lavinia Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Petka to 6 letnia buldożka, biała z czarnymi łatami. Z przyczyn rodzinnych musi szukać nowego domu. Jest żywą, przylepną sunią. Wychowana w domu, dobrze reaguje na inne zwierzęta. Lubi wylegiwać się na kanapie. Na spacerze ciągnie jak parowóz, trochę nauki przyda jej się z pewnością :-) Jest zdrowa, niesterylizowana (:evil_lol:). Szuka nowego, dobrego domu, gdzie ktoś poświęci jej czas i będzie się nią opiekował. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy i oświadczenia o sterylizacji ( byc może Petka zostanie wysterylizowana jeszcze przed pójściem do nowego domu ). kontakt jak zwykle do mnie; layla@onet.pl 0 889 509 903 Petka Quote
Lulka Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 jakas czarna seria czy co????? :-( piekna sunia :lol: Quote
Neris Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Ale do czasu znalezienia domu może zostać u właścicieli? Quote
lavinia Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 taką mamy umowę, chociaż i to może się zmienić.... Quote
kasia_maja Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Pamiętam jak dokładnie rok temu wstępnie rozglądałam się za bulwką "z drugiej ręki" :evil_lol: i każdy mówił, że to nierelane marzenie, że buldożki pojawiają się tak rzadko, a jeśli już natychmiast tworzy się kolejka, nawet do piesków z dłuższym, życiowym stażem.... Czyżby nowa moda na te pieski zemściła się na nich???? Petka - znajdziesz dom szybciutko, jesteś taka śliczna... wygląda na młodszą i mniejszą, niż jest w rzeczywistości..... :loveu: Quote
Chefrenek Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 A co z tą drugą? Oddali ją komuś? Bagira@sara była nimi zainteresowana ale jak jej napisałam, że jeszcze nic nie wiadomo (było to z tydzień temu) to się obraziła.:cool1: Jeszcze baller85 był zainteresowany. Quote
lavinia Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Druga zostaje w domu ....... no comment...... Bagira już do mnie pisała założyłam wszystkim buldożkom wątek zbiorczy na pwp , mam nadzieję, że dobre domy się posypią teraz..... Quote
agata-air Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 zaraz mnie jakaś cholera weźmie!! Czarna seria to mało powiedziane. a sunia super :loveu: Quote
betka-sp Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 co sie dzieje...że nagle jest taki wysyp buldozich piękności???? :-o:-o:-o:-o Quote
kasia_r Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Ciotka Lavinia sie nie nudzi :roll: W Polsce za rok, dwa już nie będzie mody na żadną rasę.... bo niby na jaką? lada moment wszystkie się wyczerpią w pseudohodowlach... Quote
Chefrenek Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 betka-sp napisał(a):co sie dzieje...że nagle jest taki wysyp buldozich piękności???? :-o:-o:-o:-o To się dzieje, że ludzie biorą bulwy nie mając o nich zielonego pojęcia. Poźniej pies zachoruje i... bum:cool3: Quote
lavinia Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 potrzebuję pomocy kogos z dogo, do wizyty przedadopcyjnej w Tychach:lol: Quote
lavinia Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 wiadomość z ostatniej chwili - Petka zawzięcie gania koty :crazyeye: czyli potencjalne domy powinny wziąć to pod uwagę wprawdzie żadnego jeszcze nei zjadła.....ale kto wie :evil_lol: Quote
Paola06 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Dostałam info.na PV.Dziekuję. Jak najszybciej będę sie umawiac z ludzmi z Tych. Czyli dom bez kotów. Quote
Paola06 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Jutro jedziemy na wizyte p/adopcyją do Tych. Trzymajta kciukasy-a Petka -pazury:) Quote
betka-sp Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Paola06 napisał(a):Jutro jedziemy na wizyte p/adopcyją do Tych. Trzymajta kciukasy-a Petka -pazury:) hej...i jak??? byliście?? jeszcze nie??? czemu tu tak cicho...........?? :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Paola06 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Hey,hey,juz jesteśmy:) Domek w TYCHACH-sprawdzony.Wg.mnie wszystko ok.Byłam razem z moim TZ-nick na dogo Yoszko. Młodzi ludzie,mają 1,5 rocznego pręgowanego buldozka.Zakochani w rasie,świadomi że Petka bedzie wysterylizowana.Podpowiedziałam żeby przeprowadzili test w mieszkaniu,jak ich rezydent zareaguje na drugiego psa.Trzeba dmuchać na zimne,tymbardziej że jest on temperamentnym pieskiem.Gdyby bylo ok.to sądzę że Lavinia podejmie ostateczną decyzję.Napewno pozostaje kwestia dogadania tematu sterylki i transportu. Aha,swojemu pieskowi gotuja jedzonko,niewiedziałam czy Petka je suchy,ale to już chyba szczegół. Quote
lavinia Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Paola wielkie dzięki raz jeszcze, dla Ciebie i TZ :loveu::loveu: Quote
Paola06 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Hey,hey:) Co tu taka cisza??Dzwonili do mnie ludzie z Tych.Byli dzisiaj u nich znajomi ,z suczką i pieski wspaniale sie razem bawiły,także test wypadł pomyslnie:) Zapadły juz jakies decyzje?Petka szuka domu,czy juz go ma?:) Quote
agata-air Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Poaola spokojnie, lavinia zapewne niedlugo odpowie. Załatwia wszytsko z bulwą z ...lasu :roll: Quote
nusiaczek Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 betka-sp napisał(a):co sie dzieje...że nagle jest taki wysyp buldozich piękności???? :-o:-o:-o:-o Bo ci którzy chcą je mieć nie mają na nie pieniędzy a inni myślą że to zabawki. Mam pytanie czy znaleziony został domek dla niej ja bylabym zainteresowana uwielbiam buldozki poprosze o kontakt na gg 7653411 dziekuje Quote
Recommended Posts