Klaudus__ Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Zapewne zadzwoni do Ciebie Ula... - bo to jakiś Jej 'znajomy Pan'... Mówiła,że bardzo ok. Ale jak nie sprawdzimy to wiedzieć nie będziemy :razz: Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='tamb']Beatko, dziękuję ale Trojkę, ogłoś, proszę po Fuksiku bo wysłałam już ją do Dziennika Polskiego. Jak domek dobry się nie zgłosi to wtedy kolejną nadzieją będzie Gazeta Krakowska.[/quote] Fuksa juz wyslalam tylko ze nie moge wpisac bo dalej nie znalazlam jego watku ,mialas mi podzucic link.:loveu: Quote
AMIGA Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Foksia i Dżekuś']Fuksa juz wyslalam tylko ze nie moge wpisac bo dalej nie znalazlam jego watku ,mialas mi podzucic link.:loveu: To jest wątek Fuksia http://www.dogomania.pl/forum/f28/sznaucer-olbrzymi-czeka-na-dom-trzeba-sie-spieszyc-bo-zniknie-127762/ Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='AMIGA']To jest wątek Fuksia http://www.dogomania.pl/forum/f28/sznaucer-olbrzymi-czeka-na-dom-trzeba-sie-spieszyc-bo-zniknie-127762/ dzieki a tak na marginesie tramwajarka byla w czwartek w krakowskiej ale nie bylo zadnego telefonu ,a ona jest taka fajna , taka grzeczna i nie wiem co znia bedzie bo juz niedlugo idzie na boksy ogolne :shake: Quote
tamb Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Trojka jest dzisiaj w Dzienniku Polskim. Quote
Klaudus__ Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 I dzwoniła do Ciebie Tamb - Ula,albo ten Pan...?? Quote
Klaudus__ Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 :roll::roll::roll::roll: a numer dałam... Quote
tamb Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Pani Ula potwierdziła smsem zainteresowanie znajomego, znajomego Fuksem. Wczoraj odwiedzili Trojkę bardzo mili ludzie z Krakowa zainteresowani adopcją. Dzisiaj mam dostać odpowiedź. Dowiedziałam się wczoraj wieczorem od pani Uli, że Trojka jest wysterylizowana. Quote
Klaudus__ Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Tamb tak... Trojka jest już po sterylce... Zapomniałam o tym poinformować...:oops: Jakoś mi to umknęło... Przed świętam była wysterylizowana. W czasie jak była u Uli znajomej. A Ci mili ludzie to Ci od Uli czy jacyś inni...? Quote
tamb Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Ci mili ludzie przeczytali o Trojce w Dzienniku Polskim, pani jest już zalogowana na dogo. Z Amigą odwozimy Trojkę jutro do nowego domu.:multi: Quote
Klaudus__ Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 :crazyeye::-o:crazyeye::-o:crazyeye::-o Serio?? :Cool!::Cool!: Ula już wie? Jak nie to zaraz do Niej dzwonie :Cool!: Quote
tamb Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Pani Ula wie o wszystkim i jutro się zobaczymy. Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 tamb napisał(a):Ci mili ludzie przeczytali o Trojce w Dzienniku Polskim, pani jest już zalogowana na dogo. Z Amigą odwozimy Trojkę jutro do nowego domu.:multi: Czy to ci panstwo co szukaja Czarusia? :loveu: Quote
tamb Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Trojka już w nowym, wspaniałym domu. Amiga, dziękuję za wielką pomoc w przewiezieniu suni.:loveu: Quote
AMIGA Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 To ja już moge wstawić parę zdjęć z nowego domku :multi: Pierwsze kroki Trojka skierowała .. wiadomo do czego - kocie jedzonko jest the best Ale psie tez jej smakowało Potem było poznawanie domowników i domu Quote
AMIGA Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 No i nieśmiałe próby zabawy I przyglądanie się na moment kiedy ważą się jej losy. Własnie byla podpisywana umowa adopcyjna A tej pani ręce pachną kotem :p On tam gdzieś się zadekował na parapecie. Może przez stół będzie bliżej:evil_lol:? Quote
AMIGA Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Było jeszcze parę zdjęć, ale sa na nich albo smuga po Tosce, albo jej tyłeczek, bo niestety ona jest szybsza niż mój aparat. A tak w ogóle to chyba Trojka będzie się nazywać Sonia Quote
Asior Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 ALE CZAD!!! To CI Państwo od tego zaginionego piska :) Czyli nie wzięli Pesteczki??? Quote
tamb Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Może jutro mojemu Fuksikowi się poszczęści tak jak Trojce. A gdzie jest Pestka? Może ją w Dzienniku Polskim trzeba ogłosić? Quote
Asior Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Pestka jest u Misieek :) ona Olkuszowa jest ;) Quote
Recommended Posts