Jump to content
Dogomania

Mix boksera - trzymana w ciemnej piwnicy! MA DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam osobę która rozpatruje DT dla Szpilki.
Wydaje mi się, że jedyną przeszkodą są finanse na utrzymanie i ewentualne leczenie suczki. DT jest z kotem ( nie wiem czy nie będzie problemu)
Czy na tym wątku ( nie chcę obciążać tym Iwonki) znajdą się osoby które mogą zadeklarować jakąś stałą pomoc finansową dla DT?
Druga sprawa, to DS. Wczoraj mój TZ rzucił hasło adopcji psa u jednego z naszych klientów i spróbuję zaproponować Szpilkę bo chcą sunię boksera.
Może się uda, ale potrzebuję kilka dobrych zdjęć Szpilki.
Dom znam tylko z rozmów telefonicznych, mieszkanie jest małe, ale ze względu na emeryturę Pan często siedzi na dużej działce pod Krakowem.
Nie wiem czy się uda, ale spróbuję.

Posted

irenaka, ze wzgledu na Misia (w moim podpisie) nie dam rady podjąć sie kolejnego płatnego tymczasu...:shake: Szpilka jest absolutnie zdrowa, oczywiście musi zostac wysterylizowana... Jeżeli chodzi o koty, to obecnie rownież przebywa z kotem i nie wykazuje żadnego zainteresowania...:oops:

Posted

Iwonko! Ja wyraźnie napisałam prośbę do osób z tego wątku ale nie biorę Ciebie pod uwagę, bo znam sytuację.
Proszę Cię tylko o nowe zdjęcia Szpilki, może zamiast DT od razu wypali DS. Będę się starać ale zdjęcia muszę mieć.

Posted

Irenaka zlota kobieto musze Cie wysciskac :calus:
Ja M.M.J. vel. Fiks deklaruje sie na stala pomoc finansowa dla DT dla Szpilki. Jesli DT bylby tak mily i zorganizowal sterylke Szpilce to oplace w calosci. Tylko ile chce DT na miesiac?

Dziewczynki: Iwop i Viris prosze zrobcie ladne zdjecia Szpilce :modla:

Posted

Iwop - zdjęcia zrobimy tylko jutro rano wyjeżdżam :shake::shake::shake:
Będę od poniedziałku do Twojej dyspozycji z moim aparatem. Daj znać kiedy Ci pasuje, ja się dostosuję.

Posted

[quote name='iwop']Facet bardzo pije więc trudno będzie zrobić nowe ładne zdjęcia...:oops:

Ja już nie daję z tym wszystkim rady...:shake:[/quote]

Dlatego robię jeszcze raz ogłoszenia.
Jak uda się Wam zrobić zdjecia to super, zamienię w ogłoszeniach.
Jak wypali DT lub DS u irenaki to bedzie cuuudoownie.
Ale na razie stoimy w miejscu.

Posted

Iwop jeśli sunia da rade bez stresu wejść do autka to możemy ją zabrać w takie fajne miejsce na sesję zdjęciową. Oczywiście czekam w gotowości jak dasz znać to porobimy. Chociaż tak Ci pomogę. Na razie chyba nigdzie się nie wybieram, chyba że z Misiem gdzieś trzeba będzie jechać?