Kasia&Asti Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Talagia napisał(a):Setery ang. Raven - CACIB i BOB , Lilus - res.CACIB :multi::multi::multi: Kasia, wielkie gratulacje dla Ciebie i Twoich chłopców! :multi: :multi::multi: Świetne rozpoczęcie sezonu!!! :klacz: Quote
M&S Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Talagia napisał(a):Setery ang. Raven - CACIB i BOB , Lilus - res.CACIB :multi::multi::multi: ....GRATULACJE :lol::lol::lol: Quote
Dream Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Sezon 2009 rozpoczęty: DREAMER CAC, CACIB, BOB a po wystawie pojechaliśmy do Czech odwiedzić przepocieszne małe czarnuchy: GS galerie vrh C Quote
Musiałek Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 no my niestety az tak happy nie jestesmy z sedziowania na ringu pan Vandreus Otakar - jego wiedza o owczarku australijskim ma sie nastepujaco - im mocniejszy i wiekszy pies a do tego z wieksza iloscią włosów ten wygra :crazyeye: completnie nie ma pojęcia o budowie az juz zupełnie nie wie co to ruch :crazyeye: psy z krzywym tyłem, odstającymi łokciami albo waskimi w tyle ale mialy duzo futra oooooo to było to !!! mimo że mamy swoje - na tego pana po raz ostatni wydałam pieniadze!! na tomiast na BISach było już lepiej :: moja para hodolana Sheina i Slash II BIS a moja malutka Casy BIS BABY :multi::multi::multi: collie którego wystawiałam CACIB :)) a sheltie resCACIB koleżanka Grażyna ze swoim sheltie CAC CACIB I BOB !! i wybrana do 6 najlepszych w grupie :multi::multi: i Bardotka z Mareczkiem - CAC :multi::multi::multi: miło było wszystkich poznac i porozmawiac :multi: Quote
Asiaczek Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 musia napisał(a):Ogar polski - GRYF GRYZEK Nowogary - CAC, CACiB, BOB, WNK GRAF z Czarnego Podmuchu - Res CAC, Res CACiB. BRAWO!!! Pzdr. Talagia napisał(a):Setery ang. Raven - CACIB i BOB , Lilus - res.CACIB :multi: BRAWO!!! Pzdr. dzamal napisał(a):Własnie wrócilismy z wystawy - poszło nam świetnie :) Dżamalek - CAC i CACIB :multi: Dziękuje Iwona za cudowną podroż :) Jednak się ujawniłaś (dla mnie) - BRAWO!!! Pzdr. Dream napisał(a):Sezon 2009 rozpoczęty: DREAMER CAC, CACIB, BOB a po wystawie pojechaliśmy do Czech odwiedzić przepocieszne małe czarnuchy: GS galerie vrh C BRAWO!!! Pzdr. Musiałek napisał(a): mimo że mamy swoje - na tego pana po raz ostatni wydałam pieniadze!! na tomiast na BISach było już lepiej :: moja para hodolana Sheina i Slash II BIS a moja malutka Casy BIS BABY :multi::multi::multi: collie którego wystawiałam CACIB :)) a sheltie resCACIB koleżanka Grażyna ze swoim sheltie CAC CACIB I BOB !! i wybrana do 6 najlepszych w grupie :multi::multi: i Bardotka z Mareczkiem - CAC :multi::multi::multi: miło było wszystkich poznac i porozmawiac :multi: Musiałku, i tak duże gratulacje dla Ciebie, a szczególnie dla małej Casy. Tak bardzo chciałam ja zobaczyć i pomiziać, ale... widziałam Ciebie w hali głównej, w przelocie, z rozwianym włosem, więc nawet nie podchodziłam... Tym bardziej, że musiałam moje tez jakoś przygotować do konkurencji. Gratulacje dla Waszej "wycieczki"; Grażynie mocno trzymałam kciuki; pięknie prezentowała się na ringu głównym! Pzr. Maks i Spark napisał(a):i jeszcze raz z ostatniej chwili - finały V gr.: Jezzik Asiaczek - BOG 3 :lol::lol::lol: a BIS V gr. wygląda tak: I - Huski - Snowmist's ONTARIO TREASURE II - Pomeranian naszej Koleżanki z W-wy U.M. (to inicjały imienia i nazwiska), ale nie wiem, jak się ten pomek nazywał. Ula wystawiała 3 swoje pomki...:oops: III - Basenji - JAZZY BOY Asiaczek oczywiście wszystkie nasze POLSKIE :Poland::Poland::Poland::Poland: :terazpol::terazpol::terazpol::terazpol::terazpol::terazpol::terazpol: Pozwoliłam sobie dopisac nazwy psów. Mały Ontario Treasure:loveu: rzeczywiście biega zaje2biście!!!!! On po prostu płynie nad ziemią!