mimiś Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Widziałam dawno temu trawę -Była miekka i zielona,-całkiem inna od betonu który mrozi mi łapki. Widziałam kiedys niebo.Było jasne i niebieskie -całkiem inne niz sufit w piwnicy bez okna, gdzie uwięził mnie mój Pan. Bez watpienia zasłuzyłam na swój los, jestem winna Winna-bo nie jestem rasowym bokserem którym mozna sie chwalić, albo sprzedac. winna-bo na betonowej podłodze urodziłam dzieci i usiłowałam je wychowac w ciemności... pewnego dnia nadeszło ułaskawienie.Zabrano mnie z piwnicy i znowu zobaczyłam niebo.Jest jeszcze piękniejsze niż zapamiętałam. Musze się napatrzeć, bo jesli nikt mnie nie zaadoptuje pójdę do schroniska i spędzę reszte zycia w kolejnym zamknieciu. MOże tak musi być. Moze niebo, trawa, dłoń która głaszcze , należą do tych innych, szczęśliwych psów , a mój los jest przesądzony. Powiedz mi, a ja uwierzę- jestes przecież Człowiekiem, czy tak byc musi? Jeszcze mam maleńką nadzieję, jeszcze wierzę i ufam.... Twoja[jesli zechcesz]Szpilka Szpilka - mix boksera, mimo tragicznych przejść ufna i przytulasta sunia, szuka kochającej dłoni. Szuka człowieka który jej nie zawiedzie. bla bla bla - tu wiecej informacji o psie-bo w watku jest niewiele;) Iwop, lece do pracy, jutro rano mam czas, gdybys chciała inna wersje to do dyspozycji Quote
Fiks Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 agusiazet napisał(a):Wkleiłam Szpilkę do tego wątku, może się spodoba: http://www.dogomania.pl/forum/f97/fajny-dom-dla-psa-rasy-bokser-badz-w-typie-122436/ To trzymam kciuki, może akurat.... Quote
fafledwie Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Fundacja BwP wie o suni. Możemy ją umieścić na stronie ale ktoś musi nas informować co się u niej dzieje,gdzie jest,czy właściciel wyraża zgodę na jej ogłaszanie.Podajcie namiary na osobę odpowiedzialną za adopcję suni. Quote
iwop Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Ja jestem odpowiedzialna za nią. Odebralam ja właścicielom i trzymam ją na "tymczasowym" tymczasie...:oops: Jestem ci bardzo wdzięczna...Woprawdzie Szpilka jest tylko podobna do boksia, ale jest ofiarą mody na bokserki kupione za przysłowiowy grosz...:shake: Quote
mimiś Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Taka przełagodna sunia- do domku, do dzieci , -ma w mordeczce taki smutek... Quote
iwop Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Szpilka jest super łagodna i bardzo niesmiało domaga się głaskania...:shake: Quote
iwop Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Będę ci bardzo wdzięczna...:oops: Fiks ty tyle robisz dla ostrowieckich psów...:oops: Quote
Fiks Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Mix boksera - trzymana w ciemnej piwnicy! (477090425) - Aukcje internetowe Allegro Mix boksera - trzymana w ciemnej piwnicy! Mix bokserka - szuka kochaj�cego domu! Mix bokserka - szuka kochającego domu! | Wielorasowe - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Mix bokserka - szuka kochaj�cego domu!, Kielce, Spo�eczno��, zwierzaki, Mix bokserka - szuka kochającego domu! - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Kraków Mix bokserka - szuka kochającego domu! / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Mix bokserka - szuka kochającego domu! / Psy > Boksery - Ostrowiec Świętokrzyski Mix bokserka - szuka kochającego domu! Psy Szczeniaki Bokser Kielce Świętokrzyskie - Petsy Quote
iwop Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Dziękuję bardzo Fiks:loveu: W przyszłym tygodniu zrobię bazarek na sterylizacje Szpilki:oops: Quote
mimiś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 biedna sunia, moze po sterylce jej szanse wzrosną Quote
Fiks Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 fafledwie napisał(a):Fundacja BwP wie o suni. Możemy ją umieścić na stronie ale ktoś musi nas informować co się u niej dzieje,gdzie jest,czy właściciel wyraża zgodę na jej ogłaszanie.Podajcie namiary na osobę odpowiedzialną za adopcję suni. Czy coś już wiadomo czy uda się sunię umieścić na stronie Fundacji BwP? Quote
KrystynaS Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Ależ ona ma smutek w oczach. I taką łagodność. Quote
Fiks Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Fiks']Na górę Szpileczka![/quote] I jeszcze raz. Quote
mimiś Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 biedna sunia, bardzo potrzebuje domku po tym co przeszła... Quote
Fiks Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='mimiś']biedna sunia, bardzo potrzebuje domku po tym co przeszła...[/quote] Domku gdzie jesteś? Quote
Recommended Posts