tamb Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Ciapuś, te osoby wiedziały, że ransport nie jest problemem? Odległość często odstrasza ludzi ale jak się im powie, że po wizycie przedadopcyjnej transport będzie zorganizowany, czekają cierpliwie. Przyjeżdżały już do Krakowa psy z Elbląga, ostatnio Tinka z Warszawy. Musi się wreszcie udać. Quote
agata51 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Gdyby transport miał być jedynym problemem, to jestem gotowa odwieźć go do Krakowa czy gdzieś indziej. Quote
ciapuś Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 tamb napisał(a):Ciapuś, te osoby wiedziały, że ransport nie jest problemem? Odległość często odstrasza ludzi ale jak się im powie, że po wizycie przedadopcyjnej transport będzie zorganizowany, czekają cierpliwie. Przyjeżdżały już do Krakowa psy z Elbląga, ostatnio Tinka z Warszawy. Musi się wreszcie udać. Tak ale praktycznie wszyscy twierdzili że sami wolą jechać po psa i najpierw go zobaczyć i poznać Mam nadzieję że jak zjada z długiego weekendu to sie odezwą :angryy: Quote
Yorija Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 ciapuś napisał(a):Tak ale praktycznie wszyscy twierdzili że sami wolą jechać po psa i najpierw go zobaczyć i poznać Mam nadzieję że jak zjada z długiego weekendu to sie odezwą :angryy: Dokladnie tak. Teraz ten weekend dłuższy. ludziska się wygrilują, wrócą do domu i stwierdzą że tak jakoś samotny ten grill był i że nie mieli z kim w taką piękną pogodę pospacerować i napewno się odezwą. A ja może będę miała okazję zobaczyć chłopaka na żywe łoczy :-) Quote
hanka456 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Trzymam kciuki za dom dla niego i tego Pana z Krakowa. Quote
ciapuś Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 agata51 napisał(a):No i co? Nikt się nie odezwał? :crazyeye: Niestety cisza :placz::angryy: Quote
ciapuś Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Wczoraj miałam kolejne 2 tel ,niestety jak mówię ze pies jest w Łodzi to wszyscy zaraz mówią ze muszą to jeszcze przemyśleć i zadzwonią później. Już na początku rozmowy podkreślam że z transportem nie będzie problemu ale wiadomo każdy chce najpierw zobaczyć psa zanim podejmie decyzje :-( Quote
anovip1 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Oj Zulusku ile ty jeszcze będziesz czekał na ten domek ? A tymczasem Zulus bawi się z kolegami :lol: Quote
tamb Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Ogłosimy go w Dzienniku Polskim jako 11-tego w kolejce. Trochę to potrwa. Może znajdzie dom wcześniej. A może ja wyadoptuje swoich hotelowców i ściągnę go do Krakowa w przeddzień ogłoszenia, ryzykując, że jak nie znadzie domu to będę go miała w hotelu. Sama nie wiem, tak gdybam. Quote
starlet1 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Czy do tego pana z Krakowa jest jakiś namiar? Bo ja będę "importować" stamtąd Gapcię. Gdyby pan się zdecydował to mogłabym sama pojechać po Gapcię a w tamta stronę zabrać psiaka do Krakowa. P.S. Ale my głupie ludzie jesteśmy:oops: Facet z Krakowa chce psa z Łodzi a durna kobita z Łodzi wynalazła sobie sunię w Krakowie:evil_lol: I zanieczyszczają środowisko jeżdżąc w te i we wte:loveu: Quote
starlet1 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Jeszcze collie ma jechac do Krakowa!!! Jak dobrze pójdzie to pozyczę przyczepę!!!:evil_lol: Quote
hanka456 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 A Zulus jeden z najbardziej "zaczarowanych" psów w Łodzi marnieje nam bez domu. Gdzie te ludzie mają oczy i serca? Quote
szajbus Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 On jest cudny, taki duży a zarazem subtelny! Ludziska nie zawracać głowy tylko brać i kochać tego psiaka. Quote
jurmar98 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Śledzę wątek Zulusa już od dawna,ale jestem teraz trochę zagubiony.Czy psiak potrzebuję transportu.Będę w sobotę i niedzielę w żyrardowie (80 KM OD ŁODZI).Gbyby trzeba było mógłbym gp dowieźć w okoliceKrakowa (w niedzielę lub poniedziałek. Quote
starlet1 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Kroi się ten Kraków!! Transport jest, nawet dwa, a Zulusek nie ma jeszcze domku:shake: Może jednak ??? Quote
szajbus Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Zulusku czyżbyś miał pecha? Domki co z wami?????????? To naparwde wspaniały psiak! Quote
agata51 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Ja (tzn. mój TŻ) Zulusa na koniec świata zawiozę! Pod warunkiem, że to będzie raj! Quote
starlet1 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Jeden transport juz odpada, bo jutro salibinka przywozi mi do Łodzi babcie Gapcię, zabraną od "opiekunki". Zaniedbana, maltretowana staruszka, z dziurami w ciele tak głębokimi, że w jedną z ran weszło pół pęsety. Z zaropiałym oczkiem, zestresowana, zaniedbana. Taka Gapcia była, ale od dwóch dni jest od opieką salibinki, a od jutra ze mną!!! A to watek Gapci. Czy ja muszę umrzeć ?! 16-letnia Gapcia prosi o pomoc!!!! Quote
ewatonieja Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 dzisiaj był kolejny telefon w sprawie olbrzyma konkretny ale jak zwykle nastapiła chwila na zastanowienie Quote
Recommended Posts