Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja płaciłam w 1 terminie 50EUR, a na potwierdzeniu mam napisane 55EUR.
Ale żadnej adnotacji, czy do zapłaty, czy coś...
Tabelka zaczyna mi się od "G".... :hmmmm:
Wezmę po prostu potwierdzenie zapłaty.

Czy ktoś z Was mi przypomni do kiedy był 1 termin?

• Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

panienkabubu napisał(a):
Ja płaciłam w 1 terminie 50EUR, a na potwierdzeniu mam napisane 55EUR.
Ale żadnej adnotacji, czy do zapłaty, czy coś...
Tabelka zaczyna mi się od "G".... :hmmmm:
Wezmę po prostu potwierdzenie zapłaty.

Czy ktoś z Was mi przypomni do kiedy był 1 termin?

Do 14.11.2008 r. Wszystkie dane są w linkach na I stronie.:lol:

Pzdr.

Posted

My tez mamy potwierdzenie:)
Ale sie niezle musieli naglowic zeby takie krzyzowki wymyslic:evil_lol::diabloti::evil_lol:
Jeszcze tak durnych potwierdzeni chyba nikt nie wymyslil:diabloti:
Najwazniejsze ze jest, jedziemy na sobote i walczymy mam nadzieje ze spotkamy paru dogomaniakow nie tylko przy naszym ringu:lol:

Posted

Rzeczywiscie krzyżówka na potwierdzeniu jest bardzo ciekawa :roll:
Głowiłam sie, zeby ja rozszyfrowac i liczylam na jakies ukryte informacje (stawka? ilosc psow?) Niestety :(

No ale w kazdym razie widze, ze duzo osob spotkamy. Mam nadzieje, ze debiut w tym sezonie bedzie udany :razz:

Posted

flashka-g napisał(a):
może mi ktos powiedziec czy tamtejsze hale są dosyć ciepłe, czy są dywany?

W zeszłym roku, na naszym ringu- najogólniej mówiąc syf ;)
Żadnych dywanów, ślisko (chyba nawet leżałam, o ile dobrze pamiętam :cool3:) mało miejsca na klatki, hala nieprzytulna, chłodna (ale bez przesady) i ogólnie.... no mało estetyczna :cool1:

Posted

NigdyNigdy napisał(a):
Żadnych dywanów, ślisko (chyba nawet leżałam, o ile dobrze pamiętam :cool3:) mało miejsca na klatki, hala nieprzytulna, chłodna (ale bez przesady) i ogólnie.... no mało estetyczna :cool1:

po prostu białe ściany i szara podłoga :evil_lol:

Posted

NigdyNigdy napisał(a):

dwa lata temu tez tak bylo :roll: generalnie trzeba przyjechac wczesniej coby sobie choc troche miejsca zajac

Posted

A ja dostałam odpowiedź mailowa w/s nieścisłości w potwierdzeniu I tak:

- do konkurencji Grupa Hodowlana - jestem razem z Basiaczkami :lol:dopisana. Tak więc "magiczne" ręce Marysi, Izy, Musiałak ewent. NigdyNigdy (jak będzie wolna) moga zadziałać cuda...:lol:
- co do błedu płci u KaALIMERY, to odpisano mi, że na zgłoszeniu było napisane "dog". I dlatego tak wpisali na potwierdzenie. Ja na to, że tak, zgadza się, to MÓJ błąd, ale razem ze zgłoszeniem wysłałam im rodowód i tam jest napisana "SUKA". Czy moga to uwzględnić? No i na takie pytanie juz nie mam odpowiedzi. Ale myślę, że tutaj to chyba nie powinno byc problemów ze sprostowaniem tego MOJEGO błędu...;) Tatuaż i rodowód chyba mówią same za siebie...

Pzdr.

