Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam ten sam problem.....
Wysłałam kurierem i mam w systemie potwierdzenie, że odebrali.
Napisałam już dwa mail'e z prośbą o potwierdzenie, że wszystko OK, ale na żaden nie dostałam odpowiedzi.
Nieco to przykre i niecodziennie jak na SKJ.... :roll:

Posted

ja zawsze wysylalam zgloszenia na slowacje listami i jeszcze nigdy mi nie potwierdzali meilem przyjecia, moze odezwali sie do natalii tylko dlatego ze nie bylo dowodu wplaty ? :roll:

Posted

efra-husky napisał(a):
ja wysyłałam zgłoszenie 12-go listopada i nic nie dostała na email :roll:

ja też wysłałam 12-go listopada....i cisza

Posted

Elitesse napisał(a):
ja zawsze wysylalam zgloszenia na slowacje listami i jeszcze nigdy mi nie potwierdzali meilem przyjecia, moze odezwali sie do natalii tylko dlatego ze nie bylo dowodu wplaty ? :roll:

Skoro nikt nie dostał potwierdzenia, najwyraźniej nie potwierdzają ;)

Niezła ta Słowacja... pieniądze trzeba przesyłać, zgłoszenia pocztą, z maila kiedy potrzeba nie korzystają... Już mi się podobają :lol: Doceńmy naszą postępową ojczyznę :razz: Poza tym mozemy chyba tylko czekać na jakąś rozpiskę zgłoszonych psów...

Posted

Moje zgłoszenie było wysyłane ponad tydzień temu...
Wiecie co może warto napisać czy mają Wasze zgłoszenia.. mi odpisywali szybko...
U nas nie mogli sie połapać w potwierdzeniu zapłaty i pewnie dlatego napisali...

Posted

Iwona1984 napisał(a):
Jesli znajda sie chcetne osoby jest organizowany wyjazd do Trencina busem z Rzeszowa/okolic

tam z powrotem , bez noclegu.

bus 8 osobowy całość ok 1100 zl/ ok 135zl na sobe

bus 14 osobowy całość ok 1450zl/ ok 100zl na osobe

jesli ktoś byłby chętny to zapraszam na pw lub gg

dość szybko sie trzeba decydować bo termin zgloszen do 5 grudnia :)

może sie uda zebrać chętne osoby.

Na sobote czy niedziele? kto to organizuje i gdzie się zgłaszać? jesli sobota to byłabym chętna :)

Posted

Ja wysyłałam mail z pytaniem czy zgloszenie dotarlo i czy nie musze wiecej dopłacać (wysyłałam 3 dni przed 2 terminem) i na drugi dzien dostalam odpowiedz, ze wszystko w porzadku i psy sa przyjete. :roll:

Posted

Talagia napisał(a):
Ja wysyłałam mail z pytaniem czy zgloszenie dotarlo i czy nie musze wiecej dopłacać (wysyłałam 3 dni przed 2 terminem) i na drugi dzien dostalam odpowiedz, ze wszystko w porzadku i psy sa przyjete. :roll:

a na jakiego maila pisałas ???

Posted

[quote name='Talagia']Ja wysyłałam mail z pytaniem czy zgloszenie dotarlo i czy nie musze wiecej dopłacać (wysyłałam 3 dni przed 2 terminem) i na drugi dzien dostalam odpowiedz, ze wszystko w porzadku i psy sa przyjete. :roll:
dokładnie tak samo było u mnie; pisałem na skj@skj.sk

Posted

A ja wczoraj wysłałam im maila czy dotarło zgłoszenie i opłata (napisałam dla pewności po angielsku) i dzisiaj dostałam odpowiedź po polsku że "tak, wsystko ok":p

noclegów można poszukać tu

Posted

Musiałek napisał(a):
hejka
ja juz mam pokoj zarezerwowany w tym pokoju ale z piatku na sobote (niedziele wole spedzic w domu :)) )

do zobaczenia na miejscu :lol:

My dokładnie tak samo ;)

Posted

Dzisiaj drugi raz napisalam zapytanie czy dotarło moje zgłoszenie, jednak tym razem w j. angielskim no i po pół godzinie otrzymałam odpowiedź, że jestem przyjęta. W ubiegłym tygodniu pisałam po polsku i nie było odpowiedzi. Pewnie dlatego Wam też nie odpowiadają.
Pozdrawiam