Becia66 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 niby świetna wiadomosć , pozostaje jednak ale........ Jakbym czytała historie Sznurka, też chcieli oddać, potem że nie, że szkolenie i takie tam pierdoły. Po nastepnych 2 miesiącach kazali zabierac psa z dnia na dzień i okazalo sie że nawet nie umie chodzic na smyczy, a wspominali o długich spacerach. Sznurek został zabrany tydzien temu do hotelu i nadal szuka domu... Mam nadzieje że tu będzie inaczej.... Quote
tamb Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Można znowu zmienić tytuł już na 100%. Sonia robi postępy, jestem w kontakcie z właścicielami. Można powiedzieć, że układa się coraz lepiej.:multi: Quote
Becia66 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 ciesze sie bardzo psinko że chociaz tobie sie udało.....:loveu: Quote
Asior Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 dziewczyny, zmieńcie tytuł :) bo co wchodzę to mam stracha, zę znów coś jest nie teges ;) Quote
aleksandra janina Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Sonia nie szuka domu, więc proszę o zmianę tytułu. Quote
Recommended Posts