Krecik Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 A oto mój york. Bez rodowodu *o* Nazywa się Oscar. Skończył rok w Czerwcu. Jest zdrowy, pełen życia, szaleje na codzień. Linki: ImageShack - Hosting :: obraz037pr0.jpg stare zdjęcie : o ImageShack - Hosting :: obraz039km2.jpg też stare |D ImageShack - Hosting :: obraz062oz9.jpg nowe. Jaki on słodki x3 ImageShack - Hosting :: obraz066xo3.jpg nowsze. : D Hihi. Resztę dodam później. Będę uzupełniać na bieżąco : o Quote
dysia-u Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Wpadłam się przywitać bo jeszcze się chyba nie znamy. Oscarek sam wygląda jak gałganek. Moja Mejsi też uwielbia te kłaczki ale już trzeciemu dała rade. :evil_lol: Nitki nawine będzie motek:multi: Wyglaskaj go od nas i zajrzyj do naszej galerii. Quote
ewa2909 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 My również wpadliśmy się przywitać:loveu: Sliczny Oskarek:loveu: OKIENKO-ulubione miejsce wszystkich siulów:eviltong: :eviltong:zapraszamy do naszej galerii:eviltong: Quote
slawi Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 I my witamy Oskarka. Śliczny jest :loveu:. Quote
***Paulina*** Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 My też się witamy:) Fajnie że znowu nowa yorkowa galeria powstała... Oskarek jest super, czekamy na więcej fotek... Pozdrawiamy i zapraszamy do nas:) Quote
Recommended Posts