Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

J.G napisał(a):
My również jedziemy do Głogowa ale tylko dla tego aby jak najszybciej rozpocząć championat, a cena za wystawę i obsada sędziowska zostawię to bez komentarza bo.........:crazyeye:

...a co sędzina Ci się nie podoba :cool3:

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

J.G napisał(a):
Tyle co kasują za udział wystawie to mogli by chociaż zagranicznych sędziów zaprosić.:angryy:

Jacku....czy Ty aby czasem za dużo nie wymagasz.....:evil_lol:

3 dni wystawy, w ciepłym (miejmy nadzieję:eviltong:) pomieszczeniu...
to naprawdę dużo kosztuje ;p

Posted

czy ktos się orientuje czy wpuszczają na głogowską wystawe niezgłoszone psy? czy trza wymieniać się zgłoszeniami? :evil_lol: i czy coś takiego przejdzie na tej wystawie?
byłabym wdzieczna za odpowiedzi
my dopiero na niedziele się wybieramy więc fajnie by było dostać info w piatek - sobote :razz: bo tak w ciemno z psem nie chce jechać :shake:

Posted

J.G napisał(a):
My również jedziemy do Głogowa ale tylko dla tego aby jak najszybciej rozpocząć championat, a cena za wystawę i obsada sędziowska zostawię to bez komentarza bo.........:crazyeye:

W hali jest zawsze bardzo ciepło , może dlatego taka cena bo gaz poszedł w góre .

Jadę z Poznania , może ktoś by mnie zabrał po drodze ? Oczywiście dokładam sie do paliwa . Grupa 9 - niedziela - terier tybetański , wchodzimy pewnie jak zwykle na końcu ale to jeszcze nie potwierdzone .

Posted

RudaPaskuda napisał(a):
Marta jak będziesz coś wiedziała daj znać!!Bo chce zabrać siostrę z młodym tollerem, zeby sie socjalizował:D

ok ;) ja raczej jade z Fiśkiem ale nie jestem pewna czy nam się uda wejść

co do tollerka to przypadkiem nie chodzi do psiego przedszkola ARTEMIS?:cool3:
jak tak to mam parę jego zdjęć [SIZE=1];)

Posted

z tego co pamiętam to w zeszłym roku nie wpuszczali niezgłoszonych psów dodatkowo dokładnie sprawdzano przy wejściu na halę - przynajmniej na samym początku wystawy

Posted

Asia&co napisał(a):
z tego co pamiętam to w zeszłym roku nie wpuszczali niezgłoszonych psów dodatkowo dokładnie sprawdzano przy wejściu na halę - przynajmniej na samym początku wystawy

Ja dojeżdżam zawsze troche później( kolo 12 ) i nigdy mnie nie sprawdzali - a było to juz kilka razy .

Posted

Szukam transportu z Warszawy lub okolic do GŁOGOWA w terminie wystawy dla jednej drobnej osoby z bardzo grzeczną suczką husky;) W zamian mogę zabrać kogoś do Rzeszowa na midzynarodówkę, bo wtedy już będę miała samochód. PILNE. Info na gg 1327103 lub tel. 514-507-273
Justyna