OLUTKA55 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 buziaki dla Duszyczki:loveu::loveu::loveu: Quote
irenaka Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Mam osobę która rozpatruje DT dla Szpilki. Wydaje mi się, że jedyną przeszkodą są finanse na utrzymanie i ewentualne leczenie suczki. DT jest z kotem ( nie wiem czy nie będzie problemu) Czy na tym wątku ( nie chcę obciążać tym Iwonki) znajdą się osoby które mogą zadeklarować jakąś stałą pomoc finansową dla DT? Druga sprawa, to DS. Wczoraj mój TZ rzucił hasło adopcji psa u jednego z naszych klientów i spróbuję zaproponować Szpilkę bo chcą sunię boksera. Może się uda, ale potrzebuję kilka dobrych zdjęć Szpilki. Dom znam tylko z rozmów telefonicznych, mieszkanie jest małe, ale ze względu na emeryturę Pan często siedzi na dużej działce pod Krakowem. Nie wiem czy się uda, ale spróbuję. Quote
iwop Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 irenaka, ze wzgledu na Misia (w moim podpisie) nie dam rady podjąć sie kolejnego płatnego tymczasu...:shake: Szpilka jest absolutnie zdrowa, oczywiście musi zostac wysterylizowana... Jeżeli chodzi o koty, to obecnie rownież przebywa z kotem i nie wykazuje żadnego zainteresowania...:oops: Quote
iwop Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 irenaka porobię zdjęcia Szpilce a może umówię się na sesję zdjęciowa z Viris, bo ona robi przepiekne foto... Quote
irenaka Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Iwonko! Ja wyraźnie napisałam prośbę do osób z tego wątku ale nie biorę Ciebie pod uwagę, bo znam sytuację. Proszę Cię tylko o nowe zdjęcia Szpilki, może zamiast DT od razu wypali DS. Będę się starać ale zdjęcia muszę mieć. Quote
Fiks Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Irenaka zlota kobieto musze Cie wysciskac :calus: Ja M.M.J. vel. Fiks deklaruje sie na stala pomoc finansowa dla DT dla Szpilki. Jesli DT bylby tak mily i zorganizowal sterylke Szpilce to oplace w calosci. Tylko ile chce DT na miesiac? Dziewczynki: Iwop i Viris prosze zrobcie ladne zdjecia Szpilce :modla: Quote
Viris Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Iwop - zdjęcia zrobimy tylko jutro rano wyjeżdżam :shake::shake::shake: Będę od poniedziałku do Twojej dyspozycji z moim aparatem. Daj znać kiedy Ci pasuje, ja się dostosuję. Quote
iwop Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Viris :loveu: zadzwonie do ciebie w poniedziałek :) Quote
Fiks Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Zacznę odnawiać Szpilce ogłoszenia :oops: Mix bokserka szuka domu! (547754781) - Aukcje internetowe Allegro Mix bokserka szuka domu Mix bokserka szuka domu Mix bokserka szuka domu | Wielorasowe - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Mix bokserka szuka domu, Kielce, Spo�eczno��, zwierzaki, Mix bokserka szuka domu - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Kraków Mix bokserka szuka domu Dwuletnia s / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Mix bokserka szuka domu / Psy > Pozosta�e Quote
iwop Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Facet bardzo pije więc trudno będzie zrobić nowe ładne zdjęcia...:oops: Ja już nie daję z tym wszystkim rady...:shake: Quote
Fiks Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='iwop']Facet bardzo pije więc trudno będzie zrobić nowe ładne zdjęcia...:oops: Ja już nie daję z tym wszystkim rady...:shake:[/quote] Dlatego robię jeszcze raz ogłoszenia. Jak uda się Wam zrobić zdjecia to super, zamienię w ogłoszeniach. Jak wypali DT lub DS u irenaki to bedzie cuuudoownie. Ale na razie stoimy w miejscu. Quote
Viris Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Iwop jeśli sunia da rade bez stresu wejść do autka to możemy ją zabrać w takie fajne miejsce na sesję zdjęciową. Oczywiście czekam w gotowości jak dasz znać to porobimy. Chociaż tak Ci pomogę. Na razie chyba nigdzie się nie wybieram, chyba że z Misiem gdzieś trzeba będzie jechać? Quote
ewab Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Fiks'] Jak wypali DT lub DS u irenaki to bedzie cuuudoownie. [/quote] A kiedy jest szansa na informacje czy wypali? Quote
iwop Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Tymczas zrezygnował, potencjalny DS też się więcej nie odezwał...:shake: Quote
Fiks Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='iwop']Tymczas zrezygnował, potencjalny DS też się więcej nie odezwał...:shake:[/quote] Szkoda, bardzo szkoda....:-( Quote
mimiś Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 nie można rezygnować, musi znależć się domek Quote
Viris Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Dalej melduję gotowość do sesji zdjęciowej Szpilci. Quote
ewab Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Viris napisał(a):Dalej melduję gotowość do sesji zdjęciowej Szpilci. Z niecierpliwością czekamy na efekty:lol:. Quote
Viris Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 No to trzymajcie kciuki za sesję zdjęciową :eviltong: Quote
Fiks Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Viris napisał(a):No to trzymajcie kciuki za sesję zdjęciową :eviltong: Trzymamy.......:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Viris Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Można puścić. Szpilka jest wspaniałą fotomodelką :multi: Właśnie zgrywam zdjęcia ;) Quote
Recommended Posts