j3nny Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 hmm nie wiem, nic nie pisali na wątku czy już załatwione zaraz podaję linki Quote
j3nny Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 wątek krakowski: http://www.dogomania.pl/forum/f98/krakow-watek-pom-plakat-rozlicz-dla-psow-kotow-bezd-w-kr-owie-linki-pwp-str-1-a-32052/ post: http://www.dogomania.pl/forum/11453407-post6910.html Quote
Klaudus__ Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Super! Bardzo dziękuję! Zaraz zobaczę ;-) Quote
agamika Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 :mad: no więc tak po pierwsze to uduszę własnoręcznie i obiema ręcami sunie ROZNOSI w boksie energia ... do niej trzeba jeździć i ją wybiegać :roll: P.Iwona mówiła ze dziewczyny co przywiozły ja miały być u niej często i od tamtej pory nie były - nie pisze tego żeby komuś dopiec, tylko może one sobie nie zdają sparwy ze przy tylu psach w hptelu, to właściel, wyprowadza psy na załatwianie sie tylko . przekażcie im proszę, ze jeśli nie mają jak dojechać i w tym jest problem , to kilka osób jeździ regularnie do Lednicy ,,, mogą/że się zabrać z Nami - nie ma najmniejszego problemu jak dajemy rade to ją bierzemy, ale zazwyczaj to już czasu brak :shake: :-(przy kilku "swoich" podopiecznych :oops: Quote
Ank@ Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Wrzucę ją na wątek krakowski, tylko poproszę o jakiś ładny tekst :oops: i namiary kontaktowe Quote
Klaudus__ Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [quote name='agamika']:mad: no więc tak po pierwsze to uduszę własnoręcznie i obiema ręcami sunie ROZNOSI w boksie energia ... do niej trzeba jeździć i ją wybiegać :roll: P.Iwona mówiła ze dziewczyny co przywiozły ja miały być u niej często i od tamtej pory nie były - nie pisze tego żeby komuś dopiec, tylko może one sobie nie zdają sparwy ze przy tylu psach w hptelu, to właściel, wyprowadza psy na załatwianie sie tylko . przekażcie im proszę, ze jeśli nie mają jak dojechać i w tym jest problem , to kilka osób jeździ regularnie do Lednicy ,,, mogą/że się zabrać z Nami - nie ma najmniejszego problemu jak dajemy rade to ją bierzemy, ale zazwyczaj to już czasu brak :shake: :-(przy kilku "swoich" podopiecznych :oops: Zaraz napiszę do Uli... Bo to Ula Ją tam zawoziła... A,że Ona energiczna to właśnie słyszałam... No nic... Zaraz dam Uli znać,żeby jakoś to rozwiązać... Bardzo przepraszam,że Trojka sprawia kłopot... :roll: Quote
edit_f Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 ja tak dołączę się do słów agamiki: trzeba do suni jeździć i ją wyspacerować.. ona tak strasznie o to prosi..:roll: Quote
karusiap Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Klaudus__']Zaraz napiszę do Uli... Bo to Ula Ją tam zawoziła... A,że Ona energiczna to właśnie słyszałam... No nic... Zaraz dam Uli znać,żeby jakoś to rozwiązać... Bardzo przepraszam,że Trojka sprawia kłopot... :roll: Ona nie sprawia klopotu,jest cudownym radosnym psem. Dziewczyny pisza o tym,ze ona POTRZEBUJE ruchu,ktorego my przy tylu podopiecznych nie jestesmy w stanie jej zapewnic choc Aga i tak to robi. To nie sa wyrzuty tylko propozycja pomocy dziewczynom np w dojezdzie.... Quote
AMIGA Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Klaudus__'] Bardzo przepraszam,że Trojka sprawia kłopot... :roll: Przecież to nie o to chodzi, że sunia sprawia kłopot. Tu chodzi o nią a nie o nas. Ona ma naprawdę tyle energii, że jej nie wystarczy króciutkie wyjście na siusianko i koopencję. Zwaszcza w okresie świątecznym hotel jest przepełniony i spacery naprawdę dla niej będa za krótkie Quote
agamika Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Klaudus__'] No nic... Zaraz dam Uli znać,żeby jakoś to rozwiązać... Bardzo przepraszam,że Trojka sprawia kłopot... :roll: :roll: ... przeczytaj jeszcze raz uważnie co napisałam ... bardzo miłe podziękowanie, ze staramy sie zorganizować TRojce jakies spacery jak mamy na to czas ale kij z tym - nikt nas w koncu o to nie prosił, a młodą niech nosi po klatce bardzo tez miła reakcja na to ze proponuje ze jeśli jest problem w dotarciu do hotelu to pomożemy - bo tam sie busem nie dojedzie A JESLI Z TEGO WSZYSTKIEGO CO NAPISAŁAM WYŁAPAŁAŚ to ze sunia sprawia kłopot i w tym jest problem to albo nie czytałaś dokładnie co napisałam , albo chcesz widzieć kłopot Quote
Klaudus__ Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [quote name='agamika']:roll: ... przeczytaj jeszcze raz uważnie co napisałam ... bardzo miłe podziękowanie, ze staramy sie zorganizować TRojce jakies spacery jak mamy na to czas ale kij z tym - nikt nas w koncu o to nie prosił, a młodą niech nosi po klatce bardzo tez miła reakcja na to ze proponuje ze jeśli jest problem w dotarciu do hotelu to pomożemy - bo tam sie busem nie dojedzie A JESLI Z TEGO WSZYSTKIEGO CO NAPISAŁAM WYŁAPAŁAŚ to ze sunia sprawia kłopot i w tym jest problem to albo nie czytałaś dokładnie co napisałam , albo chcesz widzieć kłopot Chyba mnie źle zrozumiałaś... Ale pominę to ciszą,bo nie mam ochoty,ani siły na nieporozumienia... Nie miałam nic złego na myśli i nie chciałam Cię urazić. PRZEPRASZAM... Quote
Klaudus__ Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [quote name='AMIGA']Przecież to nie o to chodzi, że sunia sprawia kłopot. Tu chodzi o nią a nie o nas. Ona ma naprawdę tyle energii, że jej nie wystarczy króciutkie wyjście na siusianko i koopencję. Zwaszcza w okresie świątecznym hotel jest przepełniony i spacery naprawdę dla niej będa za krótkie Ja wiem o tym niestety...:roll: Tylko ja jestem z Pszczyny i niestety do Wieliczki nie dam rady dojeżdzać... Chociaż jest mi Jej strasznie żal,bo wiem jaka skoczna i wypełniona życiem jest... Zaraz jak Agamika napisała,że nikt Jej nie odwiedza to zaraz zadzwoniłam do Uli [bo przyznam,że nawet nie wiedziałam,że nikt do Niej nie zagląda...] Ula powiedziała,że nie da rady dojeżdzać,bo ma sporo problemów ze zdrowiem,a nie zna nikogo kto mógłyby to za Nią robić... :roll: Quote
AMIGA Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 A Trojka ma jakies ogłoszenia?? Przecież ona tak długo nie wytrzyma:shake: Stabnie sie niesfornym psem, który jak się wyrwie raz na swobodę to nie będzie jej można okiełznać/ Nie jestem wprawdzie psim psychologiem, ale uważam, że wbrew wszelkim trudnościom i kłopotom trzeba suni zorganizowac jakąs opiekę Quote
Klaudus__ Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Tak tak... Porobiłam sporo ogłoszeń i jakiś tam oddzew podobno jest [piszę podobno,bo kontakt podaję do Uli] Ale to 'za duża' to 'za energiczna' zawsze coś... :roll: Quote
Ank@ Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Czy mógłby ktoś coś skrobnąć (tzn. tekst do ogłoszenia) bo wrzucę ja na wątek krakowski i porobię ogłoszenia. Tyle, że ja jej nie znam i nie chce zmyślać :p I do kogo kontakt Quote
tamb Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Gdzie teraz jest sunia? W hotelu jej nie widziałam. Quote
Klaudus__ Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Ank@2 napisał(a):Czy mógłby ktoś coś skrobnąć (tzn. tekst do ogłoszenia) bo wrzucę ja na wątek krakowski i porobię ogłoszenia. Tyle, że ja jej nie znam i nie chce zmyślać :p I do kogo kontakt O Trojce wiem niewiele... Porafi chodzić na smyczy,toleruje koty i psy,jest niesamowicie energiczna,potrafi zachować czystość w domu [nawet jak zostaje sama kilka godzin]łagodna [ale nie mylić ze "spokojna",bo Trojka to raczej typ dzikuski :evil_lol: biega, szaleje, bawi się] Do ładnych tekstów to ja raczej głowy nie mam... :roll: Quote
Klaudus__ Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 tamb napisał(a):Gdzie teraz jest sunia? W hotelu jej nie widziałam. Napisałam do Uli,ale jeszcze nic nie wiem :roll: Quote
Ank@ Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 W najbliższym czasie coś pomyślę nad jej ogłoszeniem :cool3: Quote
Klaudus__ Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 [quote name='Ank@2']W najbliższym czasie coś pomyślę nad jej ogłoszeniem :cool3: Trochę ogłoszeń Trojce już porobiłam... Tylko muszę jeszcze sprawdzić gdzie,boniebardzo pamiętam :roll: | :eviltong: Quote
Klaudus__ Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Jest szansa na domek... Oby wreszcie wyszło...:roll: Quote
Klaudus__ Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Kolejny raz klapa... Nie wiem dlaczego Ona ma takiego pecha... Jest taka kochana i wdzięczna... :roll: Quote
Recommended Posts