iwop Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Zuzię znalazłam na ulicy... Siedziała obok drogi przy kościele... Później dowiedziałam się, że "mieszkała" w wielkim kojcu na plebanii, ale ksiądz o niej zapomniał i wyjechał... Maleństwo dzieci karmiły chrupkami i herbatnikami i w końcu ktoś ją z kojca wypuścił...:oops: Zuzia to suczka nakolankowa - Ma śmieszne krótkie nóżki i większa pewnie nie urośnie. Jest bardzo żywa , jak to pieski w tym wieku. Trzymam ją u p. Wieśka, ale tam jest tak dużo psów, że wkrótce będę musiałą ją zabrać bo sąsiedzi protestują. Zuzia jest zaszczepiona i odrobaczona. SZUKAM CHOCIAŻ TYMCZASU! Ratujmy Zuzię od schroniska! Zdjęcia wkleję wieczorem.:oops: Quote
iwop Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Maleńka Zuzia szuka chociaz tymczasu....:-( Quote
agusiazet Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Tak chętnie bym ją wzięła, ale niestety mąż się kategorycznie nie zgadza:(:(:( Quote
iwop Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 ona jest bardzo słodka! Taki kaczorek, bo nóżki tak śmiesznie stawia:evil_lol: Quote
iwop Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Zuzia śpi w budce przed domem...:oops: Kto da jej chociaz tyczas...?:placz: Quote
agusiazet Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Maluszku, kto Cię pokocha od zaraz??? Quote
iwop Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Bardzo proszę o napisanie ładnego tekstu do allegro. Ja nie ma do tego talentu...:shake: Quote
iwop Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Czy ktoś pokocha Zuzię? Czy ktos może mi napisać tekst do ogłoszeń?:oops: Quote
Fiks Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 iwop napisał(a):Czy ktoś pokocha Zuzię? Czy ktos może mi napisać tekst do ogłoszeń?:oops: Prosimy :modla: Quote
iwop Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Puchatku, banerek jak zwykle piekny!:loveu: Quote
iwop Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Bardzo prosze o ładny tekst do allegro....:oops: Quote
mimiś Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Podobno świat jest piekny- z mojego kojca niewiele było widac.. podobno ludzie są dobrzy - chyba tak, bo kiedy mój Pan mnie porzucił karmili mnie chrupkami i suchym chlebem.. Podobno umre w schronisku - jak wiele innych szczeniąt.. szkoda... tak chciałabym zobaczyć ten cały piekny swiat.-Mógłbys mi go pokazac , gdybyś chciał.? Moglibysmy pójsc na spacer, gdzieś ,gdzie rosna drzewa a suche liście szeleszcza pod łapkami..biegłabym obok , zaglądając ci w oczy z cała moją psią miłością! wiem,że to niewiele...-ale proszę Cię, uratuj mnie. Zuzia Zuzia-wesołe psie dziecko, ofiara ludzkiej głupoty ma wylądować w schronisku. w miejscu, gdzie psy bezwzglednie walcza o miejsce, o pozywienie , gdzie panuja smiertelne choroby- gdzie delikatny szczeniak jest bez szans. jedyną szansą Zuzi jest człowiek ,który znajdzie kąt dla maleńkiego pieska w swoim domu i w swoim sercu. -moze cos sie przyda z tego tekściku?:oops: Quote
iwop Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Mimiś :loveu: Piekny tekst! Dzisiaj jeszcze zrobie allegro!:p A mogłabys napisąć taki ładny dla "boksi" Szpilki z mojego podpisu...?:oops: Quote
Recommended Posts