Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 584
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na spacerku dzisiaj,. Robione jak bylo juz szaro,wiec kiepskie, ale Zulus jest wy6jatkowo ruchliwy. Przydalaby sie osoba do fotek, jak mnie np ciagnie po polu, albo wciaga w zaspe sniegu :cool3:

Posted

Agatko nie kracz, bo pogoda tragiczna. Juz widze te roztopy na polu pelnym blota. Jak bedzie bardzo tragicznbie, to z nim nie pojde dzis, bo nie chce byc cala w blocie wymazana. Chyba ze ogrodzili juz wybieg, to Zulusiatko puszcze na 15 minut samego i niech sie chlopak wylata.

Posted

Agatko ogromny to on nie jest, ale potworek byl 1 psem, ktory wczoraj z niego skorzystal.
Ten wybieg jest tam, gdzie miala byc furtka, na tym terenie co przylega do hospicjum, nie wiem ile ma metrow, ale mysle ze z 50, 60 dlugosci na jakies 15-20 szerokosci. Ale Zulus smigal po nim, rozpedzal sie na maxa, po czym wpadal we mnie z wielka radoscia. Mimo wszystko byl delikatny i zawsze zdazyl wychamowac i mi nog nie polamal. Wybiegalam go z dobre 15 min, wysiusiany, wykupkany byl i szczesliwy. Mimo wszystko strasznie kombinowal, zeby wyjsc, skakal na plot, weszyl przy furtce.
Widac, ze chcial isc na prawdziwy spacer, a nie w tym betonowym "wiezieniu" biegac w kolo :evil_lol: (wybieg jest ogrodzony betonowym plotem).
Wczoraj byl tylko spacer na wybiegu, ale mam system na niego. Najpier wybieg zeby sie potow wyszalal i wybiegal, a potem na specr i w koncu zaczniemy socjalizacje i nauker chodzenia na smyczy :cool3:

Moj TZ sie zobowiazal ze pomoze okielznac olbrzyma :eviltong:

Swoja droga, nie uwierzycie jakie Zulus potrafi osiagnac predkosci jak sie porzadnie rozpedzi :cool3: