pinczerka_i_Gizmo Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Tak mi przykro... :( Nikt się nie odzywał? Może to jeszcze nie koniec nadziei? Quote
Klaudus__ Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Trafiła do schronu na ul.Rybnej. I teraz prośba: Czy nie znacie kogoś kto mógłby wystąpić z Małą w czwartkowym "Kundlu"? Bo Ula niestety nie da rady (pomimo,że bardzo chciała) załatwiła Jej możliwość wystąpienia,ale musiałby ktoś tam z Nią być... Bo jak nie da rady to będzie samo zdjęcie... Bardzo prosimy o pomoc... Quote
Asior Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Jak nikt się nie znajdzie to mogę z nią jechać, tylko czy w schronie ją wydadzą ???? Quote
Klaudus__ Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Byłoby super... W schronie wydadzą,bo Ula mówiła, że jak co zadzwoni tam i powie... To ja może dam Uli Twoje gg to się dogadacie ;-) Quote
j3nny Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 no to ja bede ogladac sunie i mocno trzymac kciuki!! Quote
Klaudus__ Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 No i nici... Wszystko się posypało... Tak wogóle to sunia trafiła do schronu w taki sposób... Do Uli odezwał się miły Pan z ogromną chęcią zabrania suni do siebie - Ula oddała Mu psinkę... Minęły chyba zaledwie dwa dni i oddał Ją do schronu - stwierdził,że pogryzła Mu psa... :roll: Nie można Ją teraz ze schronu wyciągnąć,bo ma 'kwarantanne' :angryy: do programu też nie pojedzie,bo Ją nie wydadzą... Ale będzie zdjęcie w Tv... Nie za ciekawa historia... :| Quote
Asior Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='Klaudus__']No i nici... Wszystko się posypało... Tak wogóle to sunia trafiła do schronu w taki sposób... Do Uli odezwał się miły Pan z ogromną chęcią zabrania suni do siebie - Ula oddała Mu psinkę... Minęły chyba zaledwie dwa dni i oddał Ją do schronu - stwierdził,że pogryzła Mu psa... :roll: Nie można Ją teraz ze schronu wyciągnąć,bo ma 'kwarantanne' :angryy: do programu też nie pojedzie,bo Ją nie wydadzą... Ale będzie zdjęcie w Tv... Nie za ciekawa historia... :| no ja właśniue mówiłam, ze to nie takie łatwe wydanie na sam czas programu suni... Quote
Klaudus__ Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Ula mi pisała,że mała strasznie źle znosi schron... Chciała nawet się zapisać do wolnotariatu,żeby być bliżej Niej,ale powiedziano Jej,że nie będzie do Niej dopuszczona nawet wtedy... Ze względu na tą kwarantanne... :roll: Quote
Asior Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 no.. 2 tygodnie nie będzie mozna jej odwiedzać Quote
j3nny Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 ale 2 tygodnie pozniej juz bedzie mozna tylko miejmy nadzieje, ze za 2 tygodnie to ona juz bedzie w domku Quote
Asior Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 jeśli jej ktoś tu nie zauważy to raczej nikt w schronie jej nie dojrzy... bo kwarantann nie pokazują.. Quote
Klaudus__ Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Ale spadłaś malutka... Wytrzymaj jakoś ten schron... :-( Quote
Klaudus__ Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Widzę,że nikt już tu nie zagląda... Quote
_bubu_ Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 faktycznie wątek niepokojąco spadł :( ciekawe jak sunia radzi sobie w schronisku .. Quote
Klaudus__ Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Dziękuję,że tu zaglądacie. Ula mówiła,że mała podobno bardzo źle znosi schron :| 1.12 podobno może już wyjść. Zaraz po wyjściu - pierwszy czwartek Ula idzie z Nią do 'Kundla'. Teraz było tylko zdjęcie - pewnie oglądałyście ;) Dzwoniła jakaś Pani chętna do adopcji ale podobno mega dziwna ta Pani jest... Quote
Recommended Posts