Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kinnia napisał(a):
A trzeba jakieś dodatkowe badania psu zrobić przed wystawa? I paszport dla psa obowiązkowy?

Paszport obowiązkowy jest już wszędzie gdzie jedziesz ;) badań nie potrzeba, wymagane tylko szczepienia :D

Posted

Bardotka napisał(a):
Paszport obowiązkowy jest już wszędzie gdzie jedziesz ;) badań nie potrzeba, wymagane tylko szczepienia :D

dzięki:) To paszport musimy zrobić:)

Posted

Elitesse napisał(a):
moze sporo osob zglaszalo, nie placilo i nie przyjezdzalo na wystawy :roll:
a egzekwowac moga w sumie tylko wysylajac listy z prosba o zaplacenie

może i o to chodzi

Posted

panienkabubu napisał(a):
Elitesse chyba ma rację, zobaczcie jak długa lista jest na stronie światówki osób, które nie mogą zgłosić na światówkę dopóki nie uregulują długów....

a gdzie jest taka lista ? :crazyeye::crazyeye:

ja kiedys mialam Trencin wlasnie nieoplacony to na potwierdzeniu z Bratyslawy napisali mi adnotacje ze mam dlug do zaplacenia ... tyle tylko ze jak powiedzialam w sekretariacie ze chce zalegla wystawe oplacic to wszyscy byli zdziwieni :lol::lol:

Posted

A przez co jedziecie? Przez Kraków? I po ile sie zrzucacie? ;)
Ja chyba się wybiore. Jeśli skąbinuje jakis dojazd.. wow nieźle pokomplikowali te zgłoszenia i opłaty, odwaliło im naprawdę...:angryy:

Posted

Ziunia napisał(a):
Ja chyba się wybiore. Jeśli skąbinuje jakis dojazd.. wow nieźle pokomplikowali te zgłoszenia i opłaty, odwaliło im naprawdę...:angryy:

Ziunia odbierz pW :cool3:

Posted

ja sie ledwo wyrobiłam aby podrukowac wszystkie dokumenty łacznie z przelewem i pobiec na pocztę :) wysłałam 14 o 22 ale godz nie jest na stemplu :))

ciekawe co ze mna zrobią :)) każą dopłacić czy zaakceptują :))

Posted

Mudik napisał(a):
Może mi ktoś sprawdzić, kto sędziuje mudi, w jaki dzień pierwsza grupa, i ile 2 termin???

Mudi - Vondrouš Otakar, CZ
I gr w sobote
II termin pierwszy pies 55euro, następne 50

Posted

Musiałek napisał(a):
ja sie ledwo wyrobiłam aby podrukowac wszystkie dokumenty łacznie z przelewem i pobiec na pocztę :) wysłałam 14 o 22 ale godz nie jest na stemplu :))

ciekawe co ze mna zrobią :)) każą dopłacić czy zaakceptują :))

a u nich przypadkiem nie liczy sie data dotarcia pieniedzy i zgloszenia ? bo tak słyszałam:cool3:

Posted

Ziunia napisał(a):

Obecnie zapisanych są 4 osoby i więcej się juz nie zmieści. Tak więc sprawa nieaktualna. No, chyba, że ktoś zrezygnuje, ale wtedy będe szukała ponownie...

Pzdr.

Posted

Tascha napisał(a):
a u nich przypadkiem nie liczy sie data dotarcia pieniedzy i zgloszenia ? bo tak słyszałam:cool3:

do tej pory nie miałam z tym problemu ale zawsze wysyłałam mailem - teraz nie wiem jak sie nie uda to najwyżej dopłacę :evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja zrobiłam przelew i ksero tego przelewu dołączyłam do zgłoszeń.

Pzdr.

my zrobilyśmy tak samo i wysłałam poleconym priorytetem