panienkabubu Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 pierozek- a moglabys zostac do niedzieli?:cool3: Wysyłaliście zgłoszenia pocztą czy mailem? Quote
pierozek_monika Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 panienkabubu napisał(a):pierozek- a moglabys zostac do niedzieli?:cool3: Wysyłaliście zgłoszenia pocztą czy mailem? wolę tylko sobotę ;) jeszcze nie wysłałam zgłoszenia - dziś robię przekaz pocztowy, kopiuję dowód wpłaty i wysyłam pocztą zgłoszenie. Quote
Nugatika Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 a czy wybiera sie tam ktoś z okolic Rzeszowa? Zastanawiam sie czy jechać, u nas kurde w zimie krucho z kasą, no ale przydaloby sie ten championat skonczyc. a i czy ktos by mi modl sprawdzic kto sedziuje bernenczyki [bernski salasnicky pes], bo albo ja jestem slepa albo nie napisali. Quote
maga18 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 jest berneńczyk to też Belgishe Schäferhunde to w sobote sędziuje je Nicziewicz Jadwiga (PL) Quote
Asiaczek Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 maga18 napisał(a):jest berneńczyk to też Belgishe Schäferhunde to w sobote sędziuje je Nicziewicz Jadwiga (PL) Nazwa, ktorą zacytowałaś, to chyba owczarek belgijski... Pzdr. Quote
Basik Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Czy moze bedzie jakis busik na niedziele? Jesli tak to chetnie zglosze... Quote
Tascha Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Basik napisał(a):Czy moze bedzie jakis busik na niedziele? Jesli tak to chetnie zglosze... ja tez sie przypominam...:oops: Quote
Asiaczek Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Tascha, V gr. jest w sobotę (basenji). NO, chyba, że myslisz o II gr.? Pzdr. Quote
Tascha Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Asiaczek napisał(a):Tascha, V gr. jest w sobotę (basenji). NO, chyba, że myslisz o II gr.? Pzdr. tym razem II grupa... pewnie wyjdzie na to,ze w końcu przyjdzie mi pojechac PKP :razz: a przy okazji-ma ktos do odsprzedania aktualna mape Trencina??? Quote
Asiaczek Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Nieeee, my mamy za to GPS-kę... Pzdr. Quote
kinnia Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 A może mi ktoś podać @ do nich? kurcze bo żadnego nie mogę znaleźć Quote
Tascha Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 kinnia napisał(a):A może mi ktoś podać @ do nich? kurcze bo żadnego nie mogę znaleźć skj@skj.sk ale zgłoszenia tylko poczta Na jakiej ulicy jest to Expo Center? Bo tam ma sie wystawa odbyc, tak ?:oops: Quote
Elitesse Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 jak bylam 2 lata temu to byly tabliczki kierujace na teren wystawy :) Quote
Tascha Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Elitesse napisał(a):jak bylam 2 lata temu to byly tabliczki kierujace na teren wystawy :) ciekawe czy z dworca pkp będą...wolałabym jednak znac nazwe ulicy... a propos : znalazłam fajna księgarnie netową gdzie mozna zakupic mapy i przewodniki (maja mapę " Trenczyn " :multi:) moze komus sie przyda adresik- ksiegarnia nazywa sie "Bezdroża" ;) Quote
McDzik Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 I, V, VI, VII, VIII, IX SOBOTA <-- szukam kogoś do kogo możnaby było się podczepić na wspólna podróz na ten dzień z Rzeszowa lub okolic, ja jestem z małym pieskiem w transporterku. Dorzucam się do paliwa. Quote
Elitesse Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 przelew zrobiony, zgloszenia upchane do koperty, teraz tylko trzeba na poczte dotrzec :roll: wrr jak ja tego nie lubie :diabloti: Quote
Elitesse Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Tascha napisał(a):ciekawe czy z dworca pkp będą...wolałabym jednak znac nazwe ulicy... a propos : znalazłam fajna księgarnie netową gdzie mozna zakupic mapy i przewodniki (maja mapę " Trenczyn " :multi:) moze komus sie przyda adresik- ksiegarnia nazywa sie "Bezdroża" ;) wystawa bedzie tutaj: ( wywalcie spacje) www. expocenter. sk areál výstaviska EXPO CENTER a.s. Pod Sokolicami 43, 911 01 Trenčín Quote
pierozek_monika Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Elitesse napisał(a):przelew zrobiony, zgloszenia upchane do koperty, teraz tylko trzeba na poczte dotrzec :roll: wrr jak ja tego nie lubie :diabloti: ja walczyłam 3 dni - pani w osiedlowej poczcie odesłała mnie na pocztę główną, mówiąc że tylko tam działa program do przekazów walutowych. Na szczęście już po wszystkim ufff.... teraz tylko jeszcze zorganizowanie transportu. Quote
Elitesse Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 pierozek_monika napisał(a):ja walczyłam 3 dni - pani w osiedlowej poczcie odesłała mnie na pocztę główną, mówiąc że tylko tam działa program do przekazów walutowych. Na szczęście już po wszystkim ufff.... teraz tylko jeszcze zorganizowanie transportu. aha nie wszytkie poczty obsluguja te przekazy :shake: tez tak kiedys przesylalam pieniadze ale teraz robie przelew bankowy Quote
TyJa Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 pierozek_monika napisał(a):ja walczyłam 3 dni - pani w osiedlowej poczcie odesłała mnie na pocztę główną, mówiąc że tylko tam działa program do przekazów walutowych. A ile kosztuje taki przekaz walutowy? Quote
Frytela Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 ze co, zgloszenia pocztą? ale lipa... no nic trza wysłać innej rady nie ma... Quote
Recommended Posts