macsow1 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 bis junior w niedziele jak juz pisaliśmy SATYNA Sasquehanna chiński grzywacz BOG IX 3 miejsce BUBU Nortonia Quote
*hania Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 panienkabubu napisał(a):Oj ludki co ja bym bez Was zrobiła :loveu::loveu: Uzupełniłam swoje braki i teraz pozostało mi to: BOG I - 3 miejsce BOBTAIL -> ale jaki? BOG III - 2 miejsce-?; 3 miejsce-? BOG IV - BOG V - 3 miejsce-? BOG VII - 1 miejsce WEIMAR -> ale jaki?; 2 miejsce-?; 3 miejsce-? BOG VIII - 2 miejsce-?; 3 miejsce-? BOG IX - 2 miejsce SHIH TZU -> ale jaki? BOG X - 3 miejsce CHART POLSKI -> ale jaki? BIS JUNIOR NIEDZIELA -> Chiński Grzywacz -> JAKI? BIS JUNIOR SOBOTA -> 1 miejsce-?; 3 miejsce-? BIS WETERAN PIĄTEK - 1,2,3 miejsce-? BIS WETERAN NIEDZIELA - 3 miejsce OWCZAREK SZETLANDZKI -> JAKI? BIS SZCZENIĄT piątek/sobota/niedziela - ? Młody Prezenter - piątek/sobota/niedziela - ? :loveu::modla: BOG IV - 1. J. krótkowłosy standardowy - MELEK z Dachu /FCI/ 2. J. szorstkowłosy standardowy - HAGRID Złamany Szeląg 3. J. długowłosy miniaturowy - TRAVIS Lisia Rodzina Quote
izabela.szczepaniak Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 A ja jeszcze raz zapytam czy ma ktoś fotki Dog de Bordeaux -Z gniazda wampirów i boksie?? Quote
macsow1 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Młody prezenter- każdego dnia Zwycięzcą Dnia została Ola Szydłowska i każdego dnia zwycięzcą grupy młodszej była Katarzyna Żak (shiba) Quote
GroSSiu Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='panienkabubu']Oj ludki co ja bym bez Was zrobiła :loveu::loveu: Uzupełniłam swoje braki i teraz pozostało mi to: BOG I - 3 miejsce BOBTAIL -> ale jaki? BOG III - 2 miejsce-?; 3 miejsce-? BOG IV - 2 miejsce-?; 3 miejsce-? BOG V - 3 miejsce-? BOG VII - 1 miejsce WEIMAR -> ale jaki?; 2 miejsce-?; 3 miejsce-? BOG VIII - 2 miejsce-?; 3 miejsce-? BOG IX - 2 miejsce SHIH TZU -> ale jaki? BOG X - 3 miejsce CHART POLSKI -> ale jaki? BIS JUNIOR NIEDZIELA -> Chiński Grzywacz -> JAKI? BIS JUNIOR SOBOTA -> 1 miejsce-?; 3 miejsce-? BIS WETERAN PIĄTEK - 1,2,3 miejsce-? BIS WETERAN NIEDZIELA - 3 miejsce OWCZAREK SZETLANDZKI -> JAKI? BIS SZCZENIĄT piątek/sobota/niedziela - ? Młody Prezenter - piątek/sobota/niedziela - ? :loveu::modla:[/quote] bis weteran piątek: 1) karelski pies na niedźwiedzie- Cedrik Pikimusta 2) terier szkocki 3) husky Quote
strumyk Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Z tego co slyszalam to III BOG 3 byl staffik, ale pliiiz dajecie sedziego 3 grupy. Quote
BLACKDRAGON Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='GroSSiu']bis weteran piątek: 1) karelski pies na niedźwiedzie- Cedrik Pikimusta 2) terier szkocki 2) malamut BIS WETERAN PIĄTEK I karelski pies na niedzwiedzie : CEDRIK Pikimusta wł.Beata Grossek II terier szkocki : Misting's MISTINGS NONSTOP wł.Kazimierz Rabiej III siberian husky ::loveu: RUFUS Z Andrzejowego Ogrodu wł.Fryderyk Twaróg,Weronika Jurek BIS UZYTKÓW SOBOTA: I doberman Holly od Dvou Lvu wł.Jolanta Jabłońska II sznaucer olbrzym Int Multi Szczurołap z Dalekiej REMUS wł.K.Pawłowski Quote
mortikia Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [quote name='TANANA']to my sie tak z poslizgiem pochwalimy :) moje malamucisko rude (ledwo 9 m-cy) debiut w młodzieży I/4,Zw. Mł. NJwR, ZW. RASY !!! http://img214.imageshack.us/img214/3851/stronasagi3ov7.jpg babcia Queeni w weteranach NWwR dzieci Unkasa też super synek CWC, NDPwR córcia CWC, NDSwR Edyta, gratulacje !!! Widziałam, że robiłaś zdjecia mojej czekoladowej suczce husky, która wygrała kl. otwartą i dostała CWC ;) Mogłabyś wyślać mi je na maila mojehusky@op.pl ?? Pozdrawiam Quote
Recommended Posts