Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tamb']Beatko, dziękuję ale Trojkę, ogłoś, proszę po Fuksiku bo wysłałam już ją do Dziennika Polskiego. Jak domek dobry się nie zgłosi to wtedy kolejną nadzieją będzie Gazeta Krakowska.[/quote]
Fuksa juz wyslalam tylko ze nie moge wpisac bo dalej nie znalazlam jego watku ,mialas mi podzucic link.:loveu:

Posted

Pani Ula potwierdziła smsem zainteresowanie znajomego, znajomego Fuksem. Wczoraj odwiedzili Trojkę bardzo mili ludzie z Krakowa zainteresowani adopcją. Dzisiaj mam dostać odpowiedź. Dowiedziałam się wczoraj wieczorem od pani Uli, że Trojka jest wysterylizowana.

Posted

Tamb tak... Trojka jest już po sterylce... Zapomniałam o tym poinformować...:oops: Jakoś mi to umknęło... Przed świętam była wysterylizowana. W czasie jak była u Uli znajomej.
A Ci mili ludzie to Ci od Uli czy jacyś inni...?

Posted

To ja już moge wstawić parę zdjęć z nowego domku :multi:

Pierwsze kroki Trojka skierowała .. wiadomo do czego - kocie jedzonko jest the best

Ale psie tez jej smakowało

Potem było poznawanie domowników i domu

Posted

No i nieśmiałe próby zabawy

I przyglądanie się na moment kiedy ważą się jej losy. Własnie byla podpisywana umowa adopcyjna

A tej pani ręce pachną kotem :p On tam gdzieś się zadekował na parapecie. Może przez stół będzie bliżej:evil_lol:?

Posted

Było jeszcze parę zdjęć, ale sa na nich albo smuga po Tosce, albo jej tyłeczek, bo niestety ona jest szybsza niż mój aparat.
A tak w ogóle to chyba Trojka będzie się nazywać Sonia