przez pewną dobrą duszę. Znowu żółty pies - żółte psy to namądrzejsza rasa świata. Ten mały Bruno jak rósł to jego ogon kilka razy zmieniał kolor-czarny-żółty-czarny-żółty-czarny. Ostatecznie pozostał żółty. Polecam wszystkim adopcję żółtego psa! Quote
Gosiara Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Zadzior jest synkiem też psa o imieniu Bruno i są identyczni:)Banerki superowe:lol: Quote
Kara. Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 oktawia6 napisał(a):mity greckie....ładne czasy- tylko psy nie mam czasu od ponad roku na lekturę-kiedys ksiazka była przedłuzeniem mojej reki Nie martw się. Nie jesteś jedyna. Od czasu przybycia na ten świat ludzkiego szczeniaczka przeczytałam jedną jedyną książkę. Instrukcję obsługi wózka:evil_lol: Ale już nie plotkuję, bo mi dorzucą jeszcze parę równie ruchliwych psich szczeniaczków i padnę na przysłowiowy pysk:roll: Chociaż już niewiele mi brakuje:shake: Quote
oktawia6 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Kara. napisał(a): Nie martw się. Nie jesteś jedyna. Od czasu przybycia na ten świat ludzkiego szczeniaczka przeczytałam jedną jedyną książkę. Instrukcję obsługi wózka:evil_lol: Ale już nie plotkuję, bo mi dorzucą jeszcze parę równie ruchliwych psich szczeniaczków i padnę na przysłowiowy pysk:roll: Chociaż już niewiele mi brakuje:shake: literatura piekna: psy w potrzebie proza: swoje stado romanse: miłosc do nich fraszki: klocek Dandusia koło miski z woda to taki podział gatunkowy:nerwy: Quote
BIANKA1 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Banerki prześliczne , jeszcze takich nie widziałam :lol: Quote
Recommended Posts