evita. Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 O dżizas :-( Biedna sunieczka :placz:. Quote
agata51 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Biedna Gałeczka! :-( Kiedy to się wreszcie skończy?! Ale Tara, sorry Haga Łaga, pięknie zarosła! Śliczna sunia się z niej zrobiła. :lol: Quote
ciapuś Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 A zobacz jak ślicznie uszy pozarastały to nie ten sam pies :multi::multi::multi:, Warto walczyć o te bidy !!!!! Quote
malawaszka Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 ciapuś napisał(a): Warto walczyć o te bidy !!!!! co do tego nie ma najmniejszych wątpliwości :loveu::loveu::loveu: Quote
ciapuś Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 o przeniesieniu Tary do działu już w nowym domu musi zadecydować rybon.:cool3: (ooooooooo przeskakują posty) Quote
Jo37 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Zmieńcie tytuł . Psinka wyrwała się z koszmaru i chce być w innym dziale ;). Quote
Reno2001 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 eeeee...Ciotka, nie jest tak źle :cool3: Dobrze, że jesteście kliniką małych zwierząt :diabloti: Quote
ciapuś Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 :smilecol: Bardzo się ciesze z Waszej decyzji :smilecol: :cunao::cunao::cunao::cunao::cunao: Quote
ciapuś Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 ekstra znowu posty przeskakują :angryy::angryy::angryy: Quote
rybon36 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 wiadomo, myślę, że jka dzisiaj zobaczyłam Kazanka spoczywającego na sfinksa w przedsionku budy a damę śpiącą w srodku, to tytuł można zmieniać:p Michał, mój pracownik,obrzuciwszy spojrzeniem tę nasą gromadę stwierdził tak: ....a oto nasza hodowla: dwie kuternogi i jeden ślepowron a na dolewkę niepełnosprawny kot.... tylko u nas w Ampułce coś takiego,może my sięmieścimy na śmietnisku odpadów radioaktywnych sprzed lat, trzeba to sprawdzić:evil_lol: a poza tym trzech zdebilałych doktorów na czele Quote
Dorothy Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 no wiesz?? :-o trzech bardzo pozadnych doktorów z wielkim sercem. Jezu jak sie ciesze ze Tara u Was. :calus: Quote
malawaszka Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 jezu takiej metamorfozy w jeden dzień to chyb jeszcze nie było :loveu: :multi: Quote
rybon36 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 koty się mniej cieszą:evil_lol: ale Haga Łaga za to jest super stróżem igania z Pacankiem po terenie i ujada za 10 sztuk, jakby się tu urodziła. Istny bar międzygwiezdny.:evil_lol: Quote
Altaplana Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Witam serdecznie! To jest naprawdę niesamowite- ta historia napisana przez zycie z tak trudnym początkiem i TAK szczęśliwym zakończeniem. Kiedy 4 tygodnie temu trafiłam na Tarę na forum adopcji sznaucerów, nie miałam zbytniej nadziei, że zdarzy sie prawdziwy cud, zbieg sprzyjających okoliczności i skrzyżowanie dróg ludzi o wielkim sercu- DOM dla suki. Ktos tam musi czuwać na górze, i nad moją Belką i nad Tarą, i chcę wierzyć, że nad wszystkimi stworzeniami, ktore potrzebują pomocy, a trafiły na zło, i to tylko kwestia czasu.. Wiem, że HAga-Łaga wniesie wiele wspaniałych chwil i duzo miłości, to mądry kochany psiak. Jest bardzo podobna do mojej Beni, podobna historia, to samo schronisko, pewnie dlatego tak głęboko zapadła mi w pamięć. Teraz Gałka potrzebuje dobrej energii. Na szczęście jest w dobrych, fachowych rękach dr Rybon! "I tylko daj czas czasowi, i pozwól cięzkim przetoczyc się chmurom" Wracaj do zdrowia maleńka! Quote
malawaszka Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Altaplana witamy na dogo :loveu: :Rose: Piękne słowa i też mam nadzieję, że każdy z tych potrzebujących ma gdzieś swojego Anioła Stróża - tylko po prostu czasem dość długo się szukają Quote
agata51 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 rybon36 napisał(a):Istny bar międzygwiezdny.:evil_lol: To jest pomysł! Tyle gwiazd otwiera bary! Robią na tym kokosy! Quote
rybon36 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 a Wy pewnie nie pamiętacie skąd ta HAGA ŁAGA JEST zaczerpnięta? jeśli ktośoglądała mapetów, to tam było takie wielkie włochate koło którego biegało takie malutkie i to malutkie śpiewało" jesteś promyczkiem moim jedynym" cieniutkim głosikiem a to wielkie na to odpowiadało trzęsąc kosmatą brodą.... takim gruuubym głosem "HAGA ŁAGA" i to stąd Ona jest bardzo dziarska jak na swój wiek. Dopakowaliśmy im słomy, więc mają ciepło Kazanek na święta jest szczęśliwy. Jak biegaja wokół lecznicy to jakby stado koni gnało. Biada kotom!!!! Jak Bóg da, to dołączy do tego stada Gałka ale z tego co widzę daleka do tego droga. Ona na każdy ruch reaguje ucieczką w kąt, psw boi się panicznie dopiero kiedy leży sobie spokojnie, to jest ok. zobaczymy co przyniesie przyszłość Quote
agata51 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Oglądałam mapety, ale Hagi Łagi nie pamiętam. :oops: Mogę prosić o zdjęcie Gałki? Quote
rybon36 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 nie robiłam celowo przed zabiegiem, bo sceny były zdecydowanie nie do publikacji, teraz po zabiegu mogę zrobić, to jest onka długowłosa czarna podpalana wiek około 4-5 lat, łagodna,bojaźliwa, baaardzo dużo przeszła nie ma lewego oka, będzie fajna, badania krwi są takie sobie, ma anemię pokrwotoczną, znaczną leukocytozę i leje jej się z dróg rodnych, zobaczymy, może rozpędzę farmakologicznie, bo teraz nie chcę jej ciąć, nie wygląda najlepiej Quote
evita. Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Rybon- dziś rano, gdy przejażdżałam obok Ciebie mignęła mi jakaś czarna podpalana bida mająca problemy z chodzeniem- skacząca na 3 łapkach . Czy to był Kazanek- Bałwanek czy Gałka ? Quote
czarna0987 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Kilka dni mnie tu nie było a tu takie zmiany :crazyeye: Jazzzzu jak ja się ciesze :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts