Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Altaplano kończ już ten urlop.Chyba są jakieś priorytety.A piesek czeka!!
A tak na serio.Cioteczka A mogłaby coś napisać dla miłośników Taruni.Byłem ostatnio w okolicach,ale niestety brak czasu nie pozwolił na odwiedziny panienki.Oby jak będę następnym razem nie było już możliwości do odwiedzin.

Posted

Altaplana urlop skończyła tydzień temu, termin spotkania był zależny od dopasowania się czasu weekendowego Altaplany, Pana z Krakowa i Pani Izy - mam nadzieję, mam wielką nadzieję, że to będzie szybko :kciuki:

Posted

a jednak Pan nie zrezygnował - możliwe, że w tym tyg pod koniec przyjedzie zobaczyć Tarunię, a oprócz tego dostałam jeszcze od kogoś innego maila o laleczkę i poprosiłam o kontakt z Altaplaną - może wreszcie się uda :kciuki:

Posted

jakieś fatum nad tą sunią wisi chyba :-( jeśli ktoś robił jej ogłoszenia to proszę odnówcie - pan miał się umawiać, miał przyjechać, potwierdzaił, że nie zrezygnował z adopcji.... i przestał się odzywać, a telefon "poza zasięgiem"... to jakaś paranoja - czy ludzie muszą być tak cholernie beznadziejni i mysleć zawsze tylko o własnej dupie?! :angryy: nie pomyślą, że ktoś przeżywa, czeka, ma nadzieję... nic kurna!!! :angryy:

TARA bouvier sznaucer mix kochana suka szuka domu (761138418) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

Posted

nie u mnie - to u missieek wszystko jest, ja jej tylko pomagam jak mogę, ale jak to nie tracić nadziei, jak na wątkach tamtych pustki, tutaj Tara zapomniana przez wszystkich - właściwie to ja tez powinnam ją chyba olać - ani to nie był mój pies, nawet jej nie widziałam... Altaplana została z Tarą całkiem sama

Posted

Ja ponawiam ogłoszenia Tary praktycznie co kilkanaście dni,ale niestety całkowita cisza
Dzisiaj odnowiłam ją na;
http://lodz.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczeni-ta-TARA-bouvier-sznaucer-mix-kochana-suka-szuka-domu-W0QQAdIdZ160021780

http://lodz.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczeni-ta-Bouvier-sznaucer-mix-kochana-suka-szuka-domu-W0QQAdIdZ160022609

Jeśli potrzebna jest jeszcze jakaś pomoc to proszę piszcie.
Niestety odwiedzić Taruni nie dam rady,ale jeśli coś jest potrzebne to dajcie znać

Posted

Mozemy sprobowac w "Moim psie"
W gre wchodzi płatne ogłoszenie, jutro zadzwonie, zapytam o koszty, zobaczym jakie sa koszty takiego artykułu i czy wogóle jest to granicach naszych mozliwosci finansowych.

Posted

ja ostatnio wysyłałam do Mojego Psa ogłoszenie - 150 zł ze zdjęciem, kilka linijek tekstu - dość mało, ale nie pamiętam ile tego było, dla staruszki beauceronki która jest u missieek, ma się ukazać w następnym numerze jaki będzie

Posted

agata51 napisał(a):
A może cafeanimal? Może do Metra trafi?

W cafeanimal ja ją ogłaszałam ale teraz nie ponawiałam bo miała szanse na dom.
W Moim Psie też sie dowiadywałam i koszt ogłoszenia to tak jak pisze Malawaszka 150zł.

Posted

malawaszka napisał(a):
nie u mnie - to u missieek wszystko jest, ja jej tylko pomagam jak mogę, ale jak to nie tracić nadziei, jak na wątkach tamtych pustki, tutaj Tara zapomniana przez wszystkich - właściwie to ja tez powinnam ją chyba olać - ani to nie był mój pies, nawet jej nie widziałam... Altaplana została z Tarą całkiem sama

Z tym zapomnieniem przez wszystkich to Cioteczko przesadzasz.Ja śledzę cały czas wątek Taruni,a nic nie piszę ,bo zazwyczaj mało pisuję.Zresztą jak tu małej można pomóc,ma po prostu pecha,bo sądząc po charakterze i prezencji już dawno powinna mieć wspaniały dom.Miałem ostatnio w planie 2 razy odwiedziny u suni,ale za każdym razem brakło czasu,bo wiozłem czworonogi w dość daleką trasę.Na pocieszenie zostaje to,że przebywa w warunkach jakich nie zapewniłby niejeden domek.