Elitesse Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 korony nie dla polakow, zreszta na slowacji od 1 stycznia panuje euro :eviltong: Quote
Asiaczek Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Elitesse']korony nie dla polakow, zreszta na slowacji od 1 stycznia panuje euro :eviltong:[/quote] Nawet nie wiedziałam, że Słowacy sa tacy szybcy w Euro! My - taka mam nadzieję - juz niedługo, bo w 2012 r.:multi: Pzdr. Quote
Basik Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Kochani a jak sędziuje Pani Nicziewicz Jadwiga, PL? Czy warto do niej jechać - chodzi mi o to jak traktuje rodakow na wystawach zagranicznych? Quote
Elitesse Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='Basik']Kochani a jak sędziuje Pani Nicziewicz Jadwiga, PL? Czy warto do niej jechać - chodzi mi o to jak traktuje rodakow na wystawach zagranicznych?[/quote] mi dala BIS kl.honorowej w Bratyslawie wiec chyba nie ma uprzedzen Quote
kinnia Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 a jak płacicie? wysyłacie przelew przez pocztę? Ps:Mogę prosić jeszcze o stawkę seterów irlandzkich? Quote
Tascha Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='kinnia']a jak płacicie? wysyłacie przelew przez pocztę? Ps:Mogę prosić jeszcze o stawkę seterów irlandzkich?[/quote] zalezy w jakim banku masz konto- czasem warto ( i da sie elektronicznie) zrobic przelew, a czasem nie maja takiej opcji jak np nie masz specjalnego konta walutowego;albo jesli nie masz konta w danym banku to opłata moze byc i ponad 100zł :mad: ja wysłałam pocztą ( płacisz w złotówkach i oni przeliczaja na euro, za wysłanie pieniędzy 13 zł opłata, ale kasa idzie ok 10 dni); jechał ktos kiedys pociagiem do Trencina? jak nie znajdziemy nikogo kto nas przygarnie na droge to pewnie zostanie nam nasza "kochana kolej":eviltong: Quote
Elitesse Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 ja mam zwykle konto w PKO BP z opcja internetowa - przelew w EUR kosztuje 8 zl - wysylalam juz tak pieniadze na Slowacje, do Austrii i na Wegry - zawsze bez problemu :) Quote
Tecia Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='kinnia']a jak płacicie? wysyłacie przelew przez pocztę? Ps:Mogę prosić jeszcze o stawkę seterów irlandzkich?[/quote] Kinia czyzbyś się wybierała? Na 2009 rok w irlandach na 100% znajdziesz moje wiec juz czesc stawki masz :diabloti: Jedziemy z Gochą Nelciowa z iloscia 4 szt 2+2 :evil_lol: adokladniej mowiac 1+1 mlodzież i 1+1 dorosle:) Quote
kinnia Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='Tecia']Kinia czyzbyś się wybierała? Na 2009 rok w irlandach na 100% znajdziesz moje wiec juz czesc stawki masz :diabloti: Jedziemy z Gochą Nelciowa z iloscia 4 szt 2+2 :evil_lol: adokladniej mowiac 1+1 mlodzież i 1+1 dorosle:)[/quote] Mam zamiar:razz: tylko moja mame namówić to jest bardzo trudno:D no i transport nie jest pewny:placz: No i chętnie bym zobaczyła Dakote w Akcji:loveu::loveu: Quote
Tecia Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='kinnia']Mam zamiar:razz: tylko moja mame namówić to jest bardzo trudno:D no i transport nie jest pewny:placz: No i chętnie bym zobaczyła Dakote w Akcji:loveu::loveu:[/quote] No to pracuj intensywnie nad mama i obiecaj jej ze zabawa bedzie przednia bo sporo polskich swetrow sie wybiera:) A Dakusia z braciszkiem warte grzechu:diabloti::evil_lol::diabloti: Quote
kinnia Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 pracuje pracuje:) zobaczymy co to będzie:roll: Quote
