Juta Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 macsow1 napisał(a): w głogowie wystawcy często mieszkają w hotelu "interferie" pozdrawiam Mascow a czy możesz podac mi namiary na ten hotel? Quote
maga18 Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 INTERFERIE GŁOGÓW 67 – 200 Głogów Ul. Wojska Polskiego 9 Tel.: 076 726 57 00 do 03 Fax: 076 833 47 56 E-mail: glogow@interferie.pl www: Hotel Głogów Quote
Juta Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Bardzo Ci dziękuję Magdziu Czy bardzo daleko jest od terenu wystawy? Quote
sylrwia Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Pytanie do oddziału organizującego wystawy w Głogowie: Czy w Głogowie zawsze gr VII będzie w piątki?:cool1: Quote
Natali@ Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Ja się jeszcze zastanawiam, choć powiem szczerze, że mam wielką ochotę skusić się na tą wystawę, szczególnie, że jadą takie fajne osóbki :razz: Muszę jednakowoż jeszcze porozmawiać z mamą, bo wiadomo - ona decyduje ;) Quote
EwikB Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Wybiera się ktoś , lub zastanawia nad wystawą na niedzielę z okolic północnych tj Gdańsk , Bydgoszcz itp. i miałby miejsce lub chciałby sie zabrać ? Quote
J & A Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Ja się zastanawiam nad tą wystawą bo mam chęć jechać ale to byłaby pierwsza moja wystawa no i nie jestem za bardzo przekonana i do tego jeszcze jest strasznie daleko... :( a wie ktoś może jak ocenia sędzia, który będzie na tej wystawie oceniał V grupę ? Quote
macsow1 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 J & A napisał(a):Ja się zastanawiam nad tą wystawą bo mam chęć jechać ale to byłaby pierwsza moja wystawa no i nie jestem za bardzo przekonana i do tego jeszcze jest strasznie daleko... :( a wie ktoś może jak ocenia sędzia, który będzie na tej wystawie oceniał V grupę ? sędziów jest dwóch przypisanych na 5 grupę...:cool1: Quote
J & A Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 z tego co wyczytałam to jest tak: grupa V Opara Krystyna - pozostałe rasy Opara Janusz - Alaskan Malamut, Siberian Husky. A mi chodzi o Siberian Husky. Quote
macsow1 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 J & A napisał(a):z tego co wyczytałam to jest tak: grupa V Opara Krystyna - pozostałe rasy Opara Janusz - Alaskan Malamut, Siberian Husky. A mi chodzi o Siberian Husky. Pan Opara jest międzynarodowym sędzią. nie wiem jak w husky, ale na ozdóbkach moim zdaniem się zna:) bardzo miły i kulturalny sędzia osobiście polecam :lol: Quote
J & A Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 aha dzięki :) jeszcze nie wiem czy moja pociecha jest gotowa na wystawe ... Może poczekam do następnych Quote
REDA&MELA Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Wie ktos ile sie placi za mp?:cool3: Quote
massima Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='REDA&MELA']Wie ktos ile sie placi za mp?:cool3: Jeśli chodzi o Młodego Prezentera to NIC się nie płaci !!!! Quote
feeria Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Za to organizatorzy "odbijaja" sobie na zgloszeniach psow. 95zl to cena z kosmosu... szkoda, ze nie mozna zbojkotowac tej wystawy :-) Quote
massima Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 U nas zawsze MP był darmowy !! Poza tym, zaobserwowałam wzrost cen większości wystaw :angryy: Quote
feeria Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Tylko, ze po co mi darmowy MP skoro nigdy z niego nie korzystam? Bardziej interesuje mnie cena za psa, a ta w Glogowie prawie dorownuje wiekszosci miedzynarodowek :( Przy takie cenie to moznaby sie spodziewac chociaz zagranicznych sedziow... Ale w Glogowie i na to liczyc nie mozna. Pocieszeniem jest parking darmowy :-) A wplata w dniu wystawy przez zagranicznych wystawcow jest drozsza niz wystawa europejska... Nic to, lubie wystawe glogowska wiec place i jade :-) Quote
Zuza i Noddy Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 A ja mam takie małe pytanko, czy może ktoś przypadkiem nie jedzie przez Częstochowę lub okolice i przypadkiem miałby jedno wolne miejsce(bez psa)? Quote
Juta Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 A może ktoś z Lublina lub okolic jedzie na tą wystawę i miałby jedno miejsce dla osoby z psem, najlepiej na sobotę? Quote
macsow1 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 jeszcze tylko dwa dni przyjmowania zgłoszeń!!!!!! :loveu: Quote
tigrunia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Zuza w jaki dzień będziesz ? My z Kaśką oczywiście w piątek :loveu: Quote
JOLY Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Może macie jakieś przecieki. Ile będzie bearded collie ( zastanawiam się czy zgłaszać ) Chcielibyśmy Champ. skończyć, ale zwykle dużo Niemców jest. A z Krakowa wybrać się na wycieczkę krajoznawczą to trochę daleko.:oops:Może ktoś pomoże? Quote
Zuza i Noddy Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 tigrunia napisał(a):Zuza w jaki dzień będziesz ? My z Kaśką oczywiście w piątek :loveu: Nie mam transportu, więc szanse na to, że będę, bardzo nikłe. A byłabym w ten dzień w którym bym transport miała. Quote
J.G Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 My również jedziemy do Głogowa ale tylko dla tego aby jak najszybciej rozpocząć championat, a cena za wystawę i obsada sędziowska zostawię to bez komentarza bo.........:crazyeye: Quote
Recommended Posts