Jump to content
Dogomania

Mix boksera - trzymana w ciemnej piwnicy! MA DOM!!!

Recommended Posts

Posted

AgaiThea a w którym miejscu ja psioczę na fundację...?:shake:

Nie zapomniałam pomocy, której NATYCHMIAST udzieliłas Belli z mojego avtarku...:oops:

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ech dziewczyny :-(

Zamiast psioczyć na fundacje, w tym czasie, któraś mogła jej założyć wątek na forum w dziale boksi pozafundacyjnych. W pierwszym poście zamieszczone są wskazówki, jak musi wyglądać pierwszy post, żeby psiak szybko znalazł się na stronie. Zakładasz wątek, co kilka dni jakaś informacja, co u psiaka i pies szuka domu i u nas ;) forum jest otwarte. Tylko poddałabym dyskusji czy Szpilka ma w sobie coś z boksera.... że potrzebna jej pomoc nie przeczę.

Posted

Mamy na stronie boksie, które są już rok pod opieką fundacji i nie znalazły domów. Myślicie, że Szpilka wśród boksi będzie miała szanse? Średnio to widzę... Gdzie ona ma ogłoszenia? Ma allegro?

Posted

AgaiTheta napisał(a):

Zamiast psioczyć na fundacje, w tym czasie, któraś mogła jej założyć wątek na forum w dziale boksi pozafundacyjnych.

Masz racje :oops: Zalozylam konto na forum, ale czakalam na odpowiedz z fundacji, do ktorej napisalam prosbe o pomoc.

Myślicie, że Szpilka wśród boksi będzie miała szanse?

Nie wiem, ale lapie sie wszystkiego co moze pomoc Szpilce w znalezieniu domu.

Gdzie ona ma ogłoszenia? Ma allegro?

Zaraz wkleje wszystkie ogloszenia.

Edit:
Mix boksera - trzymana w ciemnej piwnicy!

Mix bokserka - szuka kochaj�cego domu!

Mix bokserka - szuka kochającego domu! | Wielorasowe - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj

Mix bokserka - szuka kochaj�cego domu!, Kielce, Spo�eczno��, zwierzaki,

Mix bokserka - szuka kochającego domu! - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Kraków

Mix bokserka - szuka kochającego domu! / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa

Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia

Mix bokserka - szuka kochającego domu! / Psy > Boksery - Ostrowiec Świętokrzyski

Mix bokserka - szuka kochającego domu! Psy Szczeniaki Bokser Kielce Świętokrzyskie - Petsy

Robie Szpilce allegra, wyroznione. Wlasnie teraz sie skonczylo. I wznowie, ale chyba z innym tekstem, nie takim smutnym.

Edit:
ostatnie allegro:
Śliczna bokserka szuka kochanego domu (521586709) - Aukcje internetowe Allegro

Zrobilam tez Szpilce profil na Naszej Klasie
Logowanie do nasza-klasa.pl

Iwop a moze uda Ci sie zrobic nowa sesje zdjeciowa Szpileczce :cool3:

Posted

Szpilka ogłaszana jest również w lokalnej gazecie i telewizji kablowej...

Fiks, Viris obiecała, że zrobi Szpilce zdjęcia, a Viris jest prawdziwa artystka a nie tylko moderatorem -masakratorem:evil_lol:

Posted

iwop napisał(a):

Fiks, Viris obiecała, że zrobi Szpilce zdjęcia, a Viris jest prawdziwa artystka a nie tylko moderatorem -masakratorem:evil_lol:

A to super, bo Szpilce baaardzooo przydadza sie nowe zdjecia.
A moze ktos napisze nowy tekst do ogloszen. Ale taki optymistyczny jak pisala Ewab. Zadnych smutasow :angryy:

Posted

Fiks napisał(a):
A to super, bo Szpilce baaardzooo przydadza sie nowe zdjecia.
A moze ktos napisze nowy tekst do ogloszen. Ale taki optymistyczny jak pisala Ewab. Zadnych smutasow :angryy:

Fiks chcesz mnie wyrwać do tablicy. Musi mnie "natchnąć" i muszę mieć trochę czasu. Może w weekend?

Posted

ewab napisał(a):
Fiks chcesz mnie wyrwać do tablicy. Musi mnie "natchnąć" i muszę mieć trochę czasu. Może w weekend?

Alez, wcale nie mialam takiego zamiaru :cool3:
Ale....jakbys miala w weekend przyplyw tworczej weny...:lol: