Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj dotarł do nas listonosz z potwierdzeniem :multi::multi::multi:

Przy okazji pytanko -czy ktos miał sytuacje,ze zapłacił za dużo i mu oddali nadwyżkę?
Wysyłając zgłoszenie i pieniądze, pani na poczcie STANOWCZO stwierdziła,ze to wszystko nie dojdzie na czas o który pytałam, więc wysłałam kasę jak za II termin, a tu miła niespodzianka- okazało sie ,ze jednak wszystko doszło i mam w potwierdzeniu ,ze na I termin przyjete, kasa tez:eviltong:;

Posted

Asiaczek napisał(a):
NigdyNigdy - ja się tylko obawiam, że jak będziesz wystawiała Parę Hodowlaną, to możesz najzwyczajniej w świecie nie zdążyć schować Twoje psy, ubrac moją koszulke firmową i razem z nami wejść/wbiec na ring... Tego właśnie się obawiam...

Asiaczku Kochany....
Wystawianie pary hodowlanej składającej się z jednego psa szarego i z jednego psa brązowego jest całkowicie nie w moim stylu ;)
Bursztynek nie żyje, więc pewnie jeszcze długo nie będę mieć tak pieknie pasującego "kompletu" do Jagódki, jakim był On- pary hodowlane są na razie poza moim zainteresowaniem.

BTW, wczoraj minęła pierwsza rocznica śmierci naszego Przyjaciela :candle:

Posted

Jagódka i Bursztynek :loveu: Para, której nie da się zapomnieć :p

Czas tak szybko biegnie, że już rok minął :shake:

Kasieńko słowa tutaj niczego nie zmienią, ale pamiętamy o Bursztynku i jesteśmy z wami :p
Do zobaczenia w Trencinie :p

Posted

Dziękuję Ci bardzo- kochana jesteś :eggface:

Już się cieszę na Trencin- miesięczna przerwa w wystawach to dla mnie zdecydowanie za długo ;)
No i szykuje się bardzo biało-czerwono również wokół ringu Husky :terazpol:
Do zobaczenia!

Posted

NigdyNigdy napisał(a):
Asiaczku Kochany....
Wystawianie pary hodowlanej składającej się z jednego psa szarego i z jednego psa brązowego jest całkowicie nie w moim stylu ;)
Bursztynek nie żyje, więc pewnie jeszcze długo nie będę mieć tak pieknie pasującego "kompletu" do Jagódki, jakim był On- pary hodowlane są na razie poza moim zainteresowaniem.

Ja nie wiedziałam, jakie psiaki bierzesz; może "coś" od Rodziców wzięłaś...
Teraz mam jasną sytuację.

Dla Bursztyna ["]

Pzdr.

Posted

[quote name='NigdyNigdy']Asiaczku Kochany....

O kurcze:oops:, Kasiu, nie załapałam wcześniej , że to Ty.
skojarzyłam dopiero po Waszej wymianie zdań z Asią...

Pozdr.
Ania

ps. ostatnio widziałyśmy się przelotem w Wilnie:p

Posted

u mnie srednich pieprzakow 10 a mini cz-sr 11, zobaczymy co to bedzie

Wata ma w klasie na 100 % jednego psa z Polski ale moze byc ich wiecej w championach bo nie wiem co Czesi przywioza

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Znalazlam nas na liście :p, jest 6 wilczych z czego 1 nasz, wyczaiłam 5, został mi tylko 1, ale trudno się szuka :mad:

Czyżbys szukała na piechotę?:crazyeye:
Ja mam inny sposób. Na pewno szybszy. Podac?

Pzdr.

Posted

Ja nic nie zapisuję na dysku, po prostu wchodze na spis wystawców i następnie:
Edycja
Znajdź (pojawia się tabelko-rubryczka)
w polu "Znajdź:" wpisuję szukany numer
i klikam w "Znajdź następny"
Wyskakuje mi dany numer. Czasami ten numer pojawia się np. w adresie lub w innym numerze startowym (np. nr 232, pojawia się w nr 1232, 2232 itp.). Ale wtedy trzeba klikasz aż znajdzie się szukany nr startowy.

Maks i Spark - dasz radę odnaleźć ten jeden brakujący numer konkurencji?

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja nic nie zapisuję na dysku, po prostu wchodze na spis wystawców i następnie:
Edycja
Znajdź (pojawia się tabelko-rubryczka)
w polu "Znajdź:" wpisuję szukany numer
i klikam w "Znajdź następny"
Wyskakuje mi dany numer. Czasami ten numer pojawia się np. w adresie lub w innym numerze startowym (np. nr 232, pojawia się w nr 1232, 2232 itp.). Ale wtedy trzeba klikasz aż znajdzie się szukany nr startowy.

Pzdr.

mi tak nie znajduj dlatego musze zapisywac

Posted

Asiaczek napisał(a):
Czyżbys szukała na piechotę?:crazyeye:
Ja mam inny sposób. Na pewno szybszy. Podac?

Pzdr.

niestety na piechotę :diabloti:, bo wyszukiwarka nie zadziałała:angryy:
ale jak masz inny to baaardzo chętnie, bo oczy wypatrzę