Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czyżby Bąbelek zmienił dt, to teraz kot jest na straconej pozycji, oj Ciotka nagrabisz sobie u kota :mad: i już zostanie na stałe :eviltong:.

Posted

Nieoceniona, jesteś wielka DG32! Szczylek Bąbelek nie moze na razie tłąmsić kociaka... musimy uważać, bo jest w trakcie leczenia... a Zadzior tojuż zupełnie inna historia... tłamsi i szarpie, ale... o dziwo kociak się naprasza najwyraźniej... i wraca jak bumerang do szczeniora...

Posted

PV czytałam, wątek znam, z Gosiarą mam kontakt, głównie na dogo, Miau i przez Formicę... postaram sie cos zrobić w sprawie suki, ale po rozmowie z Formicą i Gosiarą... do domu jej wziąć nie mogę na pewno! na razie wrzuciłąm ją na Molosy.

Posted

Tak te co zawiozłam w piątek:(Ten czarno biały jest dużo większy i sobie świetnie radzi a ten malutki jest,przeziębił się chyba stajnia to nie dla niego...

Posted

halbina napisał(a):

Oto Bąbel.Został wyrzucony jak śmiec. Około 2 miesieczny szczeniolek
Prawda,ze słodka mordeczka? :roll: :roll: :roll: :cool1:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/babelek-poszukuje-domku-swoich-marzen-slask-124190/#post11187633 od dziś kolega Zadziora vel Mikrona

To jest Bąbelek, Bianko... pisałam, że staram sie za Toba nadążyć... ośmiu nie mam jeszcze, ale dwa szczylki plus kociak... :oops:

Posted

Gosiara napisał(a):
Ja uciekne tam gdzie nie ma zwierząt:(
Dziś pojechalam do stajni,moje kociaki dobrze sie maja dobrze wygladaja:)
ale ktos podrzucil nam 3 szczeniaczki:(takie kochane...Dalismy im jesc,maja okolo 3 miesiecy...Nie mozemy ich zatrzymac...
jedynie co moge zrobic to zdjecia i dac na dogo...

tych... :roll:

Posted

Gosiara napisał(a):
Halbina jakie fotki?
Będę na kompie dopiero jutro rano mam -20 dioptri oczy musze szanować...:)

posty przeskakują znów, masz wyżej moją odpowiedź, jakich...

Posted

Ja sie też troszke pogubiłam,co nie znaczy że maluch-maluchy nie szukaja domków.

Słodziaki,a kotka też widziałam:)

Dziekuję za szybką interwencję i podziwiam stadko,i ich opiekunkę:calus:

Posted

Gosiara napisał(a):
Ja uciekne tam gdzie nie ma zwierząt:(
Dziś pojechalam do stajni,moje kociaki dobrze sie maja dobrze wygladaja:)
ale ktos podrzucil nam 3 szczeniaczki:(takie kochane...Dalismy im jesc,maja okolo 3 miesiecy...Nie mozemy ich zatrzymac bo mamy juz 6 psow 5 kotow a koni tylko 6:P
Masakra...jeszcze dzis jade ze znajmomym porobic zdjecia pieskowi rasowemu Cane Corso,ktorego chca oddac(2 lata ma)z powodu waznej sprwy rodzinnej:/
jedynie co moge zrobic to zdjecia i dac na dogo...

zacytuje jeszcze raz, bo posty przeskakują... pisałaś, Gosiaro, o szczeniakach wcześniej... pytam więc o ich zdjecia...

Posted

halbina napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Aktualizacja: obecnie przebywaja u mnie dwa szczeniaki: Zadzior (to jego wątek) i Bąbelek (ten ze zdjęć na tej stronie, cytowanych przeze mnie... w cytacie tym jest też adres jego wątku), no i kociak jeszcze Tajniak...

No to już wszystko jasne :roll::evil_lol: