ciapuś Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Tarunia miała jednak troszkę szczęścia bo jest kochana i ma dobry DT Quote
malawaszka Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 i domek też będzie miała!!! Wiem, że jest Pan zainteresowany Tarunią i ma przyjechać ją zobaczyć i poznać, ale czekam na wieści od Altaplany kiedy to ma być :kciuki: Quote
jurmar98 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Altaplano kończ już ten urlop.Chyba są jakieś priorytety.A piesek czeka!! A tak na serio.Cioteczka A mogłaby coś napisać dla miłośników Taruni.Byłem ostatnio w okolicach,ale niestety brak czasu nie pozwolił na odwiedziny panienki.Oby jak będę następnym razem nie było już możliwości do odwiedzin. Quote
malawaszka Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Altaplana urlop skończyła tydzień temu, termin spotkania był zależny od dopasowania się czasu weekendowego Altaplany, Pana z Krakowa i Pani Izy - mam nadzieję, mam wielką nadzieję, że to będzie szybko :kciuki: Quote
agata51 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 O matko, skoro obojgu na tym zależy, to w końcu się spotkają. Quote
malawaszka Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 tylko coś cisza w temacie więc pewnie lipa znowu :placz: Quote
malawaszka Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 a jednak Pan nie zrezygnował - możliwe, że w tym tyg pod koniec przyjedzie zobaczyć Tarunię, a oprócz tego dostałam jeszcze od kogoś innego maila o laleczkę i poprosiłam o kontakt z Altaplaną - może wreszcie się uda :kciuki: Quote
ewatonieja Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 :oops: oby wreszcie znalazła swój wymarzony domek! Quote
malawaszka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 nie wiem... nie dostałam żadnych więc nie wiem Quote
malawaszka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 jakieś fatum nad tą sunią wisi chyba :-( jeśli ktoś robił jej ogłoszenia to proszę odnówcie - pan miał się umawiać, miał przyjechać, potwierdzaił, że nie zrezygnował z adopcji.... i przestał się odzywać, a telefon "poza zasięgiem"... to jakaś paranoja - czy ludzie muszą być tak cholernie beznadziejni i mysleć zawsze tylko o własnej dupie?! :angryy: nie pomyślą, że ktoś przeżywa, czeka, ma nadzieję... nic kurna!!! :angryy: TARA bouvier sznaucer mix kochana suka szuka domu (761138418) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. Quote
Ewelina.w38 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 widać to nie byłby dobry Pan. Jeszcze taki kochający sie zjawi! Nie trać nadziei Malawaszko, chociaż u Ciebie i Missiek teraz z pół Olkusza mieszka:roll:? Quote
malawaszka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 nie u mnie - to u missieek wszystko jest, ja jej tylko pomagam jak mogę, ale jak to nie tracić nadziei, jak na wątkach tamtych pustki, tutaj Tara zapomniana przez wszystkich - właściwie to ja tez powinnam ją chyba olać - ani to nie był mój pies, nawet jej nie widziałam... Altaplana została z Tarą całkiem sama Quote
ciapuś Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Ja ponawiam ogłoszenia Tary praktycznie co kilkanaście dni,ale niestety całkowita cisza Dzisiaj odnowiłam ją na; http://lodz.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczeni-ta-TARA-bouvier-sznaucer-mix-kochana-suka-szuka-domu-W0QQAdIdZ160021780 http://lodz.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczeni-ta-Bouvier-sznaucer-mix-kochana-suka-szuka-domu-W0QQAdIdZ160022609 Jeśli potrzebna jest jeszcze jakaś pomoc to proszę piszcie. Niestety odwiedzić Taruni nie dam rady,ale jeśli coś jest potrzebne to dajcie znać Quote
malawaszka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 potrzebne ogłoszenia - może macie jako Fundacja jakieś dojścia do prasy papierowej - może dałoby się uprosić jakies ogłoszenie ze zdjęciem? zima idzie :placz: Quote
olgaj Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Mozemy sprobowac w "Moim psie" W gre wchodzi płatne ogłoszenie, jutro zadzwonie, zapytam o koszty, zobaczym jakie sa koszty takiego artykułu i czy wogóle jest to granicach naszych mozliwosci finansowych. Quote
malawaszka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 ja ostatnio wysyłałam do Mojego Psa ogłoszenie - 150 zł ze zdjęciem, kilka linijek tekstu - dość mało, ale nie pamiętam ile tego było, dla staruszki beauceronki która jest u missieek, ma się ukazać w następnym numerze jaki będzie Quote
ciapuś Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 agata51 napisał(a):A może cafeanimal? Może do Metra trafi? W cafeanimal ja ją ogłaszałam ale teraz nie ponawiałam bo miała szanse na dom. W Moim Psie też sie dowiadywałam i koszt ogłoszenia to tak jak pisze Malawaszka 150zł. Quote
malawaszka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Tara była już w metrze, ale może akurat ten ktoś własciwy jej nie zauwazył :( trzeba próbować wszędzie gdzie się da Quote
jurmar98 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 malawaszka napisał(a):nie u mnie - to u missieek wszystko jest, ja jej tylko pomagam jak mogę, ale jak to nie tracić nadziei, jak na wątkach tamtych pustki, tutaj Tara zapomniana przez wszystkich - właściwie to ja tez powinnam ją chyba olać - ani to nie był mój pies, nawet jej nie widziałam... Altaplana została z Tarą całkiem sama Z tym zapomnieniem przez wszystkich to Cioteczko przesadzasz.Ja śledzę cały czas wątek Taruni,a nic nie piszę ,bo zazwyczaj mało pisuję.Zresztą jak tu małej można pomóc,ma po prostu pecha,bo sądząc po charakterze i prezencji już dawno powinna mieć wspaniały dom.Miałem ostatnio w planie 2 razy odwiedziny u suni,ale za każdym razem brakło czasu,bo wiozłem czworonogi w dość daleką trasę.Na pocieszenie zostaje to,że przebywa w warunkach jakich nie zapewniłby niejeden domek. Quote
malawaszka Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Wysłałam Tarunię do Oferty - będzie w poniedziałek ze zdjęciem Quote
Recommended Posts