Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Malutki szczeniaczek(2 miesiące)Potrzebuje pinie domku!śpi w szopie gdzie jest bardzo zimno:(Idzie zima...Jest zdrowy,odrobaczony.Zjada już samodzielnie,jest nie wybredny.Będzie malutki...Jest koloru piaskowego podpalany czernią...Zabrze woj.śląskie
Na zdjęciu z mamusią

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maluch u Formicy czeka na Halbinę:loveu:Dziękuję w imieniu małego...
Całą drogę siedział u mnie pod polarem nie chciał w transporterku...
Oby szybko znalazł domek...
Halbina daj mi znać jak tam mały u Ciebie;)

Posted

małego widziałąm, jest mniamuśny... i sie wtula w człowieka. Mały został odpchlony przez cioteczke Formicę. Przywiezie go za jakąś chwilkę. My z Inką byliśmy w międzyczasie na wyprawie leśnej, właśnie wróciłam, no i jeszcze Platon chciał wyjść... musiałam też nakarmić zgłodniałe stadko, sama też próbuje coś wszamać... powycierać już nie zdążę chyba... :oops:

Posted

Ja czekam chyba najbardziej:p
Znam maluszka od czasu kiedy chodził w brzuchu Jego mamusi,aż od dnia urodzenia...(mamuśka za 2 tygodnie będzie sterylkowana,oczywiście wzięłam to na siebie:):P
Pokochałam Go bardzo...ale co z tego jak moje koty są terorysty i każdego psa hmmm...są rozpieszczone masakrycznie,śpią zemną w łóżku,chodzą po stołach...
Poza tym mój tryb życia nie pozwala mi mieć psa,kotom nasypie suchego i wychodzą same przez piwnicę na ogród...
Jeżdzę na dwie stajnię...
W drugiej mam konia,który jest zrebny muszę o Nią dbać teraz szczególnie...Jeszcze pracuję na telefon,dom,mąż,dziecko,które często choruje...maskara..
Plus Harcerstwo w którym działam:roll:Mam drużynę harcerską konną...W jedenj stajni działam z Nimi do drugiej jeżdzę prywatnie do mojego konia...Czekam na wieści:)

Posted

żyjemy, żyjemy... foteczki sie wgrywają, ale to potrwa jeszcze... Zadzior... imie nadane przez Anię_w znaczące... mały jest zadziorny i radzi sobie, teraz pojadł i zasnął w objęciach Inki...