Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przed świętami miała dom tymczasowy... Na okres świąt... Na dniach trafi albo do schronu,albo do hoteliku [mniej prawdopodobne...] bo osoba która Ją miała na święta nie może mieć zwierząt w domu. Właściciele mieszkania się nie zgadzają...

Posted

Czy wy myśłicie, że to pluszak jest?
Że tak można?

Bardoz prosze aby, jeżeli suni anie ma sie gdzie podziać, odwieźć ją do hotelu w Wieliczce. Z Tamb będziemy ją utrzymywać, aż nei znajdzi edomku.

Posted

mar.gajko napisał(a):
Czy wy myśłicie, że to pluszak jest?
Że tak można?

Nie... Ja nie myślę,że to pluszak. Ale jednocześnie nie bardzo mam coś do powiedzenia! Mieszkam w Pszczynie i kawałek do Krakowa mam - a poza tym mam w domu 10 psów i nie mogę Ją zabrać nawet na tymczas do mnie. Jedyne co mogę zrobić to robie... A to,że moje prośby i sugestie są puszczane pomimo uszu to niestyty - nie moja wina. Robię ogłoszenia - założyłam wątek. I rozmawiam z dziewczyną która Ją znalazła. Ale nie jestem w stanie zmusić Ją do zrobienia "po mojemu" - to chyba logiczne...
Ula to dobra dziewczyna - tylko nie jest, aż tak doświadoczona jak np. Ty mar.gajko... Uważa,że robi dobrze...

[próbuję się skontaktować z Ulą i dowiedzieć kiedy odda Trojkę do schroniska bądź do hoteliku...]

Posted

Kurczeee, a czy Ta Ula nie mogłaby sama czasem wejść na wątek psa, którego niby ma pod opieką? Jeśłi miała kłopoty zdrowotne i nie mogła Trojki odwiedzać w hotelu (co jestem w stanie zrozumieć) to chyba na to, żeby czasem wejść i podzielić się swoimi planami i decyzjami nie potrzeba dużo wysiłku. Zwłaszcza, że jak Klaudus__ pisze, jest niedoświadczona. To moze przydałoby się, żeby posłuchała osób trochę bardziej doświadczonych???
TU CHODZI PRZECIEŻ O SZCZĘŚCIE I PRZEDE WSZYSTKIM O PSYCHIKĘ PSA !!!!!

Posted

Może warto z Ulą porozmawiać po prostu o przekazaniu psiaka pod opieke dziewczyn , skoro mar.gajko zaproponowala ze będą ją utrzymywac.. Powiedziec ze mają doświadczenie w szukaniu domków itd. Psiak bedzie juz w jednym miejscu . I dziewczyny bedą podejmowały dalsze decyzje. Zapobiegnie to dalszej tułaczce.. Tylko oczywiście Ula musi sie zgodzić przekazać im psiaka..

Posted

Napisałam Uli,że ma zawieźć Trojkę do hoteliku.
Tylko na kogo ma się podać jak już tam będzie...?
Jeżeli jakiś tam Pan dzisiaj da odpowiedz , że Jej nie chce - Trojka miała iść do schroniska. Bo teraz przebywa u znajomej Trojki,która nie ma czasu się Nią zajmować.
Mała siedzi całymi dniami sama zamknięta w domu.
A mówiłam,żeby Ją zostawiła w tym hoteliku... :roll:

Posted

Trojka będzie jutro zawieziona do hoteliku.
Nie wiem dokładnie o której godzinie,ale dotrze na 100%.
Trojka już wie co to schronisko... Tam też już zdążyła być...
Tamb jutro dam Ci znać na kom o której Ula Ją tam zawiezie...
Dziękuję za pomoc...

Posted

Jeśli to możliwe to bardzo proszę, żeby przyjechała do 11-tej albo po 17-tej. Pan Tomek wtedy przyjmuje psy, w innych godzinach tylko w wyjątkowych sytuacjach. Ja ostatnio przywoziłam i zabierałam w innych :oops:. Czy sunia ma książeczkę zdrowia (sterylizacja, szczepienia)?

Posted

Z tego co mowila tamb Trojka juz bezpieczna w hotelu .
Tamb mimo iz ma juz 3 psy w hotelu ,pieniedzyy na utrzymanie tylko jednego wziela jeszcze na swoje barki trojke i sama sie zastanawiam jak jej pomoc ,przeciez nie moze zostac z tym problemem sam ,a najgorsze ze juz nie mam pomyslu skad brac na to wszystko kasy.:shake:

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']Z tego co mowila tamb Trojka juz bezpieczna w hotelu .
Tamb mimo iz ma juz 3 psy w hotelu ,pieniedzyy na utrzymanie tylko jednego wziela jeszcze na swoje barki trojke i sama sie zastanawiam jak jej pomoc ,przeciez nie moze zostac z tym problemem sam ,a najgorsze ze juz nie mam pomyslu skad brac na to wszystko kasy.:shake:
Tamb to złota kobieta...
Wiem,że z pieniążkami krucho...
Może jakieś allegro cegiełkowe...?
Dzisiaj napisała do mnie Ula... Powiedziała,że jutro Ula zwiezie tam do hoteliku pewnego Pana zainteresowanego Trojką...
Tylko nie chciałabym,żeby Ją zabrała bez sprawdzenia domu...
Mam nadzieję,że takiej możliwości nie ma [ że bez konsultacjii z Wami ktoś zabierze pisiaka... ]