M&S Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 J.G napisał(a):My również jedziemy do Głogowa ale tylko dla tego aby jak najszybciej rozpocząć championat, a cena za wystawę i obsada sędziowska zostawię to bez komentarza bo.........:crazyeye: ...a co sędzina Ci się nie podoba :cool3: Quote
J.G Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Tyle co kasują za udział wystawie to mogli by chociaż zagranicznych sędziów zaprosić.:angryy: Quote
M&S Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 J.G napisał(a):Tyle co kasują za udział wystawie to mogli by chociaż zagranicznych sędziów zaprosić.:angryy: Jacku....czy Ty aby czasem za dużo nie wymagasz.....:evil_lol: 3 dni wystawy, w ciepłym (miejmy nadzieję:eviltong:) pomieszczeniu... to naprawdę dużo kosztuje ;p Quote
Marta & Figa Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 czy ktos się orientuje czy wpuszczają na głogowską wystawe niezgłoszone psy? czy trza wymieniać się zgłoszeniami? :evil_lol: i czy coś takiego przejdzie na tej wystawie? byłabym wdzieczna za odpowiedzi my dopiero na niedziele się wybieramy więc fajnie by było dostać info w piatek - sobote :razz: bo tak w ciemno z psem nie chce jechać :shake: Quote
Juta Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 A może wiadomo kiedy będzie katalog przedwystawowy? Quote
RudaPaskuda Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Marta jak będziesz coś wiedziała daj znać!!Bo chce zabrać siostrę z młodym tollerem, zeby sie socjalizował:D Quote
rodzice Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 J.G napisał(a):My również jedziemy do Głogowa ale tylko dla tego aby jak najszybciej rozpocząć championat, a cena za wystawę i obsada sędziowska zostawię to bez komentarza bo.........:crazyeye: W hali jest zawsze bardzo ciepło , może dlatego taka cena bo gaz poszedł w góre . Jadę z Poznania , może ktoś by mnie zabrał po drodze ? Oczywiście dokładam sie do paliwa . Grupa 9 - niedziela - terier tybetański , wchodzimy pewnie jak zwykle na końcu ale to jeszcze nie potwierdzone . Quote
Marta & Figa Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 RudaPaskuda napisał(a):Marta jak będziesz coś wiedziała daj znać!!Bo chce zabrać siostrę z młodym tollerem, zeby sie socjalizował:D ok ;) ja raczej jade z Fiśkiem ale nie jestem pewna czy nam się uda wejść co do tollerka to przypadkiem nie chodzi do psiego przedszkola ARTEMIS?:cool3: jak tak to mam parę jego zdjęć [SIZE=1];) Quote
Asia&co Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 z tego co pamiętam to w zeszłym roku nie wpuszczali niezgłoszonych psów dodatkowo dokładnie sprawdzano przy wejściu na halę - przynajmniej na samym początku wystawy Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Czy ktoś jedzie z okolic Poznania w piątek i ma wolną miejscówkę dla jednej osoby i niewielkiego grzecznego psa? :razz: Albo jedzie komunikacja publiczna i szuka towarzysza podróży? :cool3: Quote
Marta & Figa Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Paula wybierasz się z Wełniakiem? :cool3: Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Marta & Figa napisał(a):Paula wybierasz się z Wełniakiem? :cool3: Nie, nie ;) Kaludia z Mantą i mojej mamie nie pasuje, zeby ją zawieźć ;) Quote
Marta & Figa Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 buuu a myślałam, ze sie spotkamy :eviltong: Quote
rodzice Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Asia&co napisał(a):z tego co pamiętam to w zeszłym roku nie wpuszczali niezgłoszonych psów dodatkowo dokładnie sprawdzano przy wejściu na halę - przynajmniej na samym początku wystawy Ja dojeżdżam zawsze troche później( kolo 12 ) i nigdy mnie nie sprawdzali - a było to juz kilka razy . Quote
Asia&co Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 rodzice napisał(a):Ja dojeżdżam zawsze troche później( kolo 12 ) i nigdy mnie nie sprawdzali - a było to juz kilka razy . widzisz my byliśmy od 8 ;) Quote
rodzice Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 no od rana to pewnie jeszcze gorliwi są . Quote
Juta Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Jest już plan sędziowania : http://zkwp.megaportal.pl/zkwp/images/PLIKI/glogow_plan.pdf Quote
sylrwia Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Bardzo proszę o fotki wyżłów węgierskich i później skan/fotkę katalogu z nimi :p Quote
gidelskie-psy Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Od dwóch godzin strona oddziału wogóle nie działa:angryy: Quote
massima Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Plan sędziowania działa już normalnie na stronie oddziału Quote
mortikia Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Szukam transportu z Warszawy lub okolic do GŁOGOWA w terminie wystawy dla jednej drobnej osoby z bardzo grzeczną suczką husky;) W zamian mogę zabrać kogoś do Rzeszowa na midzynarodówkę, bo wtedy już będę miała samochód. PILNE. Info na gg 1327103 lub tel. 514-507-273 Justyna Quote
Recommended Posts