panienkabubu Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Ja płaciłam w 1 terminie 50EUR, a na potwierdzeniu mam napisane 55EUR. Ale żadnej adnotacji, czy do zapłaty, czy coś... Tabelka zaczyna mi się od "G".... :hmmmm: Wezmę po prostu potwierdzenie zapłaty. Czy ktoś z Was mi przypomni do kiedy był 1 termin? Quote
Asiaczek Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 panienkabubu napisał(a):Ja płaciłam w 1 terminie 50EUR, a na potwierdzeniu mam napisane 55EUR. Ale żadnej adnotacji, czy do zapłaty, czy coś... Tabelka zaczyna mi się od "G".... :hmmmm: Wezmę po prostu potwierdzenie zapłaty. Czy ktoś z Was mi przypomni do kiedy był 1 termin? Do 14.11.2008 r. Wszystkie dane są w linkach na I stronie.:lol: Pzdr. Quote
Tecia Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 My tez mamy potwierdzenie:) Ale sie niezle musieli naglowic zeby takie krzyzowki wymyslic:evil_lol::diabloti::evil_lol: Jeszcze tak durnych potwierdzeni chyba nikt nie wymyslil:diabloti: Najwazniejsze ze jest, jedziemy na sobote i walczymy mam nadzieje ze spotkamy paru dogomaniakow nie tylko przy naszym ringu:lol: Quote
panienkabubu Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Czy ktoś wie kiedy będzie plan sędziowania? Widzę, że jako jedyna będę w niedzielę :cool3: Quote
Tascha Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Ja tez bede w niedziele:p do nas jeszcze potwierdzenie nie dotarło:mad: Quote
Talagia Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Rzeczywiscie krzyżówka na potwierdzeniu jest bardzo ciekawa :roll: Głowiłam sie, zeby ja rozszyfrowac i liczylam na jakies ukryte informacje (stawka? ilosc psow?) Niestety :( No ale w kazdym razie widze, ze duzo osob spotkamy. Mam nadzieje, ze debiut w tym sezonie bedzie udany :razz: Quote
NigdyNigdy Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 flashka-g napisał(a):może mi ktos powiedziec czy tamtejsze hale są dosyć ciepłe, czy są dywany? W zeszłym roku, na naszym ringu- najogólniej mówiąc syf ;) Żadnych dywanów, ślisko (chyba nawet leżałam, o ile dobrze pamiętam :cool3:) mało miejsca na klatki, hala nieprzytulna, chłodna (ale bez przesady) i ogólnie.... no mało estetyczna :cool1: Quote
M&S Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 a czy oni wstawiają na stronie statystykę, plan sędziowania itp.:cool3::cool3::cool3: Quote
panienkabubu Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 NigdyNigdy napisał(a):W zeszłym roku, na naszym ringu- najogólniej mówiąc syf ;) Żadnych dywanów, ślisko (chyba nawet leżałam, o ile dobrze pamiętam :cool3:) mało miejsca na klatki, hala nieprzytulna, chłodna (ale bez przesady) i ogólnie.... no mało estetyczna :cool1: po prostu białe ściany i szara podłoga :evil_lol: Quote
Elitesse Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 panienkabubu napisał(a):Czy ktoś wie kiedy będzie plan sędziowania? Widzę, że jako jedyna będę w niedzielę :cool3: jak to jedyna ? :diabloti: Quote
Elitesse Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 NigdyNigdy napisał(a):W zeszłym roku, na naszym ringu- najogólniej mówiąc syf ;) Żadnych dywanów, ślisko (chyba nawet leżałam, o ile dobrze pamiętam :cool3:) mało miejsca na klatki, hala nieprzytulna, chłodna (ale bez przesady) i ogólnie.... no mało estetyczna :cool1: dwa lata temu tez tak bylo :roll: generalnie trzeba przyjechac wczesniej coby sobie choc troche miejsca zajac Quote
Asiaczek Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 A ja dostałam odpowiedź mailowa w/s nieścisłości w potwierdzeniu I tak: - do konkurencji Grupa Hodowlana - jestem razem z Basiaczkami :lol:dopisana. Tak więc "magiczne" ręce Marysi, Izy, Musiałak ewent. NigdyNigdy (jak będzie wolna) moga zadziałać cuda...:lol: - co do błedu płci u KaALIMERY, to odpisano mi, że na zgłoszeniu było napisane "dog". I dlatego tak wpisali na potwierdzenie. Ja na to, że tak, zgadza się, to MÓJ błąd, ale razem ze zgłoszeniem wysłałam im rodowód i tam jest napisana "SUKA". Czy moga to uwzględnić? No i na takie pytanie juz nie mam odpowiedzi. Ale myślę, że tutaj to chyba nie powinno byc problemów ze sprostowaniem tego MOJEGO błędu...;) Tatuaż i rodowód chyba mówią same za siebie... Pzdr. Quote
NigdyNigdy Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 panienkabubu napisał(a):po prostu białe ściany i szara podłoga :evil_lol: No, takie w ciapki nawet ;) Elitesse napisał(a):generalnie trzeba przyjechac wczesniej coby sobie choc troche miejsca zajac No, niestety.... A jak się już nawet znajdzie dobrą miejscówkę, to potem trudno dostać się do ringu, bo wszystko zastawione. Nie dziwię się ludziom, bo gdzieś się podziać trzeba, ale tak źle i tak niedobrze :roll: Asiaczek napisał(a):NigdyNigdy (jak będzie wolna) moga zadziałać cuda...:lol: Asiaczku, potwierdzenie dziś dostałam, więc zdaje się, że jedziemy ;) Jeśli tylko będę w stanie, to oczywiście chętnie pomogę wystawić jakąś dziką bestię :diabloti: Quote
M&S Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Asiaczek napisał(a):A ja dostałam odpowiedź mailowa w/s nieścisłości w potwierdzeniu I tak: - do konkurencji Grupa Hodowlana - jestem razem z Basiaczkami :lol:dopisana. Tak więc "magiczne" ręce Marysi, Izy, Musiałak ewent. NigdyNigdy (jak będzie wolna) moga zadziałać cuda...:lol: - co do błedu płci u KaALIMERY, to odpisano mi, że na zgłoszeniu było napisane "dog". I dlatego tak wpisali na potwierdzenie. Ja na to, że tak, zgadza się, to MÓJ błąd, ale razem ze zgłoszeniem wysłałam im rodowód i tam jest napisana "SUKA". Czy moga to uwzględnić? No i na takie pytanie juz nie mam odpowiedzi. Ale myślę, że tutaj to chyba nie powinno byc problemów ze sprostowaniem tego MOJEGO błędu...;) Tatuaż i rodowód chyba mówią same za siebie... Pzdr. dobrze, że choć trochę spraw się wyjaśniło :p Quote
Asiaczek Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 NigdyNigdy napisał(a): Asiaczku, potwierdzenie dziś dostałam, więc zdaje się, że jedziemy ;) Jeśli tylko będę w stanie, to oczywiście chętnie pomogę wystawić jakąś dziką bestię :diabloti: NigdyNigdy - ja się tylko obawiam, że jak będziesz wystawiała Parę Hodowlaną, to możesz najzwyczajniej w świecie nie zdążyć schować Twoje psy, ubrac moją koszulke firmową i razem z nami wejść/wbiec na ring... Tego właśnie się obawiam... Poza tym nie znamy kolejności konkurencji finałowych. Ale Pary i Grupy na pewno sa obok jedna po drugiej...:cool3: Pzdr. Quote
M&S Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Asiaczek napisał(a): ubrac moją koszulke firmową Pzdr. o :-o będą koszulki....świetnie się Asiaczki w nich prezentują....:lol::lol::lol: ps. (szkoda, że nie zobaczę. A.) Quote
Asiaczek Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Maks i Spark napisał(a):o :-o będą koszulki....świetnie się Asiaczki w nich prezentują....:lol::lol::lol: ps. (szkoda, że nie zobaczę. A.) Zobaczysz na fotkach. Liczę, że ktoś jednak będzie robił fotki konkurencji finałowych... Pzdr. Quote
M&S Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Asiaczek napisał(a):Zobaczysz na fotkach. Liczę, że ktoś jednak będzie robił fotki konkurencji finałowych... Pzdr. ...ja też na to liczę:razz: Quote
Musiałek Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Laska damy rade :)) - tyle rąk do pomocy :))) Quote
Frytela Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Asiaczek napisał(a):Zobaczysz na fotkach. Liczę, że ktoś jednak będzie robił fotki konkurencji finałowych... Pzdr. Może ja... Zalezy od mojego taty, ktory niestety lubi wczesniej zwiewac... Mam nadzieje ze ten jeden raz go ubłagam :razz::razz: Quote
panienkabubu Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 O fajnie, Elitesse, to jednak nie będę sama :multi: Quote
Dream Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Talagia napisał(a):Rzeczywiscie krzyżówka na potwierdzeniu jest bardzo ciekawa :roll: Głowiłam sie, zeby ja rozszyfrowac i liczylam na jakies ukryte informacje (stawka? ilosc psow?) Niestety :( No ale w kazdym razie widze, ze duzo osob spotkamy. Mam nadzieje, ze debiut w tym sezonie bedzie udany :razz: Nasze potwierdzenie dziś przyszło, krzyżówka :D rozwiązana, błędów nie znaleźliśmy - przy okazji przypomnieli nam, że zgłoszenie było do championów :lol: Quote
Elitesse Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 panienkabubu napisał(a):O fajnie, Elitesse, to jednak nie będę sama :multi: w sznaucach to polowa stawki bedzie z Polski :evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Musiałek napisał(a):Laska damy rade :)) - tyle rąk do pomocy :))) Juz teraz dzięki Musiałku za chęci!:buzi: Pzdr. Quote
M&S Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Elitesse napisał(a):w sznaucach to polowa stawki bedzie z Polski :evil_lol::evil_lol: a skąd wiesz, jest może stawka :razz: czy to wewnętrzne info :evil_lol: Quote
Recommended Posts