Fiks Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 iwop napisał(a):Dostałam maila w sprawie Zuzi, ale na razie cisza... Trzymam kciuki, a może coś pomoże.... Quote
Fiks Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='agusiazet']Zuzia, suczka nieduża, potrzebuje domku na już!!!! Quote
iwop Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Dostałam dzisiaj znów maila w sprawie Zuzi... Trzymajcie kciuki... a moze coś z tego wyniknie...? Quote
iwop Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Dzisiaj po Zuzię, przyjechali jej nowi państwo! Przyjechali z daleka, z okolic Babiej Góry, a wypatrzyli ja naallegro :) Nowi państwo Zuzelki mieli przez 12 lat ukochana dobermankę, która niestety 2 lata temu odeszła... Mówili o Kai (tak miała na imię) z taka miłością, że nie miałam wątpliwości, że pies to dla nich członek rodziny a nie tylko zwierzątko... Zuzia bedzie mieszkała w domu z pięknym ogrodem... Tylko pozazdrościć:p Potem wkleje zdjęcia zrobione ode mnie. Państwo Zuzi to osoby z klasą i ogroooomnym sercem!:loveu::loveu: Quote
iwop Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Zuzia na rekach swojej pani :) Z panią i panem: Zuzia z Łatką" Quote
ewab Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Zuzia wygląda jakby jeszcze do końca nie wierzyła w swoje szczęście. Quote
iwop Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Dostałam maila z nowego domku Zuzi. Zuzia bardzo łobuzuje i zrobiła się psem obronnym :cool3: Nikogo do domu nie chce wpuścić :evil_lol: Oto szczęśliwa Zuzia. Ma dom jak z bajki:loveu: Quote
ewab Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Aż serce rośnie patrząc na Zuzkę. Oby jej życie było zawsze tak radosne:lol: Quote
iwop Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Jestem pewna, że będzie. Trafiła do wspaniałych ludzi z ogromnym sercem :p Quote
Recommended Posts