Yoshko Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Ja dostałam przed chwileczką potwierdzenie które wysłane było ze Słowacji 30.12.2008 Quote
Tecia Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Dream napisał(a):W piątek wieczorem bierzemy pizzę czy co tam jeszcze zaproponują :lol: No niestety ja tym razem jade z cala banda i bezposrednio na wystawe :p Ale na pizze chetnie sie piszemy moze w Brnie ? tam bede od piatku:) Quote
Dream Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Tecia napisał(a):No niestety ja tym razem jade z cala banda i bezposrednio na wystawe :p Ale na pizze chetnie sie piszemy moze w Brnie ? tam bede od piatku:) pozostaje życzyć Wam smacznego i szukać następnej okazji ;) Quote
Talagia Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 My równiez dostalismy dzisiaj potwierdzenie :) :multi: Quote
Musiałek Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 I my mamy potwierdzenie :) i dobrze ze mi ptzypomnieli ze zglosilam psy w pary hodowlane bo zapomniałam :)) Quote
M&S Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Asiaczek napisał(a):Nie ukrywam, że liczę tez na pomoc Marii (jak Słowacy uznają mi moje uczestnictwo w konkurencji Grupa Hodowlana). To jak? Pasi?:lol: Pzdr. jeśli to chodziło o mnie...to będzie sama przyjemność :D ;) Quote
Asiaczek Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Maks i Spark napisał(a):jeśli to chodziło o mnie...to będzie sama przyjemność :D ;) Super! Pzdr. Quote
Tecia Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Musiałek napisał(a):I my mamy potwierdzenie :) i dobrze ze mi ptzypomnieli ze zglosilam psy w pary hodowlane bo zapomniałam :)) No to sie na ringu honorowym spotkamy :cool3: Ja tez z para sie pokazuje :lol: Quote
Tascha Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Do mnie jeszcze potwierdzenie nie dotarło:razz: a jak snieg tak bedzie dalej sypał to i pewnie jeszcze sobie na nie poczekam - listonosz nie dojedzie:eviltong: uroki mieszkania na odludziu:eviltong: wszystkim wysyłali 30.12? Quote
Ziunia Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 :sweetCyb: ma a a amy potwierdzenie :bigcool: mi wysłali 29.12 Quote
Elitesse Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 kolezanka z Poznania dzis tez dostala uhh mam nadzieje ze jutro i ja znajde w skrzynce :roll: Quote
Natalia_W Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 ja tez dzisiaj dostałam :D oby nas zima nie dopadła ;) Quote
Asiaczek Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Tascha napisał(a):Do mnie jeszcze potwierdzenie nie dotarło:razz: a jak snieg tak bedzie dalej sypał to i pewnie jeszcze sobie na nie poczekam - listonosz nie dojedzie:eviltong: uroki mieszkania na odludziu:eviltong: wszystkim wysyłali 30.12? Jedziesz z basenką?:lol: pzdr. Quote
Iwa-R Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Elitesse napisał(a):kolezanka z Poznania dzis tez dostala uhh mam nadzieje ze jutro i ja znajde w skrzynce :roll: Skoro Asia dostała, to może i ja niedługo dostanę :D Quote
Elitesse Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 mam mam mam :multi::multi: i wyglada na to ze wszytko Ok z oplatami jest :) Quote
Frytela Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 My tez spimy www penzionnasihoti sk <- tutaj ;) 3 osoby plus jeden maly wsciekniety corgi :loveu::loveu::evil_lol::evil_lol: a i jednak spimy z piątku na sobote ;) Quote
Tascha Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Asiaczek napisał(a):Jedziesz z basenką?:lol: pzdr. nie -z pinkiem:eviltong:który ma uraz do facetów - a ja głupia jak zgłaszałam, to myslałam ze Havelka Tibor to kobita hi hi hi :eviltong::eviltong::eviltong: U nas w skrzynce dalej pusto...chociaz listonosz dzisiaj dotarł przez zawieję :p Quote
Asiaczek Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Tascha napisał(a):nie -z pinkiem:eviltong:który ma uraz do facetów - a ja głupia jak zgłaszałam, to myslałam ze Havelka Tibor to kobita hi hi hi :eviltong::eviltong::eviltong: U nas w skrzynce dalej pusto...chociaz listonosz dzisiaj dotarł przez zawieję :p Hahaha, no, rzeczywiście, toś się omyliła... Ja tak miałam w Estonii. Nazwisko i imię sędziego/sędziny - Helge LIE. Ja - tak jak Ty - myślałam, że to kobitka. Patrzę, a tu na ring wędruje starszy pan. Myślę, że nastąpiła zmiana sędziego... Potem dopiero koleżanka z Estonii wyjaśniła mi, że imię Helge, to imie męskie!:cool1: Pzdr. Quote
flashka-g Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 może mi ktos powiedziec czy tamtejsze hale są dosyć ciepłe, czy są dywany? My wybieramy sie na sobote. Quote
efra-husky Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 z tego co widziałam na zdjęciach to na ringach był niezbyt szeroki kawałek wykładziny położony po obwodzie. Quote
Iwa-R Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 flashka-g napisał(a):może mi ktos powiedziec czy tamtejsze hale są dosyć ciepłe, czy są dywany? My wybieramy sie na sobote. W zeszłym roku było mi dość chłodno na hali, ale o ile dobrze pamiętam to skądś dmuchało ciepłe powietrze. Dla piesków były dywany dookoła ringu :) (albo po prostej, teraz już nie pamiętam). Pozdrawiam Quote
Recommended Posts