Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

u nas 17 flatów .. chyba rasa się rozwija... Ale żadnych Polaków:roll: bardzo dużo Czechów.. nawet znajomi, ale czeska mowa - obca mowa :oops: ja to nic nie kumam z tego języka :oops:
:lol: jestem dobrej myśli, Słowacy mają jedną dobrą sukę, której na nasze szczęście nie ma:multi:
rany, niesamowita ta różnica między haszczakami .. tam w ogóle ich nie ma na wystawach, a u nas tłumy..

• Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

efra-husky napisał(a):
pierozek_monika jeśli chcesz to oczywiście możesz się z nami zabrać.
Jedziemy w sobotę. Wstępnie planujemy wyjazd w sobotę z Katowic około godziny 3-ej rano

Efra-husky byłaś może już w Trencinie?
zastanawiałam się ile czasu zakładać na podróż. Też startuje w sobote z rana i tak liczylam ze z Krakowa wystarczy wyjechac kolo 4 ?
Nie jechalam jednak tą trasa i nie wiem czy wystarczy ?

Posted

Hej Tecia :p
Z Krakowa do Trencina jest ok 300 km; ja trasę planowałam przez Cieszyn, bo to chyba najlepsza trasa (w sensie najszybsza, i nawet w najgorszych warunkach przejezdna) ;)
Tak liczyłam, że około 4 godzin na dojazd potrzeba, ale ze względu na to, że w Trencinie jest ścisk i tłok na halach dlatego chciała bym być jak najwcześniej i zająć sobie trochę miejsca ;)

Posted

[quote name='efra-husky']pierozek_monika jeśli chcesz to oczywiście możesz się z nami zabrać.
Jedziemy w sobotę. Wstępnie planujemy wyjazd w sobotę z Katowic około godziny 3-ej rano

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
a po co tak wcześnie?

ja już byłam w Trenicinie i dwa razy w Nitrze i jeszcze tak wcześnie nie wyjeżdzałam :evil_lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
a po co tak wcześnie?

ja już byłam w Trenicinie i dwa razy w Nitrze i jeszcze tak wcześnie nie wyjeżdzałam :evil_lol:

Ja też byłam w Nitrze ale tam inne warunki na halach a ja nie lubię, żeby mi ktoś miał zdeptać psy. Dlatego właśnie chciała bym być przed 7-mą na wystawie i stąd taka a nie inna pora wyjazdu ;)

Posted

efra-husky napisał(a):
Ja też byłam w Nitrze ale tam inne warunki na halach a ja nie lubię, żeby mi ktoś miał zdeptać psy. Dlatego właśnie chciała bym być przed 7-mą na wystawie i stąd taka a nie inna pora wyjazdu ;)

Jestescie w sobote?
Może uda mi sie was złapać :multi::multi:

Posted

efra-husky napisał(a):
no pewnie Paulinko :p Jesteśmy w sobotę i zapraszamy do nas :p

Dawno się nie widziałyśmy ;)

Ostatni raz w Kijowie? Oj kupa czasu :razz:
Jasne ze wpadne,a razem ze mna moja kolezanka ;)

Posted

efra-husky napisał(a):

no i wszystko jasne :-)

Posted

MEGNUM napisał(a):
Czy ktoś mógłby przywieźć z wystawy małego szczeniaczka jrt??
Plissss:oops:

My jedziemy z Krakowa w sobote jeśli Ci to pasi to pewnie nie bedzie problemu zabrac malucha:) gdzie sie zmiesci 4 psy to i 5 wejdzie:)