iwop Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 AgaiThea a w którym miejscu ja psioczę na fundację...?:shake: Nie zapomniałam pomocy, której NATYCHMIAST udzieliłas Belli z mojego avtarku...:oops: Quote
AgaiTheta Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Ech dziewczyny :-( Zamiast psioczyć na fundacje, w tym czasie, któraś mogła jej założyć wątek na forum w dziale boksi pozafundacyjnych. W pierwszym poście zamieszczone są wskazówki, jak musi wyglądać pierwszy post, żeby psiak szybko znalazł się na stronie. Zakładasz wątek, co kilka dni jakaś informacja, co u psiaka i pies szuka domu i u nas ;) forum jest otwarte. Tylko poddałabym dyskusji czy Szpilka ma w sobie coś z boksera.... że potrzebna jej pomoc nie przeczę. Quote
AgaiTheta Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Mamy na stronie boksie, które są już rok pod opieką fundacji i nie znalazły domów. Myślicie, że Szpilka wśród boksi będzie miała szanse? Średnio to widzę... Gdzie ona ma ogłoszenia? Ma allegro? Quote
irenaka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Iwonko!:loveu: Melduję się na wątku. Ponieważ się "świecisz":evil_lol: wyślij mi SMS czy mogę zadzwonić. Quote
irenaka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 iwop napisał(a):a cos się stało irenaka...?:oops: Nic się nie stało. Mogę zadzwonić teraz? Quote
iwop Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Pewnue, że tak. Nic tu nie chodzi...:shake: Quote
iwop Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Zapraszam na mój bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/f99/roznosci-na-leczenie-utrzymanie-chorego-misia-129898/ Quote
Fiks Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 AgaiTheta napisał(a): Zamiast psioczyć na fundacje, w tym czasie, któraś mogła jej założyć wątek na forum w dziale boksi pozafundacyjnych. Masz racje :oops: Zalozylam konto na forum, ale czakalam na odpowiedz z fundacji, do ktorej napisalam prosbe o pomoc. Myślicie, że Szpilka wśród boksi będzie miała szanse? Nie wiem, ale lapie sie wszystkiego co moze pomoc Szpilce w znalezieniu domu. Gdzie ona ma ogłoszenia? Ma allegro? Zaraz wkleje wszystkie ogloszenia. Edit: Mix boksera - trzymana w ciemnej piwnicy! Mix bokserka - szuka kochaj�cego domu! Mix bokserka - szuka kochającego domu! | Wielorasowe - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Mix bokserka - szuka kochaj�cego domu!, Kielce, Spo�eczno��, zwierzaki, Mix bokserka - szuka kochającego domu! - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Kraków Mix bokserka - szuka kochającego domu! / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Mix bokserka - szuka kochającego domu! / Psy > Boksery - Ostrowiec Świętokrzyski Mix bokserka - szuka kochającego domu! Psy Szczeniaki Bokser Kielce Świętokrzyskie - Petsy Robie Szpilce allegra, wyroznione. Wlasnie teraz sie skonczylo. I wznowie, ale chyba z innym tekstem, nie takim smutnym. Edit: ostatnie allegro: Śliczna bokserka szuka kochanego domu (521586709) - Aukcje internetowe Allegro Zrobilam tez Szpilce profil na Naszej Klasie Logowanie do nasza-klasa.pl Iwop a moze uda Ci sie zrobic nowa sesje zdjeciowa Szpileczce :cool3: Quote
iwop Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Szpilka ogłaszana jest również w lokalnej gazecie i telewizji kablowej... Fiks, Viris obiecała, że zrobi Szpilce zdjęcia, a Viris jest prawdziwa artystka a nie tylko moderatorem -masakratorem:evil_lol: Quote
Fiks Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 iwop napisał(a): Fiks, Viris obiecała, że zrobi Szpilce zdjęcia, a Viris jest prawdziwa artystka a nie tylko moderatorem -masakratorem:evil_lol: A to super, bo Szpilce baaardzooo przydadza sie nowe zdjecia. A moze ktos napisze nowy tekst do ogloszen. Ale taki optymistyczny jak pisala Ewab. Zadnych smutasow :angryy: Quote
ewab Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Fiks napisał(a):A to super, bo Szpilce baaardzooo przydadza sie nowe zdjecia. A moze ktos napisze nowy tekst do ogloszen. Ale taki optymistyczny jak pisala Ewab. Zadnych smutasow :angryy: Fiks chcesz mnie wyrwać do tablicy. Musi mnie "natchnąć" i muszę mieć trochę czasu. Może w weekend? Quote
Fiks Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 ewab napisał(a):Fiks chcesz mnie wyrwać do tablicy. Musi mnie "natchnąć" i muszę mieć trochę czasu. Może w weekend? Alez, wcale nie mialam takiego zamiaru :cool3: Ale....jakbys miala w weekend przyplyw tworczej weny...:lol: Quote
AgaiTheta Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Kurcze nie kumam co tu sie dzieje z tymi postami :/ Hop Szpilka! Quote
andzia69 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 AgaiTheta napisał(a):Kurcze nie kumam co tu sie dzieje z tymi postami :/ Hop Szpilka! a posty skaczą jak pop..ne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
andzia69 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Szpilka na forum boksiowym: http://www.fundacjabokserywpotrzebie**********/boksery-pozafundacyjne,15/ostrowiec-swietokrzyski-szpilka-2-letni-mix-boksera,988.html Quote
OLUTKA55 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 ale to wszystkiego nie załatwi,podnosimy dziewczynke:multi: Quote
Fiks Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Jedna taka Dobra Duszyczka bedzie rozwieszac plakaty z ogloszeniami Szpilki :loveu: Agatka :modla: Quote
ewab Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Dziękujemy dobrej Duszycce:calus: Z obiecanym tekstem nie wyrobie przed czwartkiem:shake:. Quote
Fiks Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 ewab napisał(a): Z obiecanym tekstem nie wyrobie przed czwartkiem:shake:. Ewus (jesliz Ty Ewa :lol:) nic nie szkodzi. Quote
Recommended Posts