Tascha Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 OO- ja tez wysłałam juz daaawno i nic mi nie napisali ze maja zgłoszenie...może trzeba napisac z zapytaniem? Quote
NigdyNigdy Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Mam ten sam problem..... Wysłałam kurierem i mam w systemie potwierdzenie, że odebrali. Napisałam już dwa mail'e z prośbą o potwierdzenie, że wszystko OK, ale na żaden nie dostałam odpowiedzi. Nieco to przykre i niecodziennie jak na SKJ.... :roll: Quote
Elitesse Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 ja zawsze wysylalam zgloszenia na slowacje listami i jeszcze nigdy mi nie potwierdzali meilem przyjecia, moze odezwali sie do natalii tylko dlatego ze nie bylo dowodu wplaty ? :roll: Quote
M&S Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 efra-husky napisał(a):ja wysyłałam zgłoszenie 12-go listopada i nic nie dostała na email :roll: ja też wysłałam 12-go listopada....i cisza Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 ja wysłalam wczoraj i mam nadzieje ze nas przyjma:cool1: Quote
Ziunia Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Elitesse napisał(a):ja zawsze wysylalam zgloszenia na slowacje listami i jeszcze nigdy mi nie potwierdzali meilem przyjecia, moze odezwali sie do natalii tylko dlatego ze nie bylo dowodu wplaty ? :roll: Skoro nikt nie dostał potwierdzenia, najwyraźniej nie potwierdzają ;) Niezła ta Słowacja... pieniądze trzeba przesyłać, zgłoszenia pocztą, z maila kiedy potrzeba nie korzystają... Już mi się podobają :lol: Doceńmy naszą postępową ojczyznę :razz: Poza tym mozemy chyba tylko czekać na jakąś rozpiskę zgłoszonych psów... Quote
Natalia_W Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Moje zgłoszenie było wysyłane ponad tydzień temu... Wiecie co może warto napisać czy mają Wasze zgłoszenia.. mi odpisywali szybko... U nas nie mogli sie połapać w potwierdzeniu zapłaty i pewnie dlatego napisali... Quote
McDzik Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Iwona1984 napisał(a):Jesli znajda sie chcetne osoby jest organizowany wyjazd do Trencina busem z Rzeszowa/okolic tam z powrotem , bez noclegu. bus 8 osobowy całość ok 1100 zl/ ok 135zl na sobe bus 14 osobowy całość ok 1450zl/ ok 100zl na osobe jesli ktoś byłby chętny to zapraszam na pw lub gg dość szybko sie trzeba decydować bo termin zgloszen do 5 grudnia :) może sie uda zebrać chętne osoby. Na sobote czy niedziele? kto to organizuje i gdzie się zgłaszać? jesli sobota to byłabym chętna :) Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 to juz nieaktualne, niezebralm tylu chetnych ile potrzebowalam Quote
Talagia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Ja wysyłałam mail z pytaniem czy zgloszenie dotarlo i czy nie musze wiecej dopłacać (wysyłałam 3 dni przed 2 terminem) i na drugi dzien dostalam odpowiedz, ze wszystko w porzadku i psy sa przyjete. :roll: Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Talagia napisał(a):Ja wysyłałam mail z pytaniem czy zgloszenie dotarlo i czy nie musze wiecej dopłacać (wysyłałam 3 dni przed 2 terminem) i na drugi dzien dostalam odpowiedz, ze wszystko w porzadku i psy sa przyjete. :roll: a na jakiego maila pisałas ??? Quote
Talagia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Iwona1984']a na jakiego maila pisałas ??? skj@skj.sk Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Talagia']skj@skj.sk ja tez i cisza :mad: Quote
Dream Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Talagia']Ja wysyłałam mail z pytaniem czy zgloszenie dotarlo i czy nie musze wiecej dopłacać (wysyłałam 3 dni przed 2 terminem) i na drugi dzien dostalam odpowiedz, ze wszystko w porzadku i psy sa przyjete. :roll: dokładnie tak samo było u mnie; pisałem na skj@skj.sk Quote
Frytela Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 czy zna ktos jakis faujny nocleg w okolicach trencina lub w samym trencinie? Bo chcemy po wystawie sie przespac i na spokojnie w niedziele wrócic :) Quote
Tascha Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 A ja wczoraj wysłałam im maila czy dotarło zgłoszenie i opłata (napisałam dla pewności po angielsku) i dzisiaj dostałam odpowiedź po polsku że "tak, wsystko ok":p noclegów można poszukać tu Quote
panienkabubu Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Frytela']czy zna ktos jakis faujny nocleg w okolicach trencina lub w samym trencinie? Bo chcemy po wystawie sie przespac i na spokojnie w niedziele wrócic :) Ja znam :) Pension Na Sihoti proszę tutaj link :) Nocowałam tam rok temu - super!! Quote
Frytela Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Dziękuje Ci dobra kobito :multi::multi::lol::lol: Quote
Musiałek Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 hejka ja juz mam pokoj zarezerwowany w tym pokoju ale z piatku na sobote (niedziele wole spedzic w domu :)) ) do zobaczenia na miejscu :lol: Quote
Dream Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Musiałek napisał(a):hejka ja juz mam pokoj zarezerwowany w tym pokoju ale z piatku na sobote (niedziele wole spedzic w domu :)) ) do zobaczenia na miejscu :lol: My dokładnie tak samo ;) Quote
TyJa Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Dzisiaj drugi raz napisalam zapytanie czy dotarło moje zgłoszenie, jednak tym razem w j. angielskim no i po pół godzinie otrzymałam odpowiedź, że jestem przyjęta. W ubiegłym tygodniu pisałam po polsku i nie było odpowiedzi. Pewnie dlatego Wam też nie odpowiadają. Pozdrawiam Quote
NigdyNigdy Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 TyJa napisał(a):Pewnie dlatego Wam też nie odpowiadają. Wszystkie cztery mail'e, które do nich wysłałam były w języku angielskim- odzewu nadal nie ma. Quote
M&S Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 my pisałyśmy wczoraj maila po angielsku i dziś przyszła odpowiedź - po polsku:-o, że pies przyjety :p Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 cholera to jak wybranym odpisuja czy co, bo ja napisałam i cisza:mad::mad::mad: Quote
maga18 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 ja pamietam, ze kiedys do nich dzwonilam :) mowilam po polsku oni odpowiadali po swojemu :) szło się doagadać ;) Quote
Recommended Posts