rybon36 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 przyznam, że jestem tym wszystkim zmęczona i zmarnowana, miało być dobrze twórczo i ludzko a wyszło kijowo, dodatkowo zostałam z tym póki co sama, bo jestem najbliżej epicentrum a tu okres przedświąteczny. Biedna Tara, u nas wyraźnie było jej dobrze. Mam wszystkiedo dość chwilowo, przezde mną święta, rozchorowałam się, mam zapalenie nerek, ledwie łażę, w Wigilię mój syn ko.ńczy 18 lat, mam gości a nie cgce mi się palcem ruszyć, dodatkowo są jeszcze inne zwierzęta i inne problemy. Chyba zostawię to tak jak jest i wróce do tego po tych Świętach Cenna uwaga jeśli ktokolwiek pragnie się ze mną skontaktować bo miałam sygnały na PW że jest to niemożliwe, to po pierwsze mam pocztę głosową, są smsy, które zawsze odczytuję ale nigdy przenigdy nie odbieram telefonów nazywających się NUMER PRYWATNY, więc rzezcywiście jeśłi ktoś dzwoni do mnie z takiego numeru ma małe szanse na dodzwonienie chtba że napisze mi sms pilota, typu zaraz zadzwonię z prywatnego ja.... taki i taki albo nagra na pocztę oddzwoń do mnie pod numer... najgorzej jeśli ktoś nagra się dzwoniąc z prywatnego numeru zadzwoń i nie poda gdzie. Do mnie w różnych sprawach dzwoni dziennie 60 telefonów a ja czasem pracuję a czasem poprostu nie mogę odebrać. Dziewczyny od Ampułki to wiedza i zawsze się dodzwaniaja w końcu, dziś środa, topewnie zadzwonią Quote
malawaszka Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Rybon - nie zostaniesz z tym sama - wiem, że cioteczki Tarusiowe działają :kciuki: Quote
ciapuś Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Tara bardzo potrzebuje DT a najlepiej stałego w okolicach Warszawy :-( Quote
zuzlikowa Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 W górę dziewczyno! Szukamy domku bez kotków! Z człowieiem,który spokojnie,konsekwentnie,bez agresji nauczy Tarę wszystkiego co dobre u pieska! A Tara chce się uczyć...dla człowieka. Quote
rybon36 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 myślę, że Tara potzrebuje wyłącznie domku bez kotów, poza tym jest zupełnie spełnia wszelkie pokładane w niej nadzieje, jest świetna, umie stróżować , myślę, że dom z ogrodem jest dla niej niezbędny, bo sunia musiałaby byc mocno wzięta w karby, gdyby miała mieszkać w mieszkaniu, natomiast jako starszy pies albo jak wolicie w sile wieku doskonale wie co do psów pilnujących nalezy, dziś myślę, że prawdopodobnie ona tak się przejęła stóżowaniem, że postanowiła oczyścić teren z intruzów i zbędnych włochaczy i dlatego zaczęłą od Sylwestra Quote
agata51 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Rybon, na pocieszenie - Skrzek jedzie dziś do domku! :lol: Quote
ciapuś Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Zapraszam na wątek Pandy http://www.dogomania.pl/forum/f28/fpr-zwp-panda-ogromne-smutne-oczy-wpatrzone-w-czlowieka-127592/ Quote
rybon36 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 DZIĘKUJĘ I ŻYCZĘ WZAJEMNIE!!!!!!:loveu: Quote
ciapuś Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 biegniemy na pierwszą pokazać sie światu Quote
malawaszka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Tarunia mam nadzieję, że jesteś grzeczną dziewczynką Quote
zuzlikowa Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Taro, w ten czas gdy spełniają się pragnienia... życzę Ci szybko ciepłego domku z kochającym człowiekiem!!! ...niech się szybko spełni!!! Quote
agata51 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Tareńko, bardzo cię proszę, zostaw koty w spokoju. Quote
ciapuś Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Tarunia biegnie się przypomnieć Quote
agata51 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Tara, Rybon, wszystkiego NAJ w Nowym Roku! Quote
ciapuś Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Tarunia będzie miała wykonane rtg łapki i zostanie jej przypadek skonsultowany z kilkoma lekarzami w Warszawie i nie tylko i zobaczymy co dalej. DLATEGO BARDZO PROSZĘ NIE ZAPOMINAJCIE O NIEJ , ONA NADAL POTRZEBUJE NASZEJ POMOCY Quote
Recommended Posts