Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

efra-husky napisał(a):
Kasieńko, mówisz i masz :cool3:

Normalnie....!
Jesteś moją nową Idolką Gabrysiu :lol:

Gabriela Ridarcikova.... hmmm....
W Nitrze zrobiła na mnie wrażenie dość oschłej.
No, ale może warto spróbować? :roll:

• Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NigdyNigdy napisał(a):
Normalnie....!

O, to my sie zapisujemy:)

Posted

NigdyNigdy napisał(a):
Normalnie....!

:evil_lol: staram się :razz:

NigdyNigdy napisał(a):

My też jedziemy :cool3:

Posted

NigdyNigdy napisał(a):
No, to znów mocna ekipa "Husky People from Poland" się szykuje :evil_lol:
To może lepiej wczesniej wyłonic odpowiednią delegacje żeby nikt nie jechał na prózno? ;)
Obstawiam że u p. Ridarcikowej wygra psiutek mocno zbudowany w "roboczym" typie - taki ofutrzony czołg ;)

Posted

puli napisał(a):
To może lepiej wczesniej wyłonic odpowiednią delegacje żeby nikt nie jechał na prózno? ;)

Ja tam od dwóch lat powtarzam, że z nami przegrać to sama przyjemność, bo res. CACIB ma wartość CACIBA ;)

puli napisał(a):
Obstawiam że u p. Ridarcikowej wygra psiutek mocno zbudowany w "roboczym" typie - taki ofutrzony czołg ;)

Hmmmm... "mocno zbudowany w roboczym typie"?
Jaki to? :diabloti:
W Nitrze p. Ridarcikova sędziowała BiS'a Juniorów i weszliśmy do 10-tki, choć określenie "mocna budowa" w przypadku mojego Żuczka, to raczej wersja naciągana ;)
No, czołgiem raczej nie jest :lol:
Poczekamy zobaczymy- dajmy sędziemu szansę.

Posted

Niekoniecznie tak wybiera psy. Moje do czołgów nie należą, a w krakowie wygrały. Jedna naj, junior, druga BOB. W stawce były wszystkie typy. napewno nie lubi wychudzonych psów. Budowa i ruch. są najważniejsze. Podobało mi się że głośno uzasadniała swój wybór. Nie wszyscy byli zadowoleni, że głośno mówi co złego ma ich pies. Ja tam wolę takich sędziów od milczków.

Posted

Czy ja dobrze widzę, że V grupę (chow-chow) ocenia ponownie P. Szutkiewicz? Jak to się ma do Championatu, czy dwa wnioski mogą być od tej samej osoby?

Posted

Asiaczek napisał(a):
Moe zastanawiaj się, jedź!
A co? Nie lubisz p. G. Ridarcikovej?

Pzdr.

Nie miałam jeszcze przyjemności z tą Panią. Chętnie bym pojechała.... ale.... no właśnie, jest jeszcze małe ale.

Asiu, rozumiem, że Pan A. nie dojechał?

Posted

Ja dzisiaj wysłałam zgłoszenie i opłate :multi:
Jakby miał ktos miejsce w aucie to jestesmy chętni ( ja i mały jeden siersciuch) - na niedziele (gr II) ;)

a propos opłat - wysłałam przez poczte, koszt 13zł, ale pani w okienku powiedziała,ze do 14ego to pieniadze na pewno nie dojdą (zgłoszenie poleconym owszem) :mad:więc dla pewnosci wysłałam 55 euro :cool3:

Posted

Iwa-R napisał(a):
Nie miałam jeszcze przyjemności z tą Panią. Chętnie bym pojechała.... ale.... no właśnie, jest jeszcze małe ale.

Asiu, rozumiem, że Pan A. nie dojechał?

Nie dodzwonił się i nie dojechał...:cool1:

Pzdr.

Posted

NigdyNigdy napisał(a):

Hmmmm... "mocno zbudowany w roboczym typie"?
Jaki to? :diabloti:

Taki jak moje mopy :evil_lol:
W Nitrze p. Ridarcikova sędziowała BiS'a Juniorów i weszliśmy do 10-tki, choć określenie "mocna budowa" w przypadku mojego Żuczka, to raczej wersja naciągana ;)
No, czołgiem raczej nie jest :lol:

JOLY napisał(a):
Niekoniecznie tak wybiera psy. Moje do czołgów nie należą, a w krakowie wygrały. Jedna naj, junior, druga BOB. W stawce były wszystkie typy. napewno nie lubi wychudzonych psów. Budowa i ruch. są najważniejsze.

Nie mówie że to jej jedyne kryterium ale fakt ze bylismy u niej trzy razy i zawsze BOB+CACIB mimo że konkurencja była uczciwie mówiąc wygladem bliższa wzorcowi (moje suki sięgają górnej granicy wzrostu a ważą wiecej niz niektóre psy). Raz mi powiedziała o suce ze "to taka prawdziwa maszyna do roboty" :evil_lol:. To prawda że ruch sie dla niej bardzo liczy a moje burki sie o własne łapy nie potykają...;)
P. Ridarcikova hoduje dobermany ( z duzymi sukcesami) i jest szefowa klubu. Miała (ma?) też rottweilery i moze przez te sentymenty łaskawie zerka na mocne, dobrze umiesnione burki.
Czytałam na molosach po jakiejś wystawie dobre opinie na jej temat.

Podobało mi się że głośno uzasadniała swój wybór. Nie wszyscy byli zadowoleni, że głośno mówi co złego ma ich pies. Ja tam wolę takich sędziów od milczków.

Jak nie uzasadni to smiało mozna pytać. Chetnie i konkretnie odpowiada.
Sprawdzałam. :lol:

Posted

Może mi ktos powiedzieć jak wygląda droga Kraków-trencin? dokładnie mówiąc chodzi mi o droge na słowacji. i jesli ktoś był na tej wystawie rok temu to czy mogła by mi ta osoba napisac pw jaka byłą stawka setersz szkockiego (Gordon setter) z góry dzięki

Posted

Gordony

P. mł.
AMBERLOVE CAFE AMERICANO

P. poś.
ODIN bOJANDOLI

S.mł.
YUKKI HILL SAIRALA MIRACLE "SHAKIRA"

S. otw.
SARMANDO DREAM ERICA

S.uż.
LUISA Z HOLUBICKE STRANE

Posted

[quote name='musia']Gordony

P. mł.
AMBERLOVE CAFE AMERICANO

P. poś.
ODIN bOJANDOLI

S.mł.
YUKKI HILL SAIRALA MIRACLE "SHAKIRA"

S. otw.
SARMANDO DREAM ERICA

S.uż.
LUISA Z HOLUBICKE STRANE[/quote]

dzięki:)[SIZE=1](10znaków)[/SIZE]

Posted

[quote name='Asiaczek']Nie dodzwonił się i nie dojechał...:cool1:

Pzdr.[/quote]
Tak, i coś mi tu brzydko pachnie bo nawet do mnie nie dojechał :evil_lol:

Jeśli ktoś miałby miejsce dla mnie i dla psa, chętnie się przejadę na tę wystawę.

Pozdrawiam
Iwona