Iwa-R Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='puli'] Obstawiam że u p. Ridarcikowej wygra psiutek mocno zbudowany w "roboczym" typie - taki ofutrzony czołg ;)[/quote] To przecież idealny opis mojego psa :D Jutro zgłaszam :evil_lol: Nie wiecie może czy można zgłosić mailem, czy tylko pocztą? Quote
Błyskotka Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Tak pani Gabrysia jest spoko ( jeszcze nie nacisnęła mi na odcisk :evil_lol:). Ja bym jechała do niej ale nie na Trencin. Iwona jedź skończyć ten championat ;). Quote
Błyskotka Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 No tym bardziej że dyplom championa Sułtana już jest w teczce :multi:. Quote
Iwa-R Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Błyskotka'] Ja bym jechała do niej ale nie na Trencin. Iwona jedź skończyć ten championat ;).[/quote] Tak, bardzo chciałabym skończyć.... Później Słowację pozostawiam dla Ciebie, żeby nie wchodzić sobie w drogę :D Pozdrawiam Quote
Iwa-R Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Błyskotka']No tym bardziej że dyplom championa Sułtana już jest w teczce :multi:.[/quote] Oj to by Pani Gabrysia miałaby ciężki orzech do zgryzienia... dwa czołgi na ringu :D :evil_lol: Quote
Iwa-R Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Wiecie co... jestem pod ogromnym wrażeniem. Wysłałam maila z zapytaniem czy mogę wysłać zgłoszenie mailem czy tylko pocztą. Odpowiedź dostałam po 20 minutach.... Niestety tylko poczta. Quote
Asiaczek Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Ja też wyślę pocztą; taki miałam zamiar.:lol: Pzdr. Quote
Tecia Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Iwa-R']Wiecie co... jestem pod ogromnym wrażeniem. Wysłałam maila z zapytaniem czy mogę wysłać zgłoszenie mailem czy tylko pocztą. Odpowiedź dostałam po 20 minutach.... Niestety tylko poczta.[/quote] Hihihi, co do szybkości odsyłania odmownych informacji są naprawdę szybcy:evil_lol: Wysłałam zgłoszenia wraz z kompletem dokumentów i potwierdzeniem zapłaty i ku mojemu zaskoczeniu po godzinie dostałam odpowiedz ze dziękują za wpłatę ale zgłoszenia nie przyjmują i muszę je wysłać pocztą. Oczywiście zero informacji o ewentualnym zwrocie kasy gdybym zgłoszenia nie dosłała, ale oczywiście info że w przypadku gdy zgłoszenie wpłynie po 14 muszę się liczyć z koniecznością dokonania dopłaty za drugi termin:angryy: tak więc pod wrazeniem to z pewnością nie jestem bo to chyba nie liczny wyjątek wystaw na ktore nie mozna zglosić psiurków za pośrednictwem netu, dla mnie to niestety wtorny analfabetyzm. Wysyłam zgłoszenie jutro priorytetem i mam nadzieje ze dojdzie:angryy: Quote
M&S Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 to znaczy, ze I-szy termin wpłaty na konto się nie liczy:-o, chyba ich.....:mad: Quote
M&S Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Tecia napisał(a):Hihihi, Wysyłam zgłoszenie jutro priorytetem i mam nadzieje ze dojdzie:angryy: mam pytanie na jaki adres, bo na zgłoszeniu jest tylko adres związku w Bratysławie, chyba że coś przeoczyłam Quote
Elitesse Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Maks i Spark napisał(a):mam pytanie na jaki adres, bo na zgłoszeniu jest tylko adres związku w Bratysławie, chyba że coś przeoczyłam i to jest wlasnie adres organizatora :) Quote
flashka-g Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Ja jestem wlasnie ciekawa jezeli zglosze psiaka a do nich to zgloszenie nie dojdzie to czy z taka samą wytrwałością i chęcia jak przyjmują opłaty czy w razie w ją oddadzą:roll: ... a znajac zycie to tak samo jak w Budapeszcie tak beda przyjmować opłaty na wystawie. Quote
Recommended Posts