ewab Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Ja bym jeszcze proponowała wybrać inną fotkę do banerka:cool3:. Iwop jak pan Wiesiek. Nadal w swoim świecie? Quote
ewab Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Szpilka w górę. Chyba Iwop ma urwanie głowy i nie ma czasu zajrzeć na dogo. Quote
iwop Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Szukam dla Szpilki chociaz tymczasu... Tutaj nie powinna zostać:shake: Sytuacja jest taka, że szkoda nawet pisać... Jest źle... Nawet nie możemy teraz jesj ciachnąć, bo nie miałaby gdzie po zabiegu sie podziać... Ech... całe szczęście, że malutka Lola jedzie do domku :oops: A Szpilki nikt nie chce, nikt o nia nie pyta... Quote
Fiks Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Pisalam, ze zrobilam Szpilce profil na Naszej Klasie. I tam znalazlam dwoch milosnikow bokserow, ktorzy obiecali pomoc w znalezieniu domu...wiem...to nic nie znaczy,ale zawsze jest jakas nadzieja... No i jeszcze raz napisalam PW do dogomaniaczek dzialajacych w roznych fundacjach Bokserow w Potrzebie. Bede mialczec tak dlugo az ktoras fundacja sie wreszcie ulituje i przygarnie Szpilke pod swoje skrzydla. Quote
mariamc Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 A czy daliście Szpilkę do ADOPCJI BOKSEROW? W ciągu 4 dni od umieszczenia na Dogo zabrali Starego boksia Dragona na dt. Quote
ewab Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Iwop napisz na adopcje@bokserywpotrzebie.pl. Może ciotki od bokserów coś pomogą. Quote
iwop Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Ewab, juz dawno pisałam.:oops: Żadnego odezwu.:shake: Quote
Fiks Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 ewab napisał(a):Iwop napisz na adopcje@bokserywpotrzebie.pl. Może ciotki od bokserów coś pomogą. Pisalam do nich...dawno... 2008-11-05 na prosbe o pomoc dla Szpilki dostalam taka odpowiedz: ".........Niestety Szpilka- mimo że jest urocza- nie jest bokserem, bardziej wygląda na psa owczarkopodobnego,a nie bokseropodobnego....." :-o Dziewczyny, milosniczki Boksiow z dogo nie odpowiadaja na moje PW...... Quote
iwop Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Gdzie ona do owczarka podobna?:crazyeye: Quote
iwop Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Jezeli ten pies jest podobny do owczarka to ja jestem podobna do Angeliny Jolie:oops: Quote
iwop Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 ech... boksia nie, tylko podobna, ale widać to "podobna" robi wielką róznice... Odmowę pomocy mozna jakoś inaczej wytłumaczyć, napewno jednak nie podobieństwem do owczarka:shake: Trudna sprawa ze Szpilką...:-( Nikt sie nia nie interesuje... Ja niestety wkrótce będe musiała ograniczyć bardzo swoją "psią" działalność, bo niestety musze zająć się na dobre swoim zdrowiem. Co wtedy z nią będzie...:oops: Quote
andzia69 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 wysłałam prośbę do boksiów jeszcze raz....:-( Quote
mariamc Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Napisz do Germaine , pisałam już jej o Szpilce, tylko nie umiem wstawiać linków. Quote
iwop Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 mariamc - do tych "drugich" od bokserów tez już pisałam...:shake: Quote
Fiks Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Germaine jest od www.bokserywpotrzebie.pl czyli adopcje@bokserywpotrzebie.pl i tam pewnie Andzia napisala. Poczekamy na odpowiedz. I jest jeszcze www.fundacja-bokserywpotrzebie.pl czyli adopcje@fundacja-bokserywpotrzebie.pl Quote
ewab Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Myślę, że Andzia69 będzie miała niezbędną siłę przebicia:cool3:. Quote
Fiks Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 A czy Andzia dostala odpowiedz od boksiowych dziewczyn? Quote
Recommended Posts