Jump to content
Dogomania

Mix boksera - trzymana w ciemnej piwnicy! MA DOM!!!

Recommended Posts

Posted

Widziałam dawno temu trawę -Była miekka i zielona,-całkiem inna od betonu
który mrozi mi łapki.
Widziałam kiedys niebo.Było jasne i niebieskie -całkiem inne niz sufit w piwnicy bez okna, gdzie uwięził mnie mój Pan.
Bez watpienia zasłuzyłam na swój los, jestem winna
Winna-bo nie jestem rasowym bokserem którym mozna sie chwalić, albo sprzedac.
winna-bo na betonowej podłodze urodziłam dzieci i usiłowałam je wychowac w ciemności...
pewnego dnia nadeszło ułaskawienie.Zabrano mnie z piwnicy i znowu zobaczyłam niebo.Jest jeszcze piękniejsze niż zapamiętałam. Musze się napatrzeć, bo jesli nikt mnie nie zaadoptuje pójdę do schroniska i spędzę reszte zycia w kolejnym zamknieciu.
MOże tak musi być. Moze niebo, trawa, dłoń która głaszcze , należą do tych innych, szczęśliwych psów , a mój los jest przesądzony.
Powiedz mi, a ja uwierzę- jestes przecież Człowiekiem, czy tak byc musi?
Jeszcze mam maleńką nadzieję, jeszcze wierzę i ufam.... Twoja[jesli zechcesz]Szpilka

Szpilka - mix boksera, mimo tragicznych przejść ufna i przytulasta sunia, szuka kochającej dłoni. Szuka człowieka który jej nie zawiedzie.
bla bla bla - tu wiecej informacji o psie-bo w watku jest niewiele;)
Iwop, lece do pracy, jutro rano mam czas, gdybys chciała inna wersje to do dyspozycji

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fundacja BwP wie o suni. Możemy ją umieścić na stronie ale ktoś musi nas informować co się u niej dzieje,gdzie jest,czy właściciel wyraża zgodę na jej ogłaszanie.Podajcie namiary na osobę odpowiedzialną za adopcję suni.

Posted

Ja jestem odpowiedzialna za nią. Odebralam ja właścicielom i trzymam ją na "tymczasowym" tymczasie...:oops: Jestem ci bardzo wdzięczna...Woprawdzie Szpilka jest tylko podobna do boksia, ale jest ofiarą mody na bokserki kupione za przysłowiowy grosz...:shake:

Posted

fafledwie napisał(a):
Fundacja BwP wie o suni. Możemy ją umieścić na stronie ale ktoś musi nas informować co się u niej dzieje,gdzie jest,czy właściciel wyraża zgodę na jej ogłaszanie.Podajcie namiary na osobę odpowiedzialną za adopcję suni.

Czy coś już wiadomo czy uda się sunię umieścić na stronie Fundacji BwP?