Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurcze znowu wpadłem tzn zakochałem się.Już kombinuję jakby tu w najbliższym czasie odwiedzić naszą panienkę.ale to niestety daleko.Trzeba będzie kupić jej basenik dziecięcy,żeby mogła kąpać się w te upały.Zdjęcia wyślę ok.10.00,bo na razie muszę podładować baterie do aparatu.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ale cudna!!! :loveu: Fakt, najgorzej nie ma. Sama bym tak chciała! :evil_lol:
Może zrobimy zrzutę na fryzjera? Nie lubię wygolonych psiaków, ale gorąco jak diabli!

Posted

Z tego co wiem,to niebawem odwiedzi Tarunię bardzo sympatyczna Cioteczka i planowany jest fryzjer.Ma być również coś co posłuży małej jako basenik,tak że upały będą niestraszne.

Posted

Oby się udało jak najprędzej,bo mogą być kłopoty z transportem suni.Jeśli wcześniej trudno było zawieźć ją parę kilometrów , bez obecność opiekunki ,to co będzie teraz,gdy dziewczynka bardziej przyzwyczajona się do miejsca i osoby.

Posted

malawaszka napisał(a):
a jakie więcej info potrzeba?

wilekośc, stosunek do ludzi czy akceptuje wszystkich tzn dzieci,mężczyzn, stosunek do psów. wiek, czy jest już zdrowa, czy ma szczepienia itp
nie każdy wie co to dt i jakie warunki ma pies w dt

Posted

wielkośc - jak sznaucer olbrzym - myślałam, że wy ją widziałyście na zywo :cool1:
Jurmara nie zjadła więc mężczyzn akceptuje - nawet siew niej zakochał;), dzieci nie wiem, ale ogólnie to kochana i przytulasta sunia pragnąca kontaktu z ludźmi
Duże psy OK - u Rybin biegała i bawiła się z psami, małe - może być różnie więc lepiej jakby nie było małych
Jest zdrowa - szczepienia nie wiem