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Maks i Spark napisał(a):a i jeszcze gryfoniki (oba polskie) - dostały BOBy i suczka biały owczarek szwajcarski też wraca z BOBem :multi::multi::multi::multi: Gwoli uzupełnienia (ja mam katalog a Maks i Spark - nie.:lol: Oba gryfoniki - belgijski: TEQUILA Bargest i brukselski: ALI-BE v.d.Platte Belkes - to własność naszej Koleżanki - bargest, a biały owczarek szwajcarski - sunia BELLA ZORA Biała Pasja - Izoldas. Dziewczyny - ucałowania i jeszcze raz gratulacje! I wiecie co? Daaaawno nie jechałam busem tak wypełnionym tytułami BOG!!! Pzdr. Pzdr. Quote
Anna Rapp Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Witaj Asiaczku! Gratulacje , Gratulacje , Gratulacje! Sezon wystawowy zaczęłaś jak na Asiaczka przystało!!! Twoje psy są najpiekniejsze!!! Szkoda,że mnie nie było, ale napewno spotkamy się w Lesznie! Pochwalę się przy okazji osiągnięciami Bezy ( Aqua Canis Marinus ). Otrzymała CAC , CACIB i BOB!!! Gratulacje i serdeczne podziękowania dla Małgosi i Zygmunta Jakubas. Quote
Iwa-R Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Jednak się ujawniłaś (dla mnie) - BRAWO!!! Pzdr. Ja też jej o to głowę suszyłam, więc to ujawnienie uznajmy za połowiczny sukces nas obu :lol: Oczywiście gratuluję Kasi i czekam na decyzję co do Panevezys ;) Pozdrawiam Quote
pierozek_monika Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Gratuluję Wam wszystkim świetnych wyników, wynik mojego psa teraz to blado wypadnie, ale cieszę się :) bo skończyliśmy championat SK. Jeszcze raz ogromne gratulacje i trzymam kciuki za dzisiejsze wyniki dogomaniaków. Quote
Błyskotka Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Brawo :terazpol::terazpol::terazpol:. Mogę prosić o stawkę chow chow :modla:? Quote
Kasia&Asti Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Dream napisał(a):Sezon 2009 rozpoczęty: DREAMER CAC, CACIB, BOB a po wystawie pojechaliśmy do Czech odwiedzić przepocieszne małe czarnuchy: GS galerie vrh C BRAWO Dream! :klacz:Gratulujemy!!! :multi::lol::multi: Szalejecie... A jaka była konkurencja?! Macie może katalog? Quote
piotrjan Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Trencin 2009 , sędzia : Gabriela Ridarcikova klasa młodzieży : Snowmist's ONTARIO TREASURE - CAJC , BOB , I BOG klasa otwarta : LIDER NIKE'S z Pierwszej Ręki - CAC , res CACIB klasa championów : FIRST EXPRESS Dwie Korony - CAC , CACIB ( SKOŃCZONY INTERCHAMPIONAT ) klasa młodzieży : Snowmist's OSTIA OF ARKTOGEA - CAJC klasa pośrednia : 1. Winterfrost's EXCLUSIVE - CAC , rec CACIB 2. KAILUA de Ciukci - rec CAC 3. NATASHA Forjana klasa otwarta : FULL OF ENERGY Potęga Naturalności - CAC klasa championów : JAGIENKA z Coyoacan - CAC , CACIB Quote
Musiałek Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 piotrjan napisał(a):Trencin 2009 , sędzia : Gabriela Ridarcikova klasa młodzieży : Snowmist's ONTARIO TREASURE - CAJC , BOB , I BOG klasa otwarta : LIDER NIKE'S z Pierwszej Ręki - CAC , res CACIB klasa championów : FIRST EXPRESS Dwie Korony - CAC , CACIB ( SKOŃCZONY INTERCHAMPIONAT ) klasa młodzieży : Snowmist's OSTIA OF ARKTOGEA - CAJC klasa pośrednia : 1. Winterfrost's EXCLUSIVE - CAC , rec CACIB 2. KAILUA de Ciukci - rec CAC 3. NATASHA Forjana klasa otwarta : FULL OF ENERGY Potęga Naturalności - CAC klasa championów : JAGIENKA z Coyoacan - CAC , CACIB wow !!!! nie ma przegranych :lol: ale super obstawiliście stawke :lol: Quote
Asiaczek Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Anna Rapp napisał(a):Witaj Asiaczku! Gratulacje , Gratulacje , Gratulacje! Sezon wystawowy zaczęłaś jak na Asiaczka przystało!!! Twoje psy są najpiekniejsze!!! Szkoda,że mnie nie było, ale napewno spotkamy się w Lesznie! Pochwalę się przy okazji osiągnięciami Bezy ( Aqua Canis Marinus ). Otrzymała CAC , CACIB i BOB!!! Gratulacje i serdeczne podziękowania dla Małgosi i Zygmunta Jakubas. Dla Was tez gratulacje!!! Beza pieknie prezentowała się na ringu honorowym! Do zobaczenia w Lesznie! Pzdr. Iwa-R napisał(a):Ja też jej o to głowę suszyłam, więc to ujawnienie uznajmy za połowiczny sukces nas obu :lol: Oczywiście gratuluję Kasi i czekam na decyzję co do Panevezys ;) Pozdrawiam Pewnie! A teraz musimy Jej posuszyć głowę, aby zrobiła się aktywniejsza...:evil_lol: Pzdr. pierozek_monika napisał(a):Gratuluję Wam wszystkim świetnych wyników, wynik mojego psa teraz to blado wypadnie, ale cieszę się :) bo skończyliśmy championat SK. Jeszcze raz ogromne gratulacje i trzymam kciuki za dzisiejsze wyniki dogomaniaków. Ej, co Ty opowiadasz! Skończenie KAŻDEGO championatu to ogromny sukces!!! Brawo pierozek_monika!!! Pzdr. piotrjan napisał(a):Trencin 2009 , sędzia : Gabriela Ridarcikova klasa młodzieży : Snowmist's ONTARIO TREASURE - CAJC , BOB , I BOG klasa otwarta : LIDER NIKE'S z Pierwszej Ręki - CAC , res CACIB klasa championów : FIRST EXPRESS Dwie Korony - CAC , CACIB ( SKOŃCZONY INTERCHAMPIONAT ) klasa młodzieży : Snowmist's OSTIA OF ARKTOGEA - CAJC klasa pośrednia : 1. Winterfrost's EXCLUSIVE - CAC , rec CACIB 2. KAILUA de Ciukci - rec CAC 3. NATASHA Forjana klasa otwarta : FULL OF ENERGY Potęga Naturalności - CAC klasa championów : JAGIENKA z Coyoacan - CAC , CACIB Tak, jak napisała Musiałek - nie ma przegranych! Brawo POLSKA!!! Gratuluję skończonego Intera! Gratuluję CAC'y, r.CAC'y, CACIB'ów i r.CACIB'ów!!! No i gratuluję BOG1 Żuczkowi!!! Poszaleliście!!! Pzdr. Quote
PSYLLA Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 No to i ja się pochwalę wynikami moich posokowców bawarskich :) SEKRET z Krainy Przodków - WO 1 SPINKA z Krainy Przodków - WO 1 a ich mama GINA Herbu Czarna Maska - CAC i Res.CACIB BOB i BOG III dla Polskiego psa TORESA z Klanu Posokowców Quote
Dream Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Kasia&Asti napisał(a):BRAWO Dream! :klacz:Gratulujemy!!! :multi::lol::multi: Szalejecie... A jaka była konkurencja?! Macie może katalog? Psy otwarta: NIO Z JEHLICNE Psy użytkowa: ARCHER ACON ARES SAMARKAN ATREI Z TOMANIKOVYCH VRSKOV Psy champion: DREAMER Suki młodzież: CATTYE Z TOMANIKOVYCH VRSKOV CLODIE Z TOMANIKOVYCH VRSKOV Suki otwarta: BREEZY SWAN ARES SAMARKAN Quote
M&S Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 PSYLLA napisał(a):No to i ja się pochwalę wynikami moich posokowców bawarskich :) SEKRET z Krainy Przodków - WO 1 SPINKA z Krainy Przodków - WO 1 a ich mama GINA Herbu Czarna Maska - CAC i Res.CACIB BOB i BOG III dla Polskiego psa TORESA z Klanu Posokowców Gratulacje dla wszystkich polskich posokowców bawarskich :lol::multi::lol::multi: !!! Quote
Frytela Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 A myyyyyy: Chillucha w mlodziezy doskonała, 1/2, CAJC - tym samym rozpoczelismy ml ch sk :multi::multi::multi::multi: Bardzo miło było mi poznac Asiaczka, Iwe-R, Kasie i Dzamala, i Innych ktorych po nick`ach nie poznaje... :oops::oops: Quote
M&S Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Frytela napisał(a):A myyyyyy: Chillucha w mlodziezy doskonała, 1/2, CAJC - tym samym rozpoczelismy ml ch sk :multi::multi::multi::multi: Bardzo miło było mi poznac Asiaczka, Iwe-R, Kasie i Dzamala, i Innych ktorych po nick`ach nie poznaje... :oops::oops: na przykład nas....:evil_lol: nam też było miło i jeszcze raz gratulacjw:multi::multi: Quote
Frytela Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Maks i Spark napisał(a):na przykład nas....:evil_lol: nam też było miło i jeszcze raz gratulacjw:multi::multi: Po napisaniu tamtego posta mi sie przypomnialo... :oops: Mi też miło no i ja tez oczywiscie gratuluje :multi::multi::multi: Polska szaleje :cool3::cool3: Quote
Asiaczek Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 PSYLLA napisał(a):No to i ja się pochwalę wynikami moich posokowców bawarskich :) SEKRET z Krainy Przodków - WO 1 SPINKA z Krainy Przodków - WO 1 a ich mama GINA Herbu Czarna Maska - CAC i Res.CACIB BOB i BOG III dla Polskiego psa TORESA z Klanu Posokowców Brawo!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Frytela napisał(a):A myyyyyy: Chillucha w mlodziezy doskonała, 1/2, CAJC - tym samym rozpoczelismy ml ch sk :multi::multi::multi::multi: Bardzo miło było mi poznac Asiaczka, Iwe-R, Kasie i Dzamala, i Innych ktorych po nick`ach nie poznaje... :oops::oops: Jeszcze raz gratuluję wyników! Mnie też było miło!!!:lol: Pzdr. Quote
Frytela Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 UWaga uwaga, zdjęcie panienki ;) troche niewyostrzone, ale ja i moja kolezanka nadal sie uczymy... :lol::lol: A tu DZAMALEK :) Quote
Tecia Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 My tez juz odpoczelismy i odstresowalismy sie:) Wszystkim zwycięzcą serdecznie gratulujemy !!! My tym razem nieco skromniej ale przynajmniej kolejne doświadczenie mamy na koncie:) Nasz wyniki: Lofty Dessperado - ex. I, CAJC Lofty Dakota - ex. II IM Lucky Luke - ex II, res CAC No a teraz troszkę refleksji odnośnie doświadczeń :diabloti: Kolejny raz przekonałam się iż patriotyzm sędziów na Słowacji i w Czechach jest wielki !!! Totalna ciasnota na halach, aby dostać się na ring trzeba bylo sie niezle rozpychac, nie wspomne o wejsciu na ring honorowy - totalna porazka. Wniosek nasuwa mi sie jeden Trencin napewno nie szybko zagosci w naszym kalendarzu wystawowym:) Quote
Kasia&Asti Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Dream napisał(a):Psy otwarta: NIO Z JEHLICNE Psy użytkowa: ARCHER ACON ARES SAMARKAN ATREI Z TOMANIKOVYCH VRSKOV Psy champion: DREAMER Suki młodzież: CATTYE Z TOMANIKOVYCH VRSKOV CLODIE Z TOMANIKOVYCH VRSKOV Suki otwarta: BREEZY SWAN ARES SAMARKAN Bardzo dziękuje za podanie stawki! ;) I jeszczen raz GRATULUJE! :multi: Quote
Recommended Posts