Jump to content
Dogomania

Mix boksera - trzymana w ciemnej piwnicy! MA DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szukam dla Szpilki chociaz tymczasu... Tutaj nie powinna zostać:shake:
Sytuacja jest taka, że szkoda nawet pisać... Jest źle... Nawet nie możemy teraz jesj ciachnąć, bo nie miałaby gdzie po zabiegu sie podziać...
Ech... całe szczęście, że malutka Lola jedzie do domku :oops: A Szpilki nikt nie chce, nikt o nia nie pyta...

Posted

Pisalam, ze zrobilam Szpilce profil na Naszej Klasie. I tam znalazlam dwoch milosnikow bokserow, ktorzy obiecali pomoc w znalezieniu domu...wiem...to nic nie znaczy,ale zawsze jest jakas nadzieja...
No i jeszcze raz napisalam PW do dogomaniaczek dzialajacych w roznych fundacjach Bokserow w Potrzebie. Bede mialczec tak dlugo az ktoras fundacja sie wreszcie ulituje i przygarnie Szpilke pod swoje skrzydla.

Posted

ewab napisał(a):
Iwop napisz na adopcje@bokserywpotrzebie.pl. Może ciotki od bokserów coś pomogą.

Pisalam do nich...dawno...
2008-11-05 na prosbe o pomoc dla Szpilki dostalam taka odpowiedz:

".........Niestety Szpilka- mimo że jest urocza- nie jest bokserem, bardziej
wygląda na psa owczarkopodobnego,a nie bokseropodobnego....." :-o

Dziewczyny, milosniczki Boksiow z dogo nie odpowiadaja na moje PW......

Posted

ech... boksia nie, tylko podobna, ale widać to "podobna" robi wielką róznice... Odmowę pomocy mozna jakoś inaczej wytłumaczyć, napewno jednak nie podobieństwem do owczarka:shake:

Trudna sprawa ze Szpilką...:-( Nikt sie nia nie interesuje... Ja niestety wkrótce będe musiała ograniczyć bardzo swoją "psią" działalność, bo niestety musze zająć się na dobre swoim zdrowiem. Co wtedy z nią będzie...:oops: