Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dream napisał(a):
W piątek wieczorem bierzemy pizzę czy co tam jeszcze zaproponują :lol:

No niestety ja tym razem jade z cala banda i bezposrednio na wystawe :p
Ale na pizze chetnie sie piszemy moze w Brnie ? tam bede od piatku:)

Posted

Tecia napisał(a):
No niestety ja tym razem jade z cala banda i bezposrednio na wystawe :p
Ale na pizze chetnie sie piszemy moze w Brnie ? tam bede od piatku:)

pozostaje życzyć Wam smacznego i szukać następnej okazji ;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nie ukrywam, że liczę tez na pomoc Marii (jak Słowacy uznają mi moje uczestnictwo w konkurencji Grupa Hodowlana).
To jak? Pasi?:lol:

Pzdr.

jeśli to chodziło o mnie...to będzie sama przyjemność :D ;)

Posted

Musiałek napisał(a):
I my mamy potwierdzenie :)

i dobrze ze mi ptzypomnieli ze zglosilam psy w pary hodowlane bo zapomniałam :))

No to sie na ringu honorowym spotkamy :cool3:
Ja tez z para sie pokazuje :lol:

Posted

Do mnie jeszcze potwierdzenie nie dotarło:razz: a jak snieg tak bedzie dalej sypał to i pewnie jeszcze sobie na nie poczekam - listonosz nie dojedzie:eviltong: uroki mieszkania na odludziu:eviltong:
wszystkim wysyłali 30.12?

Posted

Tascha napisał(a):
Do mnie jeszcze potwierdzenie nie dotarło:razz: a jak snieg tak bedzie dalej sypał to i pewnie jeszcze sobie na nie poczekam - listonosz nie dojedzie:eviltong: uroki mieszkania na odludziu:eviltong:
wszystkim wysyłali 30.12?

Jedziesz z basenką?:lol:

pzdr.

Posted

Elitesse napisał(a):
kolezanka z Poznania dzis tez dostala

uhh mam nadzieje ze jutro i ja znajde w skrzynce :roll:

Skoro Asia dostała, to może i ja niedługo dostanę :D

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jedziesz z basenką?:lol:

pzdr.

nie -z pinkiem:eviltong:który ma uraz do facetów - a ja głupia jak zgłaszałam, to myslałam ze Havelka Tibor to kobita hi hi hi :eviltong::eviltong::eviltong:

U nas w skrzynce dalej pusto...chociaz listonosz dzisiaj dotarł przez zawieję :p

Posted

Tascha napisał(a):
nie -z pinkiem:eviltong:który ma uraz do facetów - a ja głupia jak zgłaszałam, to myslałam ze Havelka Tibor to kobita hi hi hi :eviltong::eviltong::eviltong:

U nas w skrzynce dalej pusto...chociaz listonosz dzisiaj dotarł przez zawieję :p

Hahaha, no, rzeczywiście, toś się omyliła...

Ja tak miałam w Estonii. Nazwisko i imię sędziego/sędziny - Helge LIE. Ja - tak jak Ty - myślałam, że to kobitka. Patrzę, a tu na ring wędruje starszy pan. Myślę, że nastąpiła zmiana sędziego... Potem dopiero koleżanka z Estonii wyjaśniła mi, że imię Helge, to imie męskie!:cool1:

Pzdr.

Posted

flashka-g napisał(a):
może mi ktos powiedziec czy tamtejsze hale są dosyć ciepłe, czy są dywany? My wybieramy sie na sobote.

W zeszłym roku było mi dość chłodno na hali, ale o ile dobrze pamiętam to skądś dmuchało ciepłe powietrze. Dla piesków były dywany dookoła ringu :) (albo po prostej, teraz już nie pamiętam).

Pozdrawiam