Elitesse Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Maks i Spark napisał(a):a skąd wiesz, jest może stawka :razz: czy to wewnętrzne info :evil_lol: wewnetrzne :eviltong: Quote
M&S Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Elitesse napisał(a):wewnetrzne :eviltong: ...ja nawet boję się myśleć jaka stawka wilczych będzie :roll: Quote
Tascha Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Dzisiaj dotarł do nas listonosz z potwierdzeniem :multi::multi::multi: Przy okazji pytanko -czy ktos miał sytuacje,ze zapłacił za dużo i mu oddali nadwyżkę? Wysyłając zgłoszenie i pieniądze, pani na poczcie STANOWCZO stwierdziła,ze to wszystko nie dojdzie na czas o który pytałam, więc wysłałam kasę jak za II termin, a tu miła niespodzianka- okazało sie ,ze jednak wszystko doszło i mam w potwierdzeniu ,ze na I termin przyjete, kasa tez:eviltong:; Quote
Iwa-R Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Zastanawiam się..... czy są już może jakieś wstępne informacje nt. pogody w przyszły weekend? :roll: Quote
NigdyNigdy Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Asiaczek napisał(a):NigdyNigdy - ja się tylko obawiam, że jak będziesz wystawiała Parę Hodowlaną, to możesz najzwyczajniej w świecie nie zdążyć schować Twoje psy, ubrac moją koszulke firmową i razem z nami wejść/wbiec na ring... Tego właśnie się obawiam... Asiaczku Kochany.... Wystawianie pary hodowlanej składającej się z jednego psa szarego i z jednego psa brązowego jest całkowicie nie w moim stylu ;) Bursztynek nie żyje, więc pewnie jeszcze długo nie będę mieć tak pieknie pasującego "kompletu" do Jagódki, jakim był On- pary hodowlane są na razie poza moim zainteresowaniem. BTW, wczoraj minęła pierwsza rocznica śmierci naszego Przyjaciela :candle: Quote
efra-husky Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Jagódka i Bursztynek :loveu: Para, której nie da się zapomnieć :p Czas tak szybko biegnie, że już rok minął :shake: Kasieńko słowa tutaj niczego nie zmienią, ale pamiętamy o Bursztynku i jesteśmy z wami :p Do zobaczenia w Trencinie :p Quote
NigdyNigdy Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Dziękuję Ci bardzo- kochana jesteś :eggface: Już się cieszę na Trencin- miesięczna przerwa w wystawach to dla mnie zdecydowanie za długo ;) No i szykuje się bardzo biało-czerwono również wokół ringu Husky :terazpol: Do zobaczenia! Quote
Asiaczek Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 NigdyNigdy napisał(a):Asiaczku Kochany.... Wystawianie pary hodowlanej składającej się z jednego psa szarego i z jednego psa brązowego jest całkowicie nie w moim stylu ;) Bursztynek nie żyje, więc pewnie jeszcze długo nie będę mieć tak pieknie pasującego "kompletu" do Jagódki, jakim był On- pary hodowlane są na razie poza moim zainteresowaniem. BTW, wczoraj minęła pierwsza rocznica śmierci naszego Przyjaciela :candle: Ja nie wiedziałam, jakie psiaki bierzesz; może "coś" od Rodziców wzięłaś... Teraz mam jasną sytuację. Dla Bursztyna ["] Pzdr. Quote
M&S Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='NigdyNigdy']Asiaczku Kochany.... Wystawianie pary hodowlanej składającej się z jednego psa szarego i z jednego psa brązowego jest całkowicie nie w moim stylu ;) Bursztynek nie żyje, więc pewnie jeszcze długo nie będę mieć tak pieknie pasującego "kompletu" do Jagódki, jakim był On- pary hodowlane są na razie poza moim zainteresowaniem. BTW, wczoraj minęła pierwsza rocznica śmierci naszego Przyjaciela :candle: O kurcze:oops:, Kasiu, nie załapałam wcześniej , że to Ty. skojarzyłam dopiero po Waszej wymianie zdań z Asią... Pozdr. Ania ps. ostatnio widziałyśmy się przelotem w Wilnie:p Quote
Bardotka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Jest już lista wystawców i rozpiska ringów ;) Quote
Bardotka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Asiaczek napisał(a):A linka dać to nie łaska? Musimy sami szukac info.. eh, ty, niedobra... Pzdr. A co to tak na łatwiznę by się chcialo iść :eviltong: Quote
Asiaczek Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Bardotka napisał(a):Jest już lista wystawców i rozpiska ringów ;) A linka dać to nie łaska? Musimy sami szukac info.. eh, ty, niedobra... Pzdr. Quote
M&S Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 no nie wytrzymam, jacy oni szybcy są:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
panienkabubu Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Noo .... właśnie :cool3: Jesteśmy na liście -uf... W sumie są 4 suki, w tym my, ciekawe jaki jest podział na klasy. No, ale cóż :) A u Was jak? Quote
Asiaczek Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Podaję link, dla leniwców, takich jak ja.;) SKJ U mnie zgłoszonych jest 11 basków, w tym 4 ode mnie. Reszte dopiero musze wyczaić co i jak. Pzdr. Quote
Talagia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 U nas jest 8 angliczków :) ciekawa jestem jak podział na klasy, ale z tego co rozszyfrowałam po nazwiskach i numerkach, to jeden pies jest napewno sam w klasie :lol: Quote
Elitesse Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 u mnie srednich pieprzakow 10 a mini cz-sr 11, zobaczymy co to bedzie Wata ma w klasie na 100 % jednego psa z Polski ale moze byc ich wiecej w championach bo nie wiem co Czesi przywioza Quote
M&S Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Znalazlam nas na liście :p, jest 6 wilczych z czego 1 nasz, wyczaiłam 5, został mi tylko 1, ale trudno się szuka :mad: Quote
Asiaczek Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Maks i Spark napisał(a):Znalazlam nas na liście :p, jest 6 wilczych z czego 1 nasz, wyczaiłam 5, został mi tylko 1, ale trudno się szuka :mad: Czyżbys szukała na piechotę?:crazyeye: Ja mam inny sposób. Na pewno szybszy. Podac? Pzdr. Quote
Elitesse Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 ja zapisuje plik na dysku i szuka z opcji "znajdz" :eviltong: Quote
Asiaczek Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Ja nic nie zapisuję na dysku, po prostu wchodze na spis wystawców i następnie: Edycja Znajdź (pojawia się tabelko-rubryczka) w polu "Znajdź:" wpisuję szukany numer i klikam w "Znajdź następny" Wyskakuje mi dany numer. Czasami ten numer pojawia się np. w adresie lub w innym numerze startowym (np. nr 232, pojawia się w nr 1232, 2232 itp.). Ale wtedy trzeba klikasz aż znajdzie się szukany nr startowy. Maks i Spark - dasz radę odnaleźć ten jeden brakujący numer konkurencji? Pzdr. Quote
Elitesse Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Asiaczek']Ja nic nie zapisuję na dysku, po prostu wchodze na spis wystawców i następnie: Edycja Znajdź (pojawia się tabelko-rubryczka) w polu "Znajdź:" wpisuję szukany numer i klikam w "Znajdź następny" Wyskakuje mi dany numer. Czasami ten numer pojawia się np. w adresie lub w innym numerze startowym (np. nr 232, pojawia się w nr 1232, 2232 itp.). Ale wtedy trzeba klikasz aż znajdzie się szukany nr startowy. Pzdr. mi tak nie znajduj dlatego musze zapisywac Quote
M&S Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Asiaczek napisał(a):Czyżbys szukała na piechotę?:crazyeye: Ja mam inny sposób. Na pewno szybszy. Podac? Pzdr. niestety na piechotę :diabloti:, bo wyszukiwarka nie zadziałała:angryy: ale jak masz inny to baaardzo chętnie, bo oczy wypatrzę Quote
Talagia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Holíková Jaroslava, Znojemská 236, 67182 Dobšice, CZ - 386 Quote
Recommended Posts