iwop Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Błagam o popmoc dla tej suczki: http://www.dogomania.pl/forum/f28/szczeniak-z-parvo-blagam-o-pomoc-ostrowiec-127807/#post11490042 Quote
SZPiLKA23 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Czesc Szpileczko imienniczko ;) znajdz domek szybko :) Quote
iwop Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Ja juz podejrzewam, że Szpilka nigdy domu nie znajdzie, bo nikt sie nia nie interesuje..:-( Quote
KrystynaS Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Ale ma taką smutną mordkę. Może taka jej uroda Quote
ewab Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Iwop jakie cechy ma Szpilka, czy umie być radosną, jest zdyscyplinowana czy samowolna, co potrafi, a czego trzeba ją nauczyć? Quote
iwop Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Ewab , Szpilka potrafi byc radosna... co do dyscypliny to słucha, ale czy zawsze to nie potrafię powiedziec, bo za rządko z nia jestem...tzn za mało czasu tam spedzam:oops: Quote
Fiks Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Chyba powinnam odnowic Szpilce wszystkie ogloszenia :oops: Ale moze wstrzymam sie az do sterylki... Robic ogloszenia czy czekac? :roll: Quote
iwop Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Nie wiem... sterylko nie będzie tak szybko:shake: Już teraz mam problem bo p. wiesiek ostro pije... a wtedy musze ciągle tam biegac i sprawdzać czy psy jadły, czy mają wodę itp. w dodatku teraz zacznie się mróz i ciągle się obawiam, że piesy moga zostac na morzie bo on zapije się i zapomni o nich... Ech...:shake: W dodatku on wyraźnie nie lubi Szpilki:-( Quote
ewab Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 To trzeba jej odnowić ogłoszenia, zrobić nowy banerek, podkreślić jej pozytywy (może wykorzystać ostatnie zdjęcie). Musimy uwierzyć, że Szpilka nie jest smutna tylko dostojna. W ogłoszeniu trzeba zaznaczyć, że sunia zostanie wydana po wysterylizowaniu. No i Szpilka szukaj swoich:evil_lol:. Quote
iwop Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Szpilka nie może być wesoła... Właściciel tymczasu chyba jej nie lubi a ona to wyczuwa...:oops: W dodatku on zaczął ostro pic i musze ciągle tam chodzic i sprawdzac czy Szpilka na mrozie nie została...:shake: Quote
ewab Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 iwop napisał(a):Szpilka nie może być wesoła... Właściciel tymczasu chyba jej nie lubi a ona to wyczuwa...:oops: W dodatku on zaczął ostro pic i musze ciągle tam chodzic i sprawdzac czy Szpilka na mrozie nie została...:shake: Iwop zasuwasz dla dobra psiaków - jak większość osób na tym forum. Sytuacja suńki nie do pozazdroszczenia, ale ogłaszając ją nie możemy jedynie pisać "smutna Szpilka". Potencjalny opiekun musi do sprawy podejść z optymizmem, a optymizm przyciąga optymizm:lol:. Quote
Fiks Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='ewab']...Musimy uwierzyć, że Szpilka nie jest smutna tylko dostojna... Ooo..wlasnie :) Dostojna Szpilka szuka domu Oki, zaczne odnawiac ogloszenia. Tylko mam ograniczony dostep do internetu i troche dluzej mi potrwa to oglaszanie. Ale spoko spoko dam rade :lol: Quote
iwop Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Fiks , ty widziałaś tymczas u p.Wieśka...:oops: Teraz jest tragedia, on tak pije, że chyba zapije się na śmierć i musze tam ciągle biegać żeby sprawdzić czy psy na mrozie nie siedzą :( Dzisiaj było przyjęcie poślubne mojej siostry a ja "urwałam" się wcześniej, że niby się źle czuję... Masakra:shake: facet tak pijany, że ledwo żywy. Nie wiem co dalej będzie bo przecież od poniedziałku idę do pracy:oops: Quote
Fiks Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Widzialam...ale co zrobic jak to jedyny tymczas :-( Wznowilam Szpilce allegro Śliczna bokserka szuka kochanego domu (521586709) - Aukcje internetowe Allegro ale moze zmienimy troche tekst, bo ten jest taki smutny. A przeciez Szpileczka nie jest smutna tylko dostojna :) Quote
ewab Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Te Wieśki tak mają. Dobre serca i paskudne zwyczaje. Fiks dopisz jeszcze na allegro, że suczka będzie wysterylizowana. Jak będą problemy z finansami na sterylkę coś pomyślimy, tylko żeby miała ze szanse na kilka dni spokoju po zabiegu. Quote
Fiks Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 ewab dopisze. Utworzylam Szpilce konto na Naszej-Klasie: Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
Recommended Posts