Posted

panienkabubu napisał(a):
po prostu białe ściany i szara podłoga :evil_lol:

No, takie w ciapki nawet ;)

Elitesse napisał(a):
generalnie trzeba przyjechac wczesniej coby sobie choc troche miejsca zajac

No, niestety....
A jak się już nawet znajdzie dobrą miejscówkę, to potem trudno dostać się do ringu, bo wszystko zastawione. Nie dziwię się ludziom, bo gdzieś się podziać trzeba, ale tak źle i tak niedobrze :roll:

Asiaczek napisał(a):
NigdyNigdy (jak będzie wolna) moga zadziałać cuda...:lol:

Asiaczku, potwierdzenie dziś dostałam, więc zdaje się, że jedziemy ;)
Jeśli tylko będę w stanie, to oczywiście chętnie pomogę wystawić jakąś dziką bestię :diabloti:

Posted

Asiaczek napisał(a):
A ja dostałam odpowiedź mailowa w/s nieścisłości w potwierdzeniu I tak:

- do konkurencji Grupa Hodowlana - jestem razem z Basiaczkami :lol:dopisana. Tak więc "magiczne" ręce Marysi, Izy, Musiałak ewent. NigdyNigdy (jak będzie wolna) moga zadziałać cuda...:lol:
- co do błedu płci u KaALIMERY, to odpisano mi, że na zgłoszeniu było napisane "dog". I dlatego tak wpisali na potwierdzenie. Ja na to, że tak, zgadza się, to MÓJ błąd, ale razem ze zgłoszeniem wysłałam im rodowód i tam jest napisana "SUKA". Czy moga to uwzględnić? No i na takie pytanie juz nie mam odpowiedzi. Ale myślę, że tutaj to chyba nie powinno byc problemów ze sprostowaniem tego MOJEGO błędu...;) Tatuaż i rodowód chyba mówią same za siebie...

Pzdr.

dobrze, że choć trochę spraw się wyjaśniło :p

Posted

NigdyNigdy napisał(a):

Asiaczku, potwierdzenie dziś dostałam, więc zdaje się, że jedziemy ;)
Jeśli tylko będę w stanie, to oczywiście chętnie pomogę wystawić jakąś dziką bestię :diabloti:

NigdyNigdy - ja się tylko obawiam, że jak będziesz wystawiała Parę Hodowlaną, to możesz najzwyczajniej w świecie nie zdążyć schować Twoje psy, ubrac moją koszulke firmową i razem z nami wejść/wbiec na ring... Tego właśnie się obawiam...

Poza tym nie znamy kolejności konkurencji finałowych. Ale Pary i Grupy na pewno sa obok jedna po drugiej...:cool3:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
ubrac moją koszulke firmową

Pzdr.

o :-o będą koszulki....świetnie się Asiaczki w nich prezentują....:lol::lol::lol:

ps.
(szkoda, że nie zobaczę. A.)

Posted

Maks i Spark napisał(a):
o :-o będą koszulki....świetnie się Asiaczki w nich prezentują....:lol::lol::lol:

ps.
(szkoda, że nie zobaczę. A.)

Zobaczysz na fotkach. Liczę, że ktoś jednak będzie robił fotki konkurencji finałowych...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Zobaczysz na fotkach. Liczę, że ktoś jednak będzie robił fotki konkurencji finałowych...

Pzdr.

...ja też na to liczę:razz:

Posted

Asiaczek napisał(a):

Pzdr.

Może ja...
Zalezy od mojego taty, ktory niestety lubi wczesniej zwiewac...
Mam nadzieje ze ten jeden raz go ubłagam :razz::razz:

Posted

Talagia napisał(a):
Rzeczywiscie krzyżówka na potwierdzeniu jest bardzo ciekawa :roll:
Głowiłam sie, zeby ja rozszyfrowac i liczylam na jakies ukryte informacje (stawka? ilosc psow?) Niestety :(

No ale w kazdym razie widze, ze duzo osob spotkamy. Mam nadzieje, ze debiut w tym sezonie bedzie udany :razz:

Nasze potwierdzenie dziś przyszło, krzyżówka :D rozwiązana, błędów nie znaleźliśmy - przy okazji przypomnieli nam, że zgłoszenie było do championów :lol:

Posted

Elitesse napisał(a):
w sznaucach to polowa stawki bedzie z Polski :evil_lol::evil_lol:

a skąd wiesz, jest może stawka :razz: czy to wewnętrzne info :evil_lol: