Judit Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 a ktoś wie co działo się w seterach dzisiaj? Jak wyniki? ;-) Quote
sylrwia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Judit napisał(a):a ktoś wie co działo się w seterach dzisiaj? Jak wyniki? ;-) Judit na SETER24 - Pointing Dogs Portal już są wyniki. Quote
Błyskotka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Mogę prosić o dane suczki chow chow z tej wystawy :). Quote
Smile of Red Witch Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Mocno trzymam kciuki za ekipe z Blue of Blues, czyli za Fredzia (Zygfryd Górska Fantazja) oraz za Diesla ( Almanza Het Pa Groten ). Quote
massima Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Błyskotka napisał(a):Mogę prosić o dane suczki chow chow z tej wystawy :). Posłałam na priv Quote
GroSSiu Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 tradycyjnie spytam.. ma ktoś fotki z bisa weteranów i bisa użytków?;) Quote
malade Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 robilismy niemal same wyzly, wrzuce jeszcze kilka wieczorem albo jutro :) Quote
Atik Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 A ja poproszę o stawkę bokserów, może być na pw. Quote
Judit Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 sylrwia napisał(a):Judit na SETER24 - Pointing Dogs Portal już są wyniki. o wielkie dzięki :p a zdjęcia ktoś robił seterkom? Quote
Smile of Red Witch Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Ma ktoś wyniki Labków i Flatów?? Quote
Dzidtka_Gl Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 będę wdzięczna jeśli ktoś jutro cyknie kilka fotek lhasa apso, dużo nie ma ( zgłoszonych 7 a 3 i tak nie dojadą ) będą sędziowane zaraz po 10:00 Quote
Natali@ Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 A ma ktoś może wyniki i foteczki goldenów? :cool3: Quote
massima Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Atik napisał(a):A ja poproszę o stawkę bokserów, może być na pw. PSY Młodzież - pręgowany CASHMIRE Live Jazz Pośrednia - pręgowane EDOR Memorandum RADYO dei Reori Żółte LAMBORGHINI Nostrum Otwarta - pręgowana Maumbua DIOFEBO ROBI Klo-Bo SUKI Szczeniąt - pręgowane GULIETTA von Schreck Młodzież - pręgowana SWEET-DIOR Yakuza-GDY Pośrednia - pręgowana CASSIOPEIA Live Jazz Pośrednia - żółte EMPERATRIZ DE LAS Maumbua Klasa otwarta - pręgowane DORINA Inwazja Mocy Otwarta - żółte DELLA od Sokarky JOLLIE Madison's Klasa championów - pręgowane JULIA Kierskie Ustronie Champion - żółte PARTITA Benignus Ma ktoś zdjęcia dobermanów ?? panienkabubu napisał(a):Jak finały - wiecie coś? Z dzisiejszego dnia o ile nic nie pomieszałam to w grupie 2 1 - Sznaucer miniaturowy czarno-srebrny - BANDSMAN ON BROADWAY 2 - Bokser - LAMBORGHINI Nostrum 3 - Doberman - HOLLY od Dvou Lvu Quote
panienkabubu Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 massima napisał(a):Z dzisiejszego dnia o ile nic nie pomieszałam to w grupie 2 1 - Sznaucer miniaturowy czarno-srebrny - BANDSMAN ON BROADWAY 2 - Bokser - LAMBORGHINI Nostrum 3 - Doberman - HOLLY od Dvou Lvu o dziękuję :) właśnie o to PW wysłałam hehe :) Quote
Jogurt Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Wiem ze na BOG VI na drugim miejscu Basset Hound DRAGON Wesołe Smutasy ;) Quote
K&A Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Smile of Red Witch napisał(a):Ma ktoś wyniki Labków i Flatów?? U flacików :cool3: Wyniki: Psy klasa mł. Dizel (Almanza HET PA GROTEN) dosk II Żużel (Swallowsflight Dancer-Yinti) dosk. Zw.Mł, NJwR klasa champ. Silver (Silver z Żywieckiej Kotliny) dosk. CWC, NDPwR, BOB Suczki klasa mł. Mia (BIG SAFARI Diamentowa Zagroda) dosk. Siostra naszej Hoshi niestety bez ZW. Mł, bo sędzie stwierdził, że za mała:roll: Quote
mrowa23 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 my wrocilismy z Zw.Mł. I Best Junior i bladzi i dumni wrocilismy do domku :), tym samym debiut w klasie mlodziezy lili rozpoczal droge do mlodziezowego championa.ma ktos zdjecia dogow niemieckich? Quote
haker11 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Czy może ktoś podać stawkę dogue de bordeaux? Była bym bardzo wdzięczna:loveu: Quote
Pietruszka Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Psy Kl. otwarta GUFI Dardor Suki Kl. młodzieży DARMA Laubim Elasa Kl. pośrednia HANA z Gorki Koscielnickiej NAOMI z Garlicy Duchownej Kl. otwarta BEATRICE Born Winner (FCI) KERIS z Gniazda Wampirów Quote
Recommended Posts