tamb Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 tamb napisał(a):Gdzie teraz jest sunia? W hotelu jej nie widziałam. Czy ma dom tymczasowy? Quote
Klaudus__ Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Przed świętami miała dom tymczasowy... Na okres świąt... Na dniach trafi albo do schronu,albo do hoteliku [mniej prawdopodobne...] bo osoba która Ją miała na święta nie może mieć zwierząt w domu. Właściciele mieszkania się nie zgadzają... Quote
Klaudus__ Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Nie wiem... Ja o tym nie decyduję... Ona już była w kilku miejscach... Strasznie mi Jej żal... Ale nic nie mogę poradzić... Quote
karusiap Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 matko jedyna.po co bylo psu tak w glowie mieszac??:shake: Quote
agamika Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 jesooo :-(.... ten pies zeświruje w końcu :-( Quote
Klaudus__ Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Prawdziwy z Niej pies "po przejściach" - to Ją ten weźmie... To tamten... A raz do schroniska... A raz do hotelu... Ehh... Quote
tamb Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Bardzo proszę o sprawdzoną informację, kiedy ma trafić do schroniska. Jeśli oczywiście ma tam trafić. Nie pytam bez powodu. Quote
mar.gajko Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Czy wy myśłicie, że to pluszak jest? Że tak można? Bardoz prosze aby, jeżeli suni anie ma sie gdzie podziać, odwieźć ją do hotelu w Wieliczce. Z Tamb będziemy ją utrzymywać, aż nei znajdzi edomku. Quote
Klaudus__ Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 mar.gajko napisał(a):Czy wy myśłicie, że to pluszak jest? Że tak można? Nie... Ja nie myślę,że to pluszak. Ale jednocześnie nie bardzo mam coś do powiedzenia! Mieszkam w Pszczynie i kawałek do Krakowa mam - a poza tym mam w domu 10 psów i nie mogę Ją zabrać nawet na tymczas do mnie. Jedyne co mogę zrobić to robie... A to,że moje prośby i sugestie są puszczane pomimo uszu to niestyty - nie moja wina. Robię ogłoszenia - założyłam wątek. I rozmawiam z dziewczyną która Ją znalazła. Ale nie jestem w stanie zmusić Ją do zrobienia "po mojemu" - to chyba logiczne... Ula to dobra dziewczyna - tylko nie jest, aż tak doświadoczona jak np. Ty mar.gajko... Uważa,że robi dobrze... [próbuję się skontaktować z Ulą i dowiedzieć kiedy odda Trojkę do schroniska bądź do hoteliku...] Quote
AMIGA Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Kurczeee, a czy Ta Ula nie mogłaby sama czasem wejść na wątek psa, którego niby ma pod opieką? Jeśłi miała kłopoty zdrowotne i nie mogła Trojki odwiedzać w hotelu (co jestem w stanie zrozumieć) to chyba na to, żeby czasem wejść i podzielić się swoimi planami i decyzjami nie potrzeba dużo wysiłku. Zwłaszcza, że jak Klaudus__ pisze, jest niedoświadczona. To moze przydałoby się, żeby posłuchała osób trochę bardziej doświadczonych??? TU CHODZI PRZECIEŻ O SZCZĘŚCIE I PRZEDE WSZYSTKIM O PSYCHIKĘ PSA !!!!! Quote
Klaudus__ Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Wątek Uli przesyłałam. Że tu nie zagląda - wiem. Nikogo do niczego nie zmuszę - może nie ma czasu ani chwiluni - nie wiem... Quote
AMIGA Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Klaudus__ napisał(a): - może nie ma czasu ani chwiluni - nie wiem... No bez przesady!!! Quote
_bubu_ Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Może warto z Ulą porozmawiać po prostu o przekazaniu psiaka pod opieke dziewczyn , skoro mar.gajko zaproponowala ze będą ją utrzymywac.. Powiedziec ze mają doświadczenie w szukaniu domków itd. Psiak bedzie juz w jednym miejscu . I dziewczyny bedą podejmowały dalsze decyzje. Zapobiegnie to dalszej tułaczce.. Tylko oczywiście Ula musi sie zgodzić przekazać im psiaka.. Quote
AMIGA Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Ale o to właśnie chodzi, że my z Ulą nie mamy żadnego kontaktu! Wszelkie sprawy obustronie przechodzą przez Klaudus__ Quote
_bubu_ Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 chodziło mi o to właśnie żeby może Klaudus spróbowała pod tym kątem porozmawiać. Quote
Klaudus__ Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Jak najbardziej porozmawiam. Jak tylko się z Ulą skontaktuję to zaraz dam Wam znać... Quote
tamb Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Jeśli przywieziecie Trojkę do hotelu, wezmę ją pod swoją opiekę (koszt hotelu, znalezienie domu). Quote
Klaudus__ Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Napisałam Uli,że ma zawieźć Trojkę do hoteliku. Tylko na kogo ma się podać jak już tam będzie...? Jeżeli jakiś tam Pan dzisiaj da odpowiedz , że Jej nie chce - Trojka miała iść do schroniska. Bo teraz przebywa u znajomej Trojki,która nie ma czasu się Nią zajmować. Mała siedzi całymi dniami sama zamknięta w domu. A mówiłam,żeby Ją zostawiła w tym hoteliku... :roll: Quote
tamb Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Niech powoła się na Tamarę. Jeśli dostanę wiadomość, że sunia przyjedzie do hotelu, zarezerwuję boks w budynku. Mój nr tel 510278239 Quote
tamb Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Co z Trojką? Umieszczenie jej w schronisku byłoby straszne, czekam na wiadomość, kiedy przyjedzie. Quote
Klaudus__ Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Trojka będzie jutro zawieziona do hoteliku. Nie wiem dokładnie o której godzinie,ale dotrze na 100%. Trojka już wie co to schronisko... Tam też już zdążyła być... Tamb jutro dam Ci znać na kom o której Ula Ją tam zawiezie... Dziękuję za pomoc... Quote
tamb Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Jeśli to możliwe to bardzo proszę, żeby przyjechała do 11-tej albo po 17-tej. Pan Tomek wtedy przyjmuje psy, w innych godzinach tylko w wyjątkowych sytuacjach. Ja ostatnio przywoziłam i zabierałam w innych :oops:. Czy sunia ma książeczkę zdrowia (sterylizacja, szczepienia)? Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Z tego co mowila tamb Trojka juz bezpieczna w hotelu . Tamb mimo iz ma juz 3 psy w hotelu ,pieniedzyy na utrzymanie tylko jednego wziela jeszcze na swoje barki trojke i sama sie zastanawiam jak jej pomoc ,przeciez nie moze zostac z tym problemem sam ,a najgorsze ze juz nie mam pomyslu skad brac na to wszystko kasy.:shake: Quote
Klaudus__ Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='Foksia i Dżekuś']Z tego co mowila tamb Trojka juz bezpieczna w hotelu . Tamb mimo iz ma juz 3 psy w hotelu ,pieniedzyy na utrzymanie tylko jednego wziela jeszcze na swoje barki trojke i sama sie zastanawiam jak jej pomoc ,przeciez nie moze zostac z tym problemem sam ,a najgorsze ze juz nie mam pomyslu skad brac na to wszystko kasy.:shake: Tamb to złota kobieta... Wiem,że z pieniążkami krucho... Może jakieś allegro cegiełkowe...? Dzisiaj napisała do mnie Ula... Powiedziała,że jutro Ula zwiezie tam do hoteliku pewnego Pana zainteresowanego Trojką... Tylko nie chciałabym,żeby Ją zabrała bez sprawdzenia domu... Mam nadzieję,że takiej możliwości nie ma [ że bez konsultacjii z Wami ktoś zabierze pisiaka... ] Quote
Recommended Posts