Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

stadko się najadło po pachy, uzupełniło płyny... poszalało, poszczekało... harmider robia starszny, dobrze, że każdy w innym czasie, to sąsiedzi nie są w stanie sie doliczyć, ile ich jest... :eviltong: potem pojawiły sie pierwsze kałuże, stawy i jeziorka i wysepki jasno- i ciemnobrązowe... potem znów poszalały... i wreszcie padły... każde w swoim kącie... a ja po wypiciu kawki i poprzednich wpisach odczekałam ten żywioł i zabrałam się do mycia podłóg, kiedy one wreszcie usnęły... właśnie skończyłąm, kiedy pierwsze znów się obudziło i nalało... perpetum mobile... :cool1:

Posted

Syzyfowa się powinnaś nazywać:evil_lol:

Też chciał dobrze, bo ten ogień...:splat:Nie to Prometeusz...:oops: A za co właściwie ten Syzyf:hmmmm:

Mity greckie musiałabym wyciągnąć, ale są w kartonie...którymś:roll:

Posted

mały stwór szuka domku:loveu:

przypomina mi takiego psiaka znajdę , wykarmionego na butelce przez pewną dobrą duszę. Znowu żółty pies - żółte psy to namądrzejsza rasa świata. Ten mały Bruno jak rósł to jego ogon kilka razy zmieniał kolor-czarny-żółty-czarny-żółty-czarny. Ostatecznie pozostał żółty.
Polecam wszystkim adopcję żółtego psa!

Posted

oktawia6 napisał(a):
mity greckie....ładne czasy- tylko psy nie mam czasu od ponad roku na lekturę-kiedys ksiazka była przedłuzeniem mojej reki

Nie martw się. Nie jesteś jedyna. Od czasu przybycia na ten świat ludzkiego szczeniaczka przeczytałam jedną jedyną książkę. Instrukcję obsługi wózka:evil_lol:

Ale już nie plotkuję, bo mi dorzucą jeszcze parę równie ruchliwych psich szczeniaczków i padnę na przysłowiowy pysk:roll: Chociaż już niewiele mi brakuje:shake:

Posted

Kara. napisał(a):

Nie martw się. Nie jesteś jedyna. Od czasu przybycia na ten świat ludzkiego szczeniaczka przeczytałam jedną jedyną książkę. Instrukcję obsługi wózka:evil_lol:

Ale już nie plotkuję, bo mi dorzucą jeszcze parę równie ruchliwych psich szczeniaczków i padnę na przysłowiowy pysk:roll: Chociaż już niewiele mi brakuje:shake:

literatura piekna: psy w potrzebie
proza: swoje stado
romanse: miłosc do nich
fraszki: klocek Dandusia koło miski z woda

to taki podział gatunkowy:nerwy: