Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja się jeszcze zastanawiam, choć powiem szczerze, że mam wielką ochotę skusić się na tą wystawę, szczególnie, że jadą takie fajne osóbki :razz: Muszę jednakowoż jeszcze porozmawiać z mamą, bo wiadomo - ona decyduje ;)

Posted

Wybiera się ktoś , lub zastanawia nad wystawą na niedzielę z okolic północnych tj Gdańsk , Bydgoszcz itp. i miałby miejsce lub chciałby sie zabrać ?

Posted

Ja się zastanawiam nad tą wystawą bo mam chęć jechać ale to byłaby pierwsza moja wystawa no i nie jestem za bardzo przekonana i do tego jeszcze jest strasznie daleko... :( a wie ktoś może jak ocenia sędzia, który będzie na tej wystawie oceniał V grupę ?

Posted

J & A napisał(a):
Ja się zastanawiam nad tą wystawą bo mam chęć jechać ale to byłaby pierwsza moja wystawa no i nie jestem za bardzo przekonana i do tego jeszcze jest strasznie daleko... :( a wie ktoś może jak ocenia sędzia, który będzie na tej wystawie oceniał V grupę ?

sędziów jest dwóch przypisanych na 5 grupę...:cool1:

Posted

z tego co wyczytałam to jest tak: grupa V
Opara Krystyna - pozostałe rasy
Opara Janusz - Alaskan Malamut, Siberian Husky.
A mi chodzi o Siberian Husky.

Posted

J & A napisał(a):
z tego co wyczytałam to jest tak: grupa V
Opara Krystyna - pozostałe rasy
Opara Janusz - Alaskan Malamut, Siberian Husky.
A mi chodzi o Siberian Husky.

Pan Opara jest międzynarodowym sędzią. nie wiem jak w husky, ale na ozdóbkach moim zdaniem się zna:) bardzo miły i kulturalny sędzia
osobiście polecam :lol:

Posted

Tylko, ze po co mi darmowy MP skoro nigdy z niego nie korzystam?

Bardziej interesuje mnie cena za psa, a ta w Glogowie prawie dorownuje wiekszosci miedzynarodowek :( Przy takie cenie to moznaby sie spodziewac chociaz zagranicznych sedziow... Ale w Glogowie i na to liczyc nie mozna. Pocieszeniem jest parking darmowy :-)
A wplata w dniu wystawy przez zagranicznych wystawcow jest drozsza niz wystawa europejska...

Nic to, lubie wystawe glogowska wiec place i jade :-)

Posted

Może macie jakieś przecieki. Ile będzie bearded collie ( zastanawiam się czy zgłaszać ) Chcielibyśmy Champ. skończyć, ale zwykle dużo Niemców jest. A z Krakowa wybrać się na wycieczkę krajoznawczą to trochę daleko.:oops:Może ktoś pomoże?

Posted

tigrunia napisał(a):
Zuza w jaki dzień będziesz ? My z Kaśką oczywiście w piątek :loveu:

Nie mam transportu, więc szanse na to, że będę, bardzo nikłe. A byłabym w ten dzień w którym bym transport miała.

Posted

My również jedziemy do Głogowa ale tylko dla tego aby jak najszybciej rozpocząć championat, a cena za wystawę i obsada sędziowska zostawię to bez komentarza bo.........:crazyeye: