agamika Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Klaudus__ Trtojka jest spora, ale nie ogromna ;) , wez pod uwagę ze ja mam te 165 wzrostu raptem :oops: (to z czerwonymi butami ) a masz szanse sie dowiedziec jak Trojka zachowywała sie w doomu ? czy np niszczyła po wyjsciu, czy utrzymywała czystośc ? A Trojka dzis przeszła samą siebie :roll: ..nie dosc ze dostałam łapa w twarz (aua ... _ ) to jeszcze na ręce sie wpakowała :lol: :evil_lol::loveu: to jest mądra sunia , i ktos będzie miał wiele radości z Niej :loveu: Quote
Klaudus__ Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Z tego co ja wiem to była grzeczna. Nic nie niszczyła. Nie zwracała też uwagi na kota. Nie brudziła. Tylko po kilku spędzonych samotnie godzinach w domu - oczekiwała na wyczerpujący, pełen zabaw spacer... Quote
agamika Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Klaudus__']Z tego co ja wiem to była grzeczna. Nic nie niszczyła. Nie zwracała też uwagi na kota. Nie brudziła. Tylko po kilku spędzonych samotnie godzinach w domu - oczekiwała na wyczerpujący, pełen zabaw spacer... hmm.. jakis dziwny z Niej pies w takim razie, nieprawdaz ? :cool1: ...zaskakujące oczekiwania ma ... ehhh Quote
Klaudus__ Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='agamika']hmm.. jakis dziwny z Niej pies w takim razie, nieprawdaz ? :cool1: ...zaskakujące oczekiwania ma ... ehhh To fakt... No teraz jak tak głębiej się nad tym zamyśliłam to się nie dziwię,że ta dziewczyna sobie z Nią nie radziła... Quote
tamb Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Trojka jest kochana i trochę spokojniejsza. Pospacerowała z moim synem i chyba była zadowolona.:loveu: Quote
tamb Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Czy mógłby ktoś pojechać jutro z Trojką do programu, jeżeli będzie w Dzienniku Polskim Fux? Boję się, żeby nie przegapić fuxiowych telefonów a na adopcji Trojki też bardzo mi zależy. Te dwa psy mają szansę na dom (program i gazeta), a ja się nie rozdwoję. Bardzo proszę o pomoc. Quote
Klaudus__ Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Bardzo chętnie bym pomogła, ale pomimo najszczerszych chęci nie dam rady... Ale zaraz zerknę wstecz, bo jak Trojka miała być w 'kundlu' to któraś z Krakowskich Cioteczek zaproponowała pomoc... Może pomogłaby i teraz...? Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='tamb']Czy mógłby ktoś pojechać jutro z Trojką do programu, jeżeli będzie w Dzienniku Polskim Fux? Boję się, żeby nie przegapić fuxiowych telefonów a na adopcji Trojki też bardzo mi zależy. Te dwa psy mają szansę na dom (program i gazeta), a ja się nie rozdwoję. Bardzo proszę o pomoc.[/quote] tamarko bedziesz widze musiala sie jednak rozdwoic,jest kundel ,jest zalatwiony transport , dziewczyna w programie do troiki tez ale niestety musisz jechac z Jola do wieliczki po psy bo kierowca nie moze prowdzic i pilnowac psow ,a jeszcze jedzie Rozia.:loveu: Quote
tamb Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Beatko, wszystko zorganizowałaś :loveu:, nie zawiodę. Może Trojce i Fuksikowi się uda. Quote
tamb Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Miniulka19 zastąpi mnie przy Trojce.:multi::Rose:Dziękuję, mogę odbierać telefony i żadnego nie przegapię. Quote
AMIGA Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Za Trojkę też :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Klaudus__ Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Za oba pieski :kciuki::kciuki: bardzo mocno trzymam... Quote
Asior Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 mam dużo zdjęć suni, ale chyba już jutro będe wstawiać... Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Trojka chyba ma cieczke ,bo Kinga cala pokrwawiona ,moj plaszcz tez ,a nie znalazlysmy pocietej nozki bo myslalysmy ze noge sobie zdarla o kratki.:shake: Kindze bardzo dziekuje za przywiezienie psow z Jola z wieliczki ,a potem za odwiezienie z panem Stanislawem.:lol: Quote
agamika Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 tu wyszła jak taki luzak :lol: Patia ostanio fociłaTrojkę , ale chyba zadne jej sie nie podoba bo nic nie wstawia :placz: Klaudus__ zmieniałas namiary w ogłoszeniech Trojki na tamb ? :oops: a tak odnosnie domów z ogrodem jeszcze , to Axel ma ogród, ale dopiero musałysmy tłumaczyc Panstwu ze sam ogród nie załatw im szczęsliwego zmęczonego psa , który juz nie bedzie miał sił na niszczenie :evil_lol: Quote
Klaudus__ Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 W ogłoszeniach są namiary na mnie, ale dzisiaj to pozmieniam ;) Quote
miniulka91 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Nie ma za co jestem zawsze do dyspozycji :p, nie Trojka nie ma cieczki, w czasie programu znaleźliśmy skąd się wydobywa ta krew- coś się stało z jej końcówką ogona tzn: musiała go chyba o coś zachaczyć i jak by jej się kawałek skóry naderwał Quote
hop! Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='tamb']Dziękuję, mogę odbierać telefony i żadnego nie przegapię.[/quote] I co? Dzwonił ktoś w sprawie Trojki? :roll: Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='tamb']Nikt, komu można ją oddać.[/quote] Byly dwa telefony ,oba do budy w tym jeden pan 76 lat:shake: Trojka jeszcze nie byla w krakowskiej ,prosze o zdjecia i opis:loveu: Quote
tamb Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Beatko, dziękuję ale Trojkę, ogłoś, proszę po Fuksiku bo wysłałam już ją do Dziennika Polskiego. Jak domek dobry się nie zgłosi to wtedy kolejną nadzieją będzie Gazeta Krakowska. Quote
Klaudus__ Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Ula dzisiaj napisała mi maila,że jest Pan chętny na Trojkę... Wspominała jużwcześniej o tym Panu... To ja może Jej podam numer do Tamb... Bo ja tam nie wiem co to za "PAN"... Quote
tamb Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Najlepiej żeby ten pan zadzwonił do mnie. Jeśli to dobry dom, Trojka nie będzie musiała czekać na lepszy los w hotelu. Quote
tamb Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 To czekam na telefon. Z jakiego miasta jest ten pan? Quote
Recommended